اگه تاریخ کنسولت اینه مادربردفالکون درایو هم بنکیو.
اگه تاریخ کنسولت اینه مادربردفالکون درایو هم بنکیو.
Last edited by toraj; 27-05-2010 at 08:42.
سلامسلام دوستان
روی فلش 8 گیگ بازی جا میشه؟
بله 1 دونه
یک سوال دیگه من آواتار چطوری میتونم نصب کنم؟ و چطوری میتونم کاری بکنم همه فرمتهای ویدئویی را باز کنه؟
من الان کدام فایل رو دانلود کنم؟ اینجا 3 تا لینک هست
در حال تنظیم مطلبی هستم و به زودی در انجمن قرار میگیره مفصل توضیح میدم چه چیزهایی رو میشه و چه چیزهایی رو نمیشه به فلش انتقال داد..
شما این رو باید دانلود کنی:
http://download.microsoft.com/download/1/D/8/1D8C09BE-278E-41CD-98BE-EB9188128227/$SystemUpdate.zip
براي آپديت كامل به صفحه قبل مراجعه كنيد. كامل + لينك دانلود + توضيح موجود هست
BA ARZE POZESH WINO TAZE AVAZ KARDAM FARSI NADARAMSALAM DOSTAN MAN MOGHEI KE DASTGAHO GEREFTEM UPI KE ROSH BOD 2.8855. BODHALA MAN MIKHAM AZ FLASH ESTEFADE KONAM HAMIN BAYAD UPE JADID TARI NASB KONAM YA BA HAMIN MITONAM AZ FLASH ESTEFADE KONAM
---------- Post added at 05:51 PM ---------- Previous post was at 05:48 PM ----------
DAR ZEM HATMAN BAYAD FLASH 8 YA 16 BASHE? MASALAN BA 32 NEMISHE? p YECHIZ DIGEE HODODAN TAMAM SAFAHAT RO KHONDAM
Last edited by <<TROY>>; 03-06-2010 at 17:25.
سلام دوست عزیز
شما باید آپدیت جدید رو نصب کنی؛ لینکش در همین صفحه هست.. 2 پست بالاتر.
کنسول فلش تا حجم 16 گیگ رو ساپورت میکنه؛ شما میتونی دو تا 16 گیگ رو همزمان به کنسول وصل کنی و ازشون استفاده کنی.. ( میشه روی هر کدوم 2 بازی ریخت که خوبه )
موفق باشید
سلام
اين اپديت 2010 رو بايد از RAR در بياري يا نه ؟ وقتي در نميارم نميريزه وقتي هم در ميارم تو خوده كامپپيوتر ERROR ميده ؟!!!!
---------- Post added at 10:58 AM ---------- Previous post was at 10:57 AM ----------
يعني كامل Extract نميشه !
بله باید از زیپ خارج کنید و بدون تغییر بریزید روی یک CD یا فلش اگر از زیپ خارج نمیشه یعنی فایل ناقص دانلود شده.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)