تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 82 اولاول ... 84854555657585960616268 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 812

نام تاپيک: سوالاتی در مورد هارد اکسترنال

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

..........
    Last edited by ehsan_techart; 19-08-2014 at 10:30.

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بسيار عالي ، جناب ata.royalfalcon شما رو خيلي قبول دارم
    با توجه تصوير هارد شما زمان آک بودن و اين تصويري که من در اولين استفاده گرفتم . به يه نکته عجيب برخوردم . اينکه پارامتر Start/Stop Count که به زيبايي توضيح داديد چرا در اولين استفاده هم در تصوير شما و هم تصوير من به ترتيب 9 و 7 هستن و همينطور اون 3 پارامتر ديگه چرا صفر نيستن ؟
    آيا دليلش اينه که مربوط به تست کارخونه ي وسترن هستش که اونجا تست کيفيت شدن يا اينکه نه هارد آک نبوده و رو سيستم رفته .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد اگه يه تصوير از تست هارد اکسترنال USB3 از طريق پورت USB2 بورد (تب بنچمارک) هم داريد ممنون ميشم بزاريد تا خيال ما راحت بشه ترجيحا همين برند باشه يا برند هاي ديگه برا مقايسه ساير دوستان هم خوبه .
    با تشکر
    Power On Hours Count صفر (ستون Data) و هارد اکسترنال مورد نظر آکبند هست . صفر نبودن بقیه موارد میتواند مربوط به انجام تستهایی در کارخانه باشد ولی مدت این تست در حدی نبوده که Power On Hours Count عدد بندازد .

در مورد سوال آخر ؛ در این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) از هارد اکسترنال WD my book که اینترفیس آن USB3 هست ، روی USB2 تست گرفته شده .

3. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

..........
    Last edited by ehsan_techart; 19-08-2014 at 10:24.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته در این مورد با راهنمایی شما دیگه مطمعن شدم که آکبند بوده.
    ولی اینکه میگید در حدی نبوده که Power On Hours Count عدد بندازه خوب یعنی کمتر از یک ساعت رو نشون نمیده و هر ساعت استفاده یه عدد اضافه میشه و امکانش هست (مورد خودمو نمیگما کلی میپرسم) که مثلا یه نفر هارد بخره بعد پکشو باز کنه مثلا نیم ساعت وصل کنه به سیستم و هیچ فایلی کپی نکنه فقط وصل کنه بعد نیم ساعت از سیستم جدا کنه . بعد بزاره برا فروش بگه فقط چسبشو باز کردم و اصلا رو سیستم نرفته؟ یعنی به هیچ طریقی نمیشه اینو فهمید راس میگه که واقعا رو سیستم نرفته یا کمتر از یه ساعت رو سیستم بوده ؟

با تشکر از لینک اون تستی که گذاشتید
    حالتي كه گفتيد ممكن هست پيش بياد . بايد از فروشنده معتبر و شناخته شده بخريد تا چنين مسئله اي پيش نياد .

کمتر از یک ساعت رو نشون نمیده و هر ساعت استفاده یه عدد اضافه میشه
    در بعضي از مدلها كمتر از يكساعت هم عدد ميآندازند (ممكن هست در هر يك ربع و يا نيم ساعت و ... باشد) . اين بستگي به برند و مدل آن دارد.

6. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

..........

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تشکر این آخرین سوالمه
    من همیشه هاردو safe remove میکنم کلا تو عمرم حتی فلش یا مموری هامو رو هم از اول safe remove میکردم خیلی حساسم . در مورد این هاردم همیشه این کارو میکنم با اینحال هر دفعه که در میارم تو تست هم مشخصه یه عدد زیاد میکنه به Unsafe Shutdown Count تا جاییکه الان نگاه کردم 13 بود بعد در اوردم دوباره تست کردم شد 14. بگذریم از اینکه هارد آک هم 5 نوشته بود یعنی تولید کننده هم برا تست safe remove نکرده بوده؟ یا کلا برا همه اینطوره و معنی دیگه ای داره؟ یا شاید حتما باید نرم افزار وسترنو نصب کنم و با اون safe remove کنم .آخه من با ویندوز safe remove میکنم همیشه از این نرم افزارا خوشم نمیاد . شما تا حالا با نرم افزار مخصوص هارد safe remove کردید ببینید در اونصورت هم عدد اصافه میشه یا نه؟
    ممنون
    Win7 داريد ؟ اگر با استفاده از ويندوز Safely remove كنيد هارد ديسك خاموش نميشود . پيشنهاد ميكنم برنامه هاي موجود در آن را نصب كنيد و از قسمت WD Quick View هارد اكسترنال Safely remove كنيد كه بطور كامل خاموش ميشود . تست كنيد و ببينيد بازهم مقدار Unsafe Shutdown Count بيشتر ميشود يا خير .

9. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

..........
    Last edited by ehsan_techart; 19-08-2014 at 10:23.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته من رو ویندوز WD SES Driver رو هم هم نصب نکرده بودم که مربوط به درایور هارد میشه شاید اونو نصب کنم ویندوز کامل بتونه Safe remove کنه و نیازی به نصب برنامه ی اعصاب خورد کنه خود هارد نباشه حالا اونم تست میکنم.
    با نصب WD SES Driver اين مسئله قابل حل نيست (ربطي به هم ندارند) .

در مورد ویندوز های دیگه چی فقط ویندوز 7 اینطوریه؟ و XP ویستا و 8 با ویندوز ه م چراغشون خاموش میشه؟
    در Win XP پس از Safely remove كردن هارد ديسك خاموش ميشود ولي در Win Vista/7 اينطور نيست . روي Win8 تست نكردم ولي فكر كنم در اين ويندوز هم خاموش نميشود .

پست امضاتونو تازه خوندم واقعا کامل همه چیو توضیح دادید . مثلنکه نوشتید ویندوز 7 هم با تغیرات رجیستری درست میشه . خب من میخام اون کارو بکنم و از شر این نرم افزار خلاص بشم . فقط با اون کار ویندوز کاملا مثل همین برنامه عمل Safe remove رو انجام میده و هیچ مشکلی پیش نمیاد یا شما همین برنامه رو توصیه میکنید؟ یعنی چراغ خاموش میشه و عدد هم نمیندازه؟
    من توصيه ميكنم برنامه هاي آنرا نصب كنيد تا از تمام امكاناتش بهره مند شويد . حتي براي پسورد گذاري و lock كردن هارد ديسك نياز به نصب اين نرم افزارها هست . به هر حال اگر نميخواهيد نصب كنيد طبق آموزشهايي كه گذاشتم رجيستري ويندوز را تغيير بديد و ببينيد آيا بازهم مقدار Unsafe Shutdown Count بيشتر ميشود يا خير ...

12. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نرم افزارهایی که نصبشون برای safe remove شدن هارد وسترن کافیه
    .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

..........
    Last edited by ehsan_techart; 19-08-2014 at 10:14.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •