تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 170 اولاول ... 84854555657585960616268108158 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 1694

نام تاپيک: گفتگوی آزاد دوچرخه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خوب ببینم شما وقتی باز کردی اطراف شانژمان حفاظ نداشت؟ شانژمان به دیواره کارتن فشار میاورد؟ اگر کارتونش رو هنوز داری یه نگاه به کارتون بنداز ببین محلی که شانژمانت قرار داشته ردش رو کارتون مونده؟
    راستی راضی هستی؟
    ممنون
    سلام.
    من خودم کارتن را ندیدم. طرف از انبار آورد بدون کارتن. وقتی آورد همانطور بور که گفتم. دوچرخه خوبیه.

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

من که صدمه خاصی نمیبینم روش .
    راستی اون سیمی که شانژمان رو به دسته دنده جلو وصل میکنه وقتی روی دنده 9 قرار میدم ( روی کوچکترین چرحدنده عقب) کاملا شل میشه. وقتی رو دنده 8 میزارم تازه شروع میکنه به سفت شدن.
    اون رو سفت کنم؟
    بله
    شما باید اونقدر سیم رو سفت کنید که وقتی دنده رو یکی عوض میکنید بالا بکشه ولی اونقدر هم سفت نکنید مه روی 9 ندازه
    سلام به همه
    پیرو عرایض قبلی خودم و با توجه به اینکه من قصد ندارم با دوچرخه زیادی ورجه وورجه کنم لطفا بفرمایید که برای من کمک جلو هم لازمه یا نه؟ سیستم تعویض دنده چطور؟
    متشکرم.
    تو چند صفحه قبل یه دوچرخه مناسب شما گذاشتم عکسش رو حدود 200تا 250

سلام بکس ...
    بینم BMX چه برندی خوب بید قیمت چیه و .. ؟ ...
    تریال چطور؟
    علیکم السلام
    تریال رو جاینت یه مدل خوب داره که قیمتش نسبت به لوازمش متغییره
    خیلی جاها دیده شده که دوستان چرخهای تنه 14 رو جای تریال استفاده میکنن که اصلا توصیه نمیشه
    برای بی ام ایکس هم باید زنگ بزنم بپرسم ولی تا تونجایی که دیدم ویوا بی ام ایکس داره ولی قیمتش و خبر ندارم

3. 3 کاربر از cao-cao بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

سلام.
    دوستان من قبلن قرار بود دوچرخه بگیرم که از دوستان راهنمایی هم خاستم ولی نشد که بگیرم ولی این سری حتمن قصد خرید دارم.
    یه چرخ میخام که تو مایه های 300 هزار تومان باشه حالا یکم بالا پایین اشکال نداره.
    هدف های اصلیم از خرید چرخ عبارتند از چرخ سواری در سطح شهر و یه مسابقه با دوستان در سطح شهر همچنین برای ورزش و گاهی هم برای کوهستان و جنگل....در کل یه چرخ که برای کار های مختلف مناسب باشه.
    حالا رفتم مغازه برای خرید چرخ با وجود این همه تنوع چه جور چرخی و با چه مارکی بخرم؟
    لطفن هر چه زود تر و کامل راهنمایی کنید.
    ممنون.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

با سلام
    من از شیراز هستم قدم 2 متر هست وزنم 100 + و می خواهم یک دوچرخه در رنج قیمت تا300 را بگیرم برای کاهش وزن و تفریح شایدم برای کار حرفه ای در آینده می خواستم راهنمایی فرمایید (شهری ، مقاوم ،...)

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

سلام.
    دوستان من قبلن قرار بود دوچرخه بگیرم که از دوستان راهنمایی هم خاستم ولی نشد که بگیرم ولی این سری حتمن قصد خرید دارم.
    یه چرخ میخام که تو مایه های 300 هزار تومان باشه حالا یکم بالا پایین اشکال نداره.
    هدف های اصلیم از خرید چرخ عبارتند از چرخ سواری در سطح شهر و یه مسابقه با دوستان در سطح شهر همچنین برای ورزش و گاهی هم برای کوهستان و جنگل....در کل یه چرخ که برای کار های مختلف مناسب باشه.
    حالا رفتم مغازه برای خرید چرخ با وجود این همه تنوع چه جور چرخی و با چه مارکی بخرم؟
    لطفن هر چه زود تر و کامل راهنمایی کنید.
    ممنون.
    دوستان من 100 در 100 تا ماه اینده میخام دوچرخه را بگیرم الان 300 هزارو خورده ای پول دستمه فقط منتظرم تا فروشگاه مورد نظر دوچرخه های جدیدش را بیاره....
    حالا لطفن با توجه به پست بالا کمک کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

میشه بگی کدوم فروشگاه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

با سلام
    من از شیراز هستم قدم 2 متر هست وزنم 100 + و می خواهم یک دوچرخه در رنج قیمت تا300 را بگیرم برای کاهش وزن و تفریح شایدم برای کار حرفه ای در آینده می خواستم راهنمایی فرمایید (شهری ، مقاوم ،...)
    اولا تشکر مي کنم از جناب alfred88 همشهري گرامي.
    دوما بنده نيز با قد 190 و وزن حدود 90 مشکل دارم در انتخاب مارک و اندازه ايي که مناسبم باشد....رنج قيمت هم زير 300!!
    استفادمم هم در حد آسفالت و يکم بالا و پايين رفتن هستش و خاکي و سنگلاخ وغيره هم نمي رم.....

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

اولا تشکر مي کنم از جناب alfred88 همشهري گرامي.
    دوما بنده نيز با قد 190 و وزن حدود 90 مشکل دارم در انتخاب مارک و اندازه ايي که مناسبم باشد....رنج قيمت هم زير 300!!
    استفادمم هم در حد آسفالت و يکم بالا و پايين رفتن هستش و خاکي و سنگلاخ وغيره هم نمي رم.....
    دوست من پیشنهاد من به شما تنه 20 از چرخ هوسار هست
    مریدا هم سایز 20 داره
    و 19 جاینت
    ولی ولی تو نوع مارک با این پول تو برندای معتبر چیز خوبی پیدا نمیکنید
    پیشنهاد من ال ایکس توسن
    یا استورم کراس هست
    میتونید ویوا هم بگیرید ولی بستگی داره که بتونید با این پول تو شهر خودتون چرخ خوب پیدا کنید یا نه
    دماوند هم اگه لوازم التوس پیدا کنید عالیه ولی اگه نکردید همون دوماند 21 دندش رو بگیر خیلی چرخ مقومیه تنها بدیش نداشتن کمک هست که تو شهر زیاد مهم نیست

با سلام
    شما میتونید پایین ترین سری ساب مریدا رو بگیرید که بعدا اگه خواستید حرفهای سوار شید فقط لوازم رو ارتقا بدید

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    داخل انباری خونه یک دوچرخه کورسی مجارستانی خیلی قدیمی نمره 26 دارم که سالهای ساله از جاش تکون نخورده ! لاستیکهاش صافند و ترمزهاش از نوع V شکل - تو ایران می گن لقمه ای - هستند که دسته فرمون دو تا جای ترمز برای هر چرخ داره که خرابه . رنگ بدنه طوسی بوده ه جاهای زیادیش زده خوردگی پیدا رده . شانژمان اش سالمه و تنها یک اهرم تعویض دنده اش کار می کنه . سمت راستی شکسته !
    6 دنده داره . چرخهاش "پره ای" هستند و طوقه ها نسبتا ضخیمند . چارشاخ جلو سالم و بدون نقص هست . زین اش کوچیکه و پوست روئینش در گوشه ها کنده شده
    متاسفانه ترازو در اختیار ندارم که بتونم وزنشو بگم ولی فعلا با لاستک های خالی و قمقمه و تلمبه ی مخصوصی که بهش وصل بوده بگمانم بیشتر از 5کیلو باشه
    انی وی ، من قصد دارم دوچرخه رو رنگ سیاه متالیک بزنم . دسته های دوچرخه رو با لاستیک حرفه دار تزئین کنم . چرخها رو رینگی کنم و لاستیک ها رو تعویض کنم . ترمز ها رو تعمیر کنم و یا دیسکی کنم . و از همه مهمتر موتور دوچرخه برقیم رو روی این دوچرخه نصب کنم .
    برآورد هزینه برای احیای این دوچرخه به انضمام وسایل الکتریکی اش رو حدود 300 هزار تومان هست . . نمی دونم چقدر زمان ببره . بیشتر از همه نمی دونم وسایل مورد نیازم رو از کجا پیدا کنم .
    از شما درخواست می کنم نقطه نظراتتون در مورد این کار رو زودتر لطفا به بنده بگید و راهنماییم کنید تا منم اگر قرار شد پیش برم . در یک تاپیک جداگانه مراحل پیشرفت کار رو با تصویر براتون بنمایش بگذارم و با هم یک دوچرخه ای با کلی خاطره رو زنده کنیم
    پیشتر ممنونم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام به همگی..... تو رو خدا یکی یه جواب قطعی بده به من که بفهمم Viva بهتره یا Overlord؟
    من 300 تومن پول دارم. واسه همینم نرفتم سراغ Giant یا چیزای دیگه...
    اگه بهم بگید کدومشون از لحظ بدنه بهترند ممنون میشم. لوازمش رو هم احتمالا Deoure جکع میکنم. ممنون!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •