دوستان قبلا کسی گفته بود سایت برای اپگرید فریمورش هست مال من پایونیر 610 وعیب بزرگ همین ساده بودن منوهاست چطور فریمور وازکدوم سایت عوض میشه منتظر جوابم این تاپیک قبلا سریعتر جواب میگرفتیم حالا باید یکسالی صبر کنیم دوستان نیستند مثل اینکه
دوستان قبلا کسی گفته بود سایت برای اپگرید فریمورش هست مال من پایونیر 610 وعیب بزرگ همین ساده بودن منوهاست چطور فریمور وازکدوم سایت عوض میشه منتظر جوابم این تاپیک قبلا سریعتر جواب میگرفتیم حالا باید یکسالی صبر کنیم دوستان نیستند مثل اینکه
دوست عزیز من پیغام شما رو دیدم....ولی متاسفانه اطلاعی در این رابطه ندارم!
شما پست فردی که میگی گفته بود فریمور عوض میشه رو پیدا کن تا تو پروفایلش پیغام بذار که تو اولین ورودش به سایت,
سری با تاپیک بزنه.
متشکرم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تحقیقاتی که کردم و همچنین خوندن این تاپیک نتیجه گرفتم قید مارشال رو بزنم و به 2 تا گزینه رسیدم :
1- philips 5996
pioneer 410 -2
میخوام بدونم کدوم یکی از اینا بهتره و شما کدومشو پیشنهاد میکنین .
من هر جفتشو قبول دارم!
ولی میگن فیلیپس زیرنویس فارسی رو هم میخونه!
من خودم ندیدم!
درکل هر دو انتخاب خوبی هستند.
http://www.pioneerfaq.info/english/dv610.php?player=DV-610AV&question=Firmwares
دوستان....firmware دستگاهاتون رو به هیچ عنوان تغییر ندین!
امکان بک آپ گیری از نر افزار کنونی دستگاه وجود نداره!
ممکنه آسیب به دستگاه بزنه و همینطوری که در قرار داد این نرم افزار جدید اومده گارانتی از بین میره!
صبر کنید تا من یه تماس با شرکت پایونیران بگیرم و قضیه رو جویا بشم و لینک رو بهشون بدم!
اگرم قرار باشه نرم افزار رو عوضش کنیم...بهتره خود شرکت این کار رو انجام بده!
از من گفتن بود! ریسک نکنید!
اگه ----- بود میگفتیم پچ اصلیش هست...ولی این چیزا شوخی نداره!
Last edited by sourena; 24-08-2009 at 16:00.
خوب یکی از دلایلی که من مارشال رو بیخیال شدم همین زیرنویس فارسی بود.
من فکر میکردم جفتشون زیرنویس فارسی رو بخونن (البته فرمت sub/idx رو شنیده بودم)
یعنی 410 نمیخونه ؟
پس با این حساب فقط philips 5996 میمونه .
حالا این 5996 گیر میاد ؟ قیمتش همون حدود 120 تومنه ؟
خیلی خیلی ممنون از جوابتون
زیر نویسهای SRT رو فکر نکنم بخونه!یعنی 410 نمیخونه ؟
ولی کلا میگن فیلیپس تکنوژی خوبی در رابطه با اینگونه زیرنویسها داره!
البته من فقط شنیدم....از نزدیک ندیدم!
و از قدیم هم گفتن: شنیدن کی بود مانند دیدن![]()
سلام . من فریمویر 2 تا دستگاهمو تغییر دادم dv300 و dv610 . مشکلی هم واسم پیش نیومد. هر چند این فریمویرها هیچ کدوم
official نیستند . بلکه بهبود یافته توسط اشخاصند . اگه به فکر گارانتی دستگاهید که باید بیخیال این جور ریسکها بشید . تا اونجایی هم که دیدم اکثر کاربران تو فوروم های بزرگی مثل avsforum یا avforum آپگرید رو انجام دادند و همگی راضی بودند .
همین الان با شرکت صحبت میکردم.سلام . من فریمویر 2 تا دستگاهمو تغییر دادم dv300 و dv610 . مشکلی هم واسم پیش نیومد. هر چند این فریمویرها هیچ کدوم
official نیستند . بلکه بهبود یافته توسط اشخاصند . اگه به فکر گارانتی دستگاهید که باید بیخیال این جور ریسکها بشید . تا اونجایی هم که دیدم اکثر کاربران تو فوروم های بزرگی مثل avsforum یا avforum آپگرید رو انجام دادند و همگی راضی بودند
طبق توضیحات مسیول فنی شرکت, امکان سوختن برد اصلی و FLASH I.C دستگاه خیلی بالا میره!متاسفانه این کار ریسک پذیری بالایی داره!
و همونطور که خودتون هم گفتین,باید به کل بیخیال گارانتی بشین!
سلام دوست من روش اپگرید 610 پایونییر چطوریه میشه کامل از اول بگید وبا چه کابلی انجام میشه وسوال دوم بعد از ریختن این فریمور جدید چه تغییراتی در 610 بوجود میاید ایا منوها از این سادگی تغییر میکنه یا نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)