منم هفته ی قبل گواهی نامه گرفتم گفتن 40 روز دیگه میاد! گواهی اشتغال به تحصیل داشتم علاوه بر اداره آموزش و پرورش باید راهنمایی و رانندگی هم اونو تایید کنه
منم هفته ی قبل گواهی نامه گرفتم گفتن 40 روز دیگه میاد! گواهی اشتغال به تحصیل داشتم علاوه بر اداره آموزش و پرورش باید راهنمایی و رانندگی هم اونو تایید کنه
چند پست بالاتر گفته بودم
معمولا 10 روز تا 1 ماه طول میشکشه(بسته به شانس شما!)
امیر جان قبلا اینطوری بود
دوستانی که تازه گواهینامه گرفتن گواهینامشون هوشمند صادر میشه (فعلا تو تهران)
من امروز به آموزشگاه زنگ زدم گفت تازه 45 روز دیگه تحویل پست میشه! (هفته پیش امتحان دادم)
افرادی که از 27 تیر به بعد تو تهران آموزشگاه ثبت نام کرده بودن گواهینامشون هوشمند میشه
خوب من قبل از 27 تیر ثبت نام کردم اما 3-4 هفته پیش قبول شدم
حالا برا من هوشمند صادر میشه یا معمولی ؟
اون 8 تومن هم از ما نگرفتن گفتن شامل شما نمیشه
توی فیشی هم که به من دادن زده جدید الصدور !
اقا يكي لطف كنه و يه جواب موثق به ما بده من گواهينامم ب1 3 ماه ديگه هم يكساش تموم ميشه از اين 1+4 است.............................برا يه كار مهم ميخوام از جنوب برم تهران حوصله اتوبوسم ندارم هر چي تا الان رفتم با اتوبوس بسه............................به نظر شما اگه برم گواهيناممو ميگيرن و باطل ميكنن؟
درضمن بگم اهله هيچ خلافي هم نيستم نه سرعت و نه سبقت؟
به نظر شما ميتونم با اين گواهينامه برم و برگردم؟
با تشكر
مال منم هشت تومنو نگرفتن ولی رو فیش زده جدیدالصدور (مکانیزه) ممکنه بعدا زنگ بزنن خونه که فیش هشت تومنو بیار!خوب من قبل از 27 تیر ثبت نام کردم اما 3-4 هفته پیش قبول شدم
حالا برا من هوشمند صادر میشه یا معمولی ؟
اون 8 تومن هم از ما نگرفتن گفتن شامل شما نمیشه
توی فیشی هم که به من دادن زده جدید الصدور !
من امروز زنگ زدم گفتن هوشمنده
هیچکی نمیتونه 100 درصد بگه که جلوتونو میگیرن یا نه.به نظر شما اگه برم گواهيناممو ميگيرن و باطل ميكنن؟
ولی به نظر من این کارو نکنین بهتره. اگر بگیرن شاید باطل نکنن ولی گیر میدن اساسی
کسی میدونه با این گواهینامه ی ب-1 که مدتش 1 ساله میشه جاده های بین شهری هم رفت یا نه؟
نه! نمیشه فقط داخل شهر! ولی کی محل میزاره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)