تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 218 اولاول ... 84854555657585960616268108158 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 2180

نام تاپيک: كلوپ ا N97 ا

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام.
    2:ببین مهدی جان من پیشنهاد میکنم موبایل رو آپدیت کنی چون میگن سرعتش بهبود یافته من بدلیل تست کلاینت n-gage رو n97 امروز نتونستم آپدیتش کنم.
    3: من الان هر سه تا رو هم دارم موقع تست صدای هدفون و اسپیکر حداقل 5 یا 6 تا موزیک از قدیم گرفته تا جدید و حتی آهنگهای خود نوکیا رو روشون تست کردم و نتیجه این بود که تو اسپیکر n95 8gb اوله.
    در مورد n97 و n96 هم به وضوح معلوم میشه که هر دو تا هم صدای یکسانی دارند.حالا ممکنه یکی بگه صدای اسپیکر تو n97 بیشتره و دیگری هم بگه صداش تو n96 بیشتره.ولی در کل اگه بخواهی یک موزیک رو بطور یکسان روی پلیر هر دو تا هم پخش کنی میبینی که زیاد فرقی با هم ندارند.
    من به شخصه به صدای اسپیکر اهمیت نمیدم و اکثرا گوشیم روی حالت ویبره هست و نیازی نمیبینم الکی از n97 طرفداری کنم.
    تو صدای هدفون هم بوضوح صدای n97 بیشتره و بعد n96 و بعد هم n95 8gb.
    در کل من از سرعتش راضیم الان 10 روزه دارم والا تا بحال یه بار هم هنگ نکرده اگه آپدیتش کنم هم بهتر میشه.در حالی که n95 8gb خودم حداقل هر 6 روز یه بار هنگ توش دیده میشه.
    آپدیتشم کردم نینجا جان. کلا عادتمه تا گوشی می گیرم اول آپدیتش می کنم حجم آپدیتشم 155 مگ بود.....بیشترین حجم آپدیتی که تا حالا دانلود کرده بودم.

من خودمم زیاد از اسپیکر استفاده نمی کنم ولی فرض کن می خوای یه موزیک ویدئو رو واسه نشون دادن کیفیت ال سی دی پلی می کنی وقتی با یه صدای ضعیف روبرو میشی حالت گرفته میشه.

دوربینش رو با ان82 خودم مقایسه کردم اولا که یه خورده مات فیلم میگیره ولی عکسش شفاف تره. صدابرداری خیلی ضعیفه اول فکرکردم تو اسپیکر خودش اینجوریه ولی وقتی جفت فیلمها رو(ان82 و

97 )رو تو کامپیوتر باز کردم دیدم نه کلا صدا رو ضعیف ضبط کرده.

حالا که دارم سعی می کنم باهاش کنار بیام . شاید ان گیجش ردیف بشه یه کم از فکر دوربینش بیام بیرون.

راستی سعی کردم با فونیکس فارسی بریزم روش ولی نتونستم ......ارور داد....با جاف هم نتونستم کار کنم(بنا به مشکلاتی) محمدرضا هم چند وقته آن نشده که ازش بپرسم تو تجربه ای در این زمینه داری؟//؟؟//

2. این کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

آپدیتشم کردم نینجا جان. کلا عادتمه تا گوشی می گیرم اول آپدیتش می کنم حجم آپدیتشم 155 مگ بود.....بیشترین حجم آپدیتی که تا حالا دانلود کرده بودم.

من خودمم زیاد از اسپیکر استفاده نمی کنم ولی فرض کن می خوای یه موزیک ویدئو رو واسه نشون دادن کیفیت ال سی دی پلی می کنی وقتی با یه صدای ضعیف روبرو میشی حالت گرفته میشه.

دوربینش رو با ان82 خودم مقایسه کردم اولا که یه خورده مات فیلم میگیره ولی عکسش شفاف تره. صدابرداری خیلی ضعیفه اول فکرکردم تو اسپیکر خودش اینجوریه ولی وقتی جفت فیلمها رو(ان82 و

97 )رو تو کامپیوتر باز کردم دیدم نه کلا صدا رو ضعیف ضبط کرده.

حالا که دارم سعی می کنم باهاش کنار بیام . شاید ان گیجش ردیف بشه یه کم از فکر دوربینش بیام بیرون.

راستی سعی کردم با فونیکس فارسی بریزم روش ولی نتونستم ......ارور داد....با جاف هم نتونستم کار کنم(بنا به مشکلاتی) محمدرضا هم چند وقته آن نشده که ازش بپرسم تو تجربه ای در این زمینه داری؟//؟؟//
    راستش مهدی جان من برام کیفیت صدای هدفون مهمتر از بلندی صدای اسپیکره و n97 تو هدفون باس خوبی داره و انصافا صداش قابل قبوله.

من امروز کلاینت n-gage رو روش ریختم و چند تا بازی تریل هم که نوکیا برای دانلود گذاشته بود هم دانلود کردم که عبارتند از(spore-fifa2008-resident evil-need for speed-asphalt3-metal gear solid-bounce-age of empires-bowling) البته بعضی از بازیها نظیر prince of persia و star wars هم بود ولی نتونستم دانلود کنم.حالا هم دارم تست میکنم ببینم این بهتره یا n95 8gb (البته تو بازی).
    در مورد دوربینش نمیتونم فعلا نظری بدم ولی به زودی مقایسه ای از عکسهای سه تا گوشی رو اینجا آپ میکنم تا خودتون بهتر نظر بدین.اگه تونستم هم دو تا ویدیو از یه محیط یکسان میگیرم و اونم آپ میکنم تا دوستان موقع خرید سر دو راهی قرار نگیرند.

4. این کاربر از ninja3000sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز $*BEHNAM*$'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    کارتن خواب شدم (به علت حذف انجمن موسیقی)

پيش فرض

کیبورد فارسی جایی پیدا میشه؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

کیبورد فارسی جایی پیدا میشه؟
    بله . گارانتی اصلی ها کیبرد و منوی فارسی دارن. بعضی از بی گارانتی ها هم دارن.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

راستش مهدی جان من برام کیفیت صدای هدفون مهمتر از بلندی صدای اسپیکره و n97 تو هدفون باس خوبی داره و انصافا صداش قابل قبوله.

من امروز کلاینت n-gage رو روش ریختم و چند تا بازی تریل هم که نوکیا برای دانلود گذاشته بود هم دانلود کردم که عبارتند از(spore-fifa2008-resident evil-need for speed-asphalt3-metal gear solid-bounce-age of empires-bowling) البته بعضی از بازیها نظیر prince of persia و star wars هم بود ولی نتونستم دانلود کنم.حالا هم دارم تست میکنم ببینم این بهتره یا n95 8gb (البته تو بازی).
    در مورد دوربینش نمیتونم فعلا نظری بدم ولی به زودی مقایسه ای از عکسهای سه تا گوشی رو اینجا آپ میکنم تا خودتون بهتر نظر بدین.اگه تونستم هم دو تا ویدیو از یه محیط یکسان میگیرم و اونم آپ میکنم تا دوستان موقع خرید سر دو راهی قرار نگیرند.
    اینو قبول دارم انصافا تو هندزفری می ترکونه .....تازه از تو فایل منجر تست کردم .

کلاینت و بازیها رو از داخل گوشی دانلود کردی؟؟؟

adsl رو می تونم شیر کنم با گوشی؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

اینو قبول دارم انصافا تو هندزفری می ترکونه .....تازه از تو فایل منجر تست کردم .

کلاینت و بازیها رو از داخل گوشی دانلود کردی؟؟؟

adsl رو می تونم شیر کنم با گوشی؟؟؟
    آره از داخل خود گوشی قسمت application منوی sw update رو که کلیک کنی برات یه سری برنامه از قبیل nokia maps 3.1 و آپدیت خود گوشی و دانلود فایل و کلاینت n-gage رو میده که میتونی دانلودش کنی.
    به اینجا یه سری بزن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    والا من با Wi-Fi این کارو کردم .و دقیقا نمیدونم با adsl میشه شیر کرد یا نه.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

آره از داخل خود گوشی قسمت application منوی sw update رو که کلیک کنی برات یه سری برنامه از قبیل nokia maps 3.1 و آپدیت خود گوشی و دانلود فایل و کلاینت n-gage رو میده که میتونی دانلودش کنی.
    به اینجا یه سری بزن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    والا من با Wi-Fi این کارو کردم .و دقیقا نمیدونم با adsl میشه شیر کرد یا نه.
    این پست رو که دیدم مهم اینه که اینترنت ندارم.

شما کجایی که وایرلس استفاده می کنی؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

این پست رو که دیدم مهم اینه که اینترنت ندارم.

شما کجایی که وایرلس استفاده می کنی؟؟؟
    من خونه ام.
    خونه Wi-Fi دارم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

نحوه نشان دادن بازیهای N-GAGE در گوشی N97.

موفق باشید.

12. 14 کاربر از ninja3000sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

دقت کردین بازی ها بصورت فول اسکرین اجرا نمیشن ؟

(سمت راست عکس رو ببینید)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •