سپنتا با این قیمتهاش نوبرشو اورده !!!
ماشالا سرویس حجمیش هم که دیگه![]()
سپنتا با این قیمتهاش نوبرشو اورده !!!
ماشالا سرویس حجمیش هم که دیگه![]()
یک مقایسه ساده و پیش پا افتاده »»»
آسیاتک که قبلا نامحدود داشت : سه ماهه نامحدود » 82 هزار تومان
سپنتا » سه ماهه نامحدود » 79 هزار تومان + یک هفته رایگان
حا خودتون مقایسه کنید با بقیه شرکت ها
ببخشید دوستان ، شما اخیرا مشکلی از دانلود با رپیدشیر ندارید؟ من با رپیدشیر سرعت دانلودم روی ِ 1 و 2 هست ولی از لینک مستقیم یا حتی غیر مستقیم سرعتم خیلی خوبه. میشه بگید مشکل از کجاست؟
همه گی ساکت باشید یک مشت دزد تو این مملکت وجود دارند می دند یک ماه 2 هزار تومان
بعد شما ها هم می رید می خرید ولی بهتر از سپنتا وجود نداره 2 سال که دارم استفاده می کنم سرعتم هیچ وقت پایین نیو مده و همیشه 128 مونده فقط یک بار به مدت 10 دقیقه قطع شد شاید این جمله درست باشه که آن قدر پولدار نشده ایم که جنس ارزان بخریم
دوست عزیز سرویسهاش چطوره من میخوام از بین اینو و اوراکل یکی رو انتخاب کنم چون تو این چند وقته بدی نشنیدم از این دو شرکت . شما راضی هستی ؟ . افت کیفیت نداره . بعد اینکه شما کجا هستید تهرانید ؟ ممنون .
سلام . والا من مشکلی ندارم .
چی بگم ؟؟؟ من طرفداری می کنم و حرفی که میزنم همه میگن تو تو شرکت کار می کنی و یک مشته حرف چرت . خلاصه چیزی نگم بهتره .
من تهرانم - 128 نامحدود دارم - واقعا راضی هستم
اگر براتون همین قیمت مناسب همین سپنتا بگیرید ولی قیمت بهتری میخواین اوراکلدوست عزیز سرویسهاش چطوره من میخوام از بین اینو و اوراکل یکی رو انتخاب کنم چون تو این چند وقته بدی نشنیدم از این دو شرکت . شما راضی هستی ؟ . افت کیفیت نداره . بعد اینکه شما کجا هستید تهرانید ؟ ممنون .
در مورد اوراکل بنظر من باید بیشتر تحقیق کرد شرکتی که تو فروم ها بازار یابش میاد تاپیک میزنه
و آگهی های تبلیغاتیش تمام کوچه ومحله ما رو حداقل پر کرده حتما یه جای کارش میلنگه
به نظر من هم اوراکل کمی داره بیشتر از سپنتا گرونتر می دهد - سپنتا 128-128 رو میدهد 30 تومن با امکاناتی دیگر اما اوراکل خیر.
این رو هم بگم که سپنتا نسبت به اوراکل جوابش رو بهتر پس داده و دارای سابقه بیشتری است .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)