خوب عزیز من دارن بهت می گن که زیرش دکمه های شماره گیرش هم هست. آخه نه این که گوشی کشویی هستش واسه همون. خوب اول برو یکم اطلاعات کسب کن بعد ایراد بگیر
خوب عزیز من دارن بهت می گن که زیرش دکمه های شماره گیرش هم هست. آخه نه این که گوشی کشویی هستش واسه همون. خوب اول برو یکم اطلاعات کسب کن بعد ایراد بگیر
من هم تا حدي با پيمان موافقم
هر كسي برند گوشيشو عوض كنه اولش به خاطر تفاوتاش يه خورده تو ذوقش ميخوره كم كم به اين تفاوتها خو ميگيره وبيشتر علاقه مند ميشه اما من با اينكه چند ماهه دارم باهاش كار ميكنم هنوز دارم نق ميزنم كلا به نظرم گوشي لمسي چه با چه بدون صفحه كليد حال نمي ده مرتب استرس دارم فشار زيادي بهش وارد نشه ضربه محكم نخوره.يه عيب اساسي تمام گوشي هاي سامسونگ سرعت پايين تايپ فارسيه وقتي حروف تايپ فرسي فعال ميشه انگار دارم ناخنامو روي تخته سنگ زبر ميكشم در اين حد چندشم ميشه.
انگيزه اي كه من در دفاعيات پالپ مي بينم چيزي در حد عشق است كاش بين منو گوشيم اين اتفاق بيفته الن كه مثه ...موندم تو گل وپشيمان از خريدم
والا اونروزا سوني اريكسون سريال چنج خريدم همه گفتن فلان در مياد بهمان ميشه چند سال ازش كار كشيدم عين يه گوشي نو آكبند دادم به يكي.نرم افزاري نبود روش نصب نشه.
اينكه ميفرماييد نرم افزار بايد لمسي باشه:كاش قبلا مي دونستم عمرا مي اومدم گوشي بخرم بخاطر لمسي بودنش هر نرم افزاري نمي پذيره تازه بنا به توصيه پالپ عزيز يه خرج 5-7(خوشبينانه اش)هم بهم بندازه فريمورشو عوض كنم يادمه توي يكي از تاپيكها يكي از پالپ سوال كرده بود كه با نصب نرم افزار مشكلي نداري؟با قاطعيت فرمودين خير.در حاليكه من هم مثه ايشون حتي نتونستم رهياب تهران روش نصب كنم.البته نمي دونم اونروز چرا من به حرف پالپ بيشتر اعتماد كردم تا اون يكي كاربر.
پالپ عزيز عشقت به گوشيت مستدام
ايشالا مثه من نشي
دوست عزیز هر کسی که می خواد جنسی بخره،نوعش فرق نمیکنه،هر چیزی ،قبلش تحقیق میکنه تا مناسب با سلیقه و خواسته اش خرید کنه که بعدا تو ذوقش نخوره و پشیمون نشه.
در مورد گوشی هم همینطوره.شما اگه قبلش تحقیق می کردی همه چیز رو در مورد این گوشی میفهمیدی.من تمام حرفهای دوستم پالپ رو تایید می کنم و تا به اینجا خودم شاهد بودم که هر چی گفته درست بوده.
اون دوستمون که داره به این نکته فکر میکنه که وقتی میله اتوبوس رو گرفته چجوری با این گوشی باید کار کنه باید خدمتش بگم که صفحه نمایش این گوشی فقط 2.8 هستش و با یکدست به راحتی میشه باهاش کار کرد به طوری که من پشت فرمون هم باهاش خیلی کار انجام میدم و کیبرد فیزیکیش هم باعث میشه که پشت فرمون هم اس ام اس بزنم البته دور از چشم افسر : دی
من نمیدونم چرا همه فکر می کنن که این گوشی چون ظریف و باریکه پس ضعیفه؟اولا که اونقدرها هم که شما فکر میکنی ضعیف نیست و در ضمن قرار بر این نیست که آدم هرچی پول بیبشتر میده گوشی محکمتر بگیره مگه لودره؟؟؟؟
شما یه ظرف کریستال و یه ظرف ملامین رو در نظر بگیر،کدوم خطر شکستنش بیشتره؟کدوم پولش بیشتره؟؟؟یکم عقلانی به موضوع نگاه کنید.
کسی که به دنبال یه خرید بدون دردسر و راحت هستش و یه گوشی راحت میخواد به نظر من اصلا نباید سمت گوشی های لمسی بیاد.چون گوشی هر چقدر که پیشرفته تر میشه مطمئنا دردسرهاش هم بیشتر میشه.
من دو هفته است که رفتم گوشی آیفون خریدم 900 هزار تومن ولی جرات نمیکنم روی میز و سطوح زبر بذارم چون پشتش به راحتی خط میفته و همیشه یه دستمال زیرش میذارم حالا من باید بگم که این گوشی بدرد نمیخوره؟تازه پشت فرمون هم نمیتونم اس ام اس بزنم و همه هم میدونید که آیفون دردسر های خاص خودش روداره ولی اینا هیچکدوم باعث نمیشه که از گوشیم ناراضی باشم چون قبلش کاملا تحقیق کردم و میدونم انتظاراتنم از گوشی چیه.
بله با حرف شما كاملا موافقم اشتباه از خودم بود فكر مي كردم به اندازه كافي تحقيق كردم بايد خيلي بيشتر وقت ميذاشتم ببخشيد اگه عشقتونو بردم زير سوال
الانم دندم نرم يا ايراداشو رفع ميكنم يا باهاش كنار ميام يا ديدم سخته ردش مي كنم بره؟
همینطور که میدونی ! من تهران نیستم ! و حداقل مشکل نرم افزاری ندارم ... اخه اون دوستمون از بنده سوال کرد و واقعا هنوز این مشکلو ندارم .. وقتی مشکلی ندارم بیام بگم دارم؟! نمیشه که ... تا کنون هم غیر از چند نرم افزار و بازی .. که اگه در صد بگیرم 90 به 10 هستش یعنی 10 درصد فقط اجرا نکرده ! ..و بقیه نرم افزارهارو مشکلی نداشتم ..
مطمئن باش فیلمو بالاخره میزارم ! این هفته ای که هستم حتما میزارم ! بعد معلوم میشه که بنده دارم دروغ میگم یا نه ! ... شما مشکلت بیشتر اینکه با گوشی باشه اینه که اطلاعات کاملی از گوشیت نداری .. مثلا اینکه میگی تایپ فارسی با دکمه اذیت میکنه ! خوب دکمه هاش که بد نیس ! حالا چجوری اذیت میکنه ! اگه هم بد باشه برای شما چون مثلا ناخن داری که یکم ناخنت در میگیره میتونی با لمسش ! تایپ فارسی کنی که دیگه نه دردی داره نه اذیتی و خیلی هم لذت داره ! اگر منظورت اینه که تایپ فارسیش وقتی مثلا میخوای بنویسی آ باید شماره 1 رو دوبار بزنی خوب همه گوشیهای غیر لمسی همینطوری هستند ( به غیر از گوشی های لمسی با کیبورد مجازی و گوشی های معمولی با کیبورد فارسی )... در کل بنده از گوشیم کاملا راضی هستم و این نظر منه ... و با فیلم هم ثابت میکنم .. فیلماشو گرفتم فقط متاسفانه فایلها سنگینه ! که سایتی برای اپلود پیدا نکردم
منظور اینه که مثل ویندوز کامپیوتر که ویندور xp 2002 servise pack 1 یا 2 یا 3 داریم .. و همونام نسخه اصل و اورجینال دارند ! اینم همونه ... بعضی از نسخه های بدون گارانتی که رو این گوشیه مثل همین ویندوز xp .. نسخه مشکل دارترشه و باید مثلا به ورژن xujpic5 اپگرید بشه ...
شما الان کامپیوتر خریدی 1 میلیون ! خوب با این قیمت کامپیوتر خوبی بهت میدن ... حالا شما بیا یه وین xp یا ویستا مشکل دار نصب کن ! بعد اگه کام هنگ کنه یا نرم افزاری یا بازیرو اجرا نکنه !به نظرت مشکل از کامپیوتر یا سخت افزارشه یا ویندوزت ؟ عاقلانش اینه که ویندوز اورجینال نصب کنی نرم افزارهای دایویکس و کرک و غیره رو روش اجرا کنی بعد ازش گله کنی که چرا اجرا نمیکنه متاسفانه دوستانمون هنوز تو این مرحله هستند و هر چی براشون توضیح میدم میگن نه چون 400 پول دادم باید برام مثل بنز کار کنه .. خوب بهشون گفتم مشکل از خودتونه که بدون گارانتی خریدی حالا حوصله نداری بری نمایندگی فریمورتو عوض کنی خوب دیگه مشکلی نیست . میتونی بری موبایل فروشی گوشیتو بفروشی !
Last edited by pulp_152; 06-11-2009 at 17:41.
پالپ عزيز هيچ كس شمارابه دورغگويي متهم نكرد اين خيلي زشته كه من خودم تصميم گرفتم فلان گوشي روبخرم حالا كه پشيمونم انگشت اتهام به سمت كسي دراز كنم.حتي اگر شما هم خلاف واقع گفته باشيد(كه مي دانم نگفتين)باز مسئول خريدم خودم هستم.بله من به گوشيم خوب آگاه نيستم اينو هم از گوشي ميدونم وگرنه هر گوشي جديدي دستم بياد حداكثر يه هفته زيروبمش دستمه.
در مورد تايپ: تايپ فارسي من اينطوري نيست كه مثلا براي تايپ خ عدد 6 را چند بار پشت هم بزنم تا به خ برسه.اينطوريه كه وقتي 6 رو زدم يه كادري باز ميشه راهنمايي ميكنه براي نوشتن خ عدد4 را بايد زد براي نوشتم ح عدد 3را بايد زد در حاليكه عربي وانگليسي رو مثل همه گوشيا با تكرار يه دكمه به حرف مورد نظر ميرسيم .نميشه فارسي رو تندوچشم بسته تايپ كرد آدم قاطي ميكنه؟نكنه مال شما اينطوري نيست؟نكنه تنظيمات من مشكل داره.البته مادرم هم يه گوشي سامسونگ معمولي داره تايپ فارسيش اينجوريه.عربي وانگليسي اصلا مشكل نداره.
در مورد فريمور حتما 2-3 هفته ديگه ميرم جديدترينش رو مي ريزم.
ممنون که همینو درک میکنی دوست من ..![]()
خوب برای تایپ مال منم همینطوره .. ولی واقعا شما چنین سوالی رو از من کردی؟ یا کسی کرده و من گفتم کیبورد فارسی داره ؟ اگه نمیدونی همه گوشیهای معمولی چه سونی اریکسون و چه نوکیا همه هیمنطوری هستن .. فقط گوشیهایی با کیبورد فیزیکی و مجازی مثل سامسونگ استار یا جت ... و گوشیهای مثل سونی اریکسون اکسپریا یا n97 قابلیتی که شما میخواین رو دارند ...
و واقعا عزیز اینکه ناراضی هستی یکم جای تعجب داره برام .. مثلا طرف N82 داره نه صفحه نمایش خوبی داره نه صفحه کلید خویی داره و یه عالمه مشکلای بدتر از 8300 داره ولی کلی از گوشیش احساس رضایت میکنه ... ولی شما مثلا چون تایپ فارسیش اینجوریه ازش متنفر میشی یا پشیمون میشی .. فکر میکنی مثلا بری n82 بخری با این پول گوشی بهتری بهت میدن ؟
من پیشنهاد می کنم عربی تایپ کن چون من خودمم همیشهاز عربی استفاده میکنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)