rom من هم i2 هستش.j1 از سامسونگ دانلود كنم يا از ادرس صفحه 51 . اگه ازسامسونگ بايد دانلود چه كشوري بايد بزنم. بعد از نصب rom هم بايد كاري كنم.واقعاء شرمنده ميخوام بي ععيب اپديت كنم.
rom من هم i2 هستش.j1 از سامسونگ دانلود كنم يا از ادرس صفحه 51 . اگه ازسامسونگ بايد دانلود چه كشوري بايد بزنم. بعد از نصب rom هم بايد كاري كنم.واقعاء شرمنده ميخوام بي ععيب اپديت كنم.
آقا اگه هین gps هم راه می افتاد خیلی خوب میشد
باید چه کار کرد؟
setting داره یا حتما باید برنامه نصب بشه؟
به صفحات قبل مراجعه کن. ببین چی دستگیرت میشه. من خودم از سامسونگ دانلود کردم بدون هیچ مشکلی هم آپدیت شد. ولی وقتی اومدم مال دوستمو که از دبی خریده آپدیت کنم incorrect version داد. همون مشکلی هم که بعضیا اینجا میگن واسه وصل نشدن وای فای هم داشت. به نظر من از خود سامس.نگ j1 رو بگیر ، اگه مشکل داشت به روش های جایگزینی که بچه ها ، مخصوصا آق سلیم (مخلصیم) و بقیه دادن مراجعه کن.
توضیحات کامل gps رو دادم قبلا. اگه مشکل داشتی بگو در خدمتم.![]()
دوست عزیز ممنون مشکل فارسی هم حل شد فقط تنها مشکلی که وجود داره اینه که وقتی Regional Setting رو از عربی به انگلیسی تغییر می دم انجام میشه و تقویم هم انگلیسی می شه ولی با ریست و یا خاموش و روشن کردن بر می گرده به زبان عربی
راستی دو تا فایل مربوط به کلندر هجری و اوقات شرعی رو نصب نکردم .بازم ممنون اگه راهنمائی کنید
من فعلا تصمیم گرفتم که تا چند روز آینده یک امنیا سامسونگ را تهیه کنم. فقط یک سوال داشتم
در جعبه ی این گوشی چه چیز هایی باید باشد؟
آره این مشکل برگشتن به عربی وجود داره ولی دربرابر مشکلات بقیه فارسی سازها تقریبا هیچی نیست نهایتا شما با هر بار ریست کردن باید یه تنظیم انجام بدین ....
اگه اون دو فایل رو نصب نکردی و جواب داده ..جالبه !!! چون ظاهرا می بایست هر 5 تاش نصب بشه !؟![]()
صبح جمعه بخیر
در مورد رم نصب شده :
راستی با اون کد صدا و ولوم هم خواستم صداها رو تنظیم کنم امکان پذیر نبود در واقع منو ظاهر میشه و وقتی تنظیم می کنی و خارج می شی روی تنظیم خاصی که فاقد صداست تنظیم میشه و فقط با هارد ریست به حالت دیفالت بر می گرده
دوم اینکه نگفتی چطور رنگ ظواهر دسکتاپ رو تغییر ( مشکی ) بدم ؟
یه سوال کابل tv نباید روش باشه؟
اگه نیست از کجا باید بگیریم؟؟؟ گیر میاد ؟؟؟ چنده؟؟؟؟؟؟؟؟
Mehran_k عزيز دستت درد نكنه.ولي من هنوز خودموني نشودم
.بشم اپديت ميكنم كه بتنونم ازتو كمك بگيرم.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)