تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 58 از 1135 اولاول ... 848545556575859606162681081585581058 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوست عزیز اینکه شما با شاتل مشکل داری دلیل نمیشه که مشکلت رو عمومیت بدی و بگی شاتل خوب نیست.
    شما ISPهای دیگه رو امتحان کردی که میگی شاتل بده؟!!!
    من بالای 20 تا از دوستام شاتل دارن و همه کاملا راضی هستن.
    توی همین تاپیک هم اکثرا راضی هستن.
    برعکس خیلیارو دیدم که صبا اشکشونو در آورده.
    بازم میگم، شاتل کیفیت و قیمت رو با هم داره.
    من eco-128 دارم با 3 گیگ ترافیک ماهیانه و قیمت 13900 تومن. هر شبم حدود 1100 تا 1200 مگ دانلود رایگان میکنم.
    شما 1 ISP مشابه معرفی کن که 1 همچین سرویسی رو با این قیمت ارائه بده بعد بگو شاتل بده.

ببین برادر من توهم که داری همون کارو میکنی که چون مال تو خوب شده دلیل نمیشه مال همه خوب باشه

من الان حدود 1.5 سال از شاتل سرویس میگریم 512 eco فکر کنم اولین سرویس اشغال شاتل نسیب من شده بعد هم همه گیر ببین من تا قبل از آذر پارسال سرویس رویای شاتل رو داشتم هرکسی هم میگفت کلی کری میخوندم که شاتل فلان و ... سر همین قضیه هم 3-4 نفر رو کشوندم شاتل حالا بماند که بعد وقتی شاتل رو به قهقرا رفت چه حرفای که نخوردم
    من عملا نه از پشتیبانی شاتل نه از دانلودش توی ایم 1 سال آخری چیزی ندبدم شاهش هم تمام ایمل ها و مراجعه حضوری .... بود که با بچه های شاتل داشتم باور کن اونقدر این جمله حالا شلوغه در حال بررسی هستیم اشالا هفته آینده درست میشه ... رو شنیدم که بگم پشتیبانی شاتل مثل باقی شرکت هاست هر دفعه هم که آمدم اینجا شکایتکردم گفتم شاتل این بلا رو سر من در آورده همه به من توپیدن که از این خبرا نیست وشاتل با اصلا پیغمبر معصوم . گناه و اشتباه نداره و .... حالا حرف اونها هم درسته اونها هم جز خوبی چیزی ندیدن نمیتون حق رو به من و امثال من بدن که
    حالا بماند

من نمیخوام توی این بحث ها شرکت کنم چون این فن بوی یازی ها آخرت نداره اگر می خواند بحث منطقی مفید بکنید کاری نداره ولی همکاری همه رو میخواهد هرکی پایه است یا علی

خرجش یه تاپیک و یه سری مقررات ثابت ه که همه مطابق اون تست بگیرن بذارن هر کس خودش بشه قاضی و بر حسب منطقه مخابراتی و سرعتی که می خواهد تصمیم بگیره اگر هستین علام کنین اگر نیستین سنگ این شرکت و اون شرکت رو به سینه نزنید ( با عرض پوزش ) چون این ها اگر خوب کار کنن وظیفه است اگر نکن اون وقت که مشکل پیش میاد با این حرفا که مال من خوب مال تو بده کاری از پیش نمیره

داره طولانی میشه توی پست بعدی یه سری حرفا دارم میزارم هر کس میخواهد ادامه بدیم بگه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوست عزیز اینکه شما با شاتل مشکل داری دلیل نمیشه که مشکلت رو عمومیت بدی و بگی شاتل خوب نیست.
    شما ISPهای دیگه رو امتحان کردی که میگی شاتل بده؟!!!
    من بالای 20 تا از دوستام شاتل دارن و همه کاملا راضی هستن.
    توی همین تاپیک هم اکثرا راضی هستن.
    برعکس خیلیارو دیدم که صبا اشکشونو در آورده.
    بازم میگم، شاتل کیفیت و قیمت رو با هم داره.
    من eco-128 دارم با 3 گیگ ترافیک ماهیانه و قیمت 13900 تومن. هر شبم حدود 1100 تا 1200 مگ دانلود رایگان میکنم.
    شما 1 ISP مشابه معرفی کن که 1 همچین سرویسی رو با این قیمت ارائه بده بعد بگو شاتل بده.
    شما بازاریاب شاتل هستید؟
    یا شاتل مال یکی از فامیل های شما هست؟

من صبانت هم بودم.
    و هی گفتن شاتل شاتل
    امدیم شاتل

اون ها این مسخره بازی ها رو نداشتن
    اون هم هم ادم های کثیفی بودن

فرق شاتل با صبا این هست که اون جوابت نمیداد
    این جواب میده و کاری نمیکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

11

یه نظر من یه تاپیک بزنیم تحت عنوان تست شرکت ها در مراکز مخابراتی مختلف هر شهر حالا مثلا شیراز

هر کس میاد 3 تا تست بذاره در سه ساعت مختلف مثلا 10 صبح - 9 شب - 2 صبح (یا ساعت اول شروع دانلود رایگان اون شرکت ) .

یه سرور توی speedtest مثلا سرور لندن رو انتخاب میکنیم همه سر ساعت با اونجا تست یگیرن

یعد اسم سرویس - سرعت قرارداد - سرعت واقعی بدون اظهار نظر شخصی - مرکز مخابراتی - تست پینگ دلخواه با سرور ذکر شده - تعداد متوسط قطعی سرویس در بازه 1 هفته یه صورت تقریبی - ساعت و روز

رو بذاره این جوری مشخص میشه مثلا توی این مرکز کدوم شرکت سرویس بهتری میده
    اگر خواستیم میشه توی پست اول هم قیمت های تمتم سرویس ها رو نوشت و یه مرجع خوب و بروز درست کرد که به درد همه بخوره

حالا تا پیشنهاد و نظر شما چی باشه به نظرم اینجوری دیگه نه بحثی پیش میاد نه حرفی خودم هم حاضرم اطلاعات رو دسته بندی کنم تا بهتر بشه استفاده کرد
    ولی خدای اگر جامعه آماری بالای داشته باشه خیلی مرجع خوبی واسه آینده میشه و یه کار مفید .

4. این کاربر از AprilFool بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

کسی adsl برای سروستان نداره
    اینجا شیسم خیلی بندازه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    ђiя@z$

پيش فرض

ببین برادر من توهم که داری همون کارو میکنی که چون مال تو خوب شده دلیل نمیشه مال همه خوب باشه [/B]
    دوست عزیز شما به پستها دقت نکردی
    alireza15 خواستن از شاتل سرویس بگیرن، Danial_Hiv گفتن به هیچ وجه شاتل رو توصیه نمیکنم. من که شاتل رو به alireza15 پیشنهاد نکردم.
    پست من در جواب پست Danial_Hiv بود و منظورم این بود که اگه شما میگی شاتل بده من میگم خوبه به دلایلی که گفتم. در ضمن من فقط سرویس خودم رو ملاک قرار ندادم و سرویسهای چند تا از دوستام و بچه های همین تاپیک رو هم در نظر گرفتم که اکثرا راضی بودن.

شما بازاریاب شاتل هستید؟
    یا شاتل مال یکی از فامیل های شما هست؟
    دوست من، من نه بازاریاب شاتلم و نه نسبت فامیلی با شاتل دارم. شاید شما برای خراب کردن شاتل پورسانت میگیری
    از شوخی گذشته همونطور که شما مشکلت رو با شاتل اینجا عنوان میکنی منم رضایتم رو از شاتل میگم. هدف هر دومون هم کمک به دوستان دیگست.
    هم شما پینگت رو اینجا گذاشتی هم من و هم بعضی دوستان دیگه. پس هیچکدوم دروغ نمیگیم.
    پست من هم فقط بخاطر این بود که بگم اگه شاتل مورد بد داره مورد خوب هم داره، ولی بدون تعصب مورد بدش کمتر از مورد خوبشه.
    من تا حالا از صبا، همیار و شاتل سرویس گرفتم ولی انصافا شاتل خیلی از بقیه بهتر بوده.
    اصلا فرض کنیم که شاتل مذخرفه. شما ISP بهتری سراغ داری که هم کیفیتش خوب باشه هم قیمتش مناسب باشه؟!
    بهرحال باید بین بد و بدتر، بد رو انتخاب کرد دیگه.
    در نهایت تصمیم با خود دوستانه که با توجه به کاربرد و بودجه ای که دارن ISP و سرویس مورد نظرشون رو انتخاب کنن.

7. این کاربر از soroush1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    ђiя@z$

پيش فرض

یه نظر من یه تاپیک بزنیم تحت عنوان تست شرکت ها در مراکز مخابراتی مختلف هر شهر حالا مثلا شیراز
    هر کس میاد 3 تا تست بذاره در سه ساعت مختلف مثلا 10 صبح - 9 شب - 2 صبح (یا ساعت اول شروع دانلود رایگان اون شرکت ) .
    یه سرور توی speedtest مثلا سرور لندن رو انتخاب میکنیم همه سر ساعت با اونجا تست یگیرن
    یعد اسم سرویس - سرعت قرارداد - سرعت واقعی بدون اظهار نظر شخصی - مرکز مخابراتی - تست پینگ دلخواه با سرور ذکر شده - تعداد متوسط قطعی سرویس در بازه 1 هفته یه صورت تقریبی - ساعت و روز
    رو بذاره این جوری مشخص میشه مثلا توی این مرکز کدوم شرکت سرویس بهتری میده
    اگر خواستیم میشه توی پست اول هم قیمت های تمتم سرویس ها رو نوشت و یه مرجع خوب و بروز درست کرد که به درد همه بخوره
    حالا تا پیشنهاد و نظر شما چی باشه به نظرم اینجوری دیگه نه بحثی پیش میاد نه حرفی خودم هم حاضرم اطلاعات رو دسته بندی کنم تا بهتر بشه استفاده کرد
    ولی خدای اگر جامعه آماری بالای داشته باشه خیلی مرجع خوبی واسه آینده میشه و یه کار مفید .
    من کاملا موافقم. اینجوری دوستان خیلی بهتر به نتیجه میرسن. چون بعضی ISPها در بعضی مراکز مخابراتی واقعا مشکل دارن ولی در بعضی مراکز دیگه خیلی خوب هستن.

آخر فروم باز parsa5564's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    هرجا که هوا هست

پيش فرض

من جدیدا متوجه شدم که یکی از اشناهامون رئیس بازرسی تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی فارس هست.هفته اینده قصد دارم در مورد تخلف شرکتهای ارائه دهنده اینترنت پر سرعت باهاش صحبت کنم تا در صورت وجود راهی برای پیگیری تخلفات; دوستان بتونن اقدام کنن.کسایی هم که در مورد pcm بودن خط تلفن و عدم اقدام مخابرات برای رفع مشکلشون شکایتی دارن گوش به زنگ باشن.اگه تعداد مراجعه و شکایات زیاد باشه مجبور هستن هر چی زود تر اقدام کنن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سروش جان ممنون ...
    Last edited by alireza15; 15-08-2009 at 10:50.

11. این کاربر از alireza15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه omidsys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ببخشید این از این شاتل هم میشه توی شهر های دیگه ی استان فارس هم استفاده کرد؟

آخر فروم باز parsa5564's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    هرجا که هوا هست

پيش فرض

ببخشید این از این شاتل هم میشه توی شهر های دیگه ی استان فارس هم استفاده کرد؟
    اگر توی شهر شما نمایندگی داشته باشه می تونید استفاده کنید.با این شماره تماس بگیرید بهتون می گن: 07116473722

14. این کاربر از parsa5564 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •