دوست عزیز احتمالا این یک باگ نرم افزاریه چون این مشکل را تو چند تا از گوشیهای سری جدید نوکیا دیدم و حتی گوشی خودم که N97 mini هست این مشکل را با کانکشن GPRS داره ولی زمانی که از WLAN برای استفاده از اینترنت استفاده می کنم این مشکل وجود نداره
دوست عزیز احتمالا این یک باگ نرم افزاریه چون این مشکل را تو چند تا از گوشیهای سری جدید نوکیا دیدم و حتی گوشی خودم که N97 mini هست این مشکل را با کانکشن GPRS داره ولی زمانی که از WLAN برای استفاده از اینترنت استفاده می کنم این مشکل وجود نداره
آقا ما که این قسمت نرم افزاری رو پیدا نکردیم پس همینجا مشکلمون رو مطرح میکنیم
من با xplore خودم مشکل دارم تا دیروز مثل آدم کار میکرد اما نمیدونم من انگولکش کردم یا چیز دیگه اییه وقتی روی آیکنش کلیک میکنم تا میخاد وارد بشه نمیتونه و میپره بیرون در ضمن گوشی من به روش hloox2 -- شده و ورژن xplore من هم1.33 هست
حالا من چیکار کنم که مشکل حل بشه ؟؟ در ضمن یه بار دیگه نرم افزار رو روی قبلی نصب کردم ولی مشکل همچنان باقی بود
-----------
برنامه x-plore برای گوشیهای هـک نشده هستش چون یکی از دوستان هم به محض هـک کردن گوشی خودش با همین مشکل روبرو شد من ورژن 1.40 این برنامه را دارم اما روی اونم نوشته برای گوشیهای هـک نشده اگر دوست داشتی بگو این ورژن را برات آپلود کنم
اقامن میخوام 5800بخرم ولی میترسم ال سی دیش مشکل پیدا کنه . چقدر خرجشه میشه خودم درستش کنم .آموزشی برای تعویض ال سی دی دارید؟
سلام من گوشیم رو فرمت کردم حالا اصلا توی اس ام اس ها نمی ره فایل دریافت نمیکنه ممکنه یه نرم افزار بذارید تا گوشیم درست بشه
گوشی n82
فرمت با:#7370#*![]()
سلام دوست عزیز X-plore ورژن پایتونی نصب نکردی اگه پایتون روی گوشیت حذف کنی اینجوری میشــه ! ولی اگه بدون پایتون هستش ورژن جدید رو دانلود کن چون 1.33 قدیمی هستش با نصب ورژن جدید مشکلتون حل میشــه !!!
دوســت عزیز یکبار دیگه با همین کد گوشیتون رو فرمــت کنیـــدسلام من گوشیم رو فرمت کردم حالا اصلا توی اس ام اس ها نمی ره فایل دریافت نمیکنه ممکنه یه نرم افزار بذارید تا گوشیم درست بشه
گوشی n82
فرمت با:#7370#*![]()
ببینید درســت نمیشــه ؟!؟
موفق باشید!![]()
سلام
گوشیم 5730 چند روز پیش از دستم خورد زمین الان کلید مربعش کار نمیکنه!باز کردم uif ظاهرا سالمه،به نظر شما مشکل چیه؟uif یا چیز دیگه؟!
فکر کنم این پست رو ندیدن.
سلام دوست من خب کلوپ داره !
سوالتون رو تو کلوپ گوشیتون مطرح کنید دوستان زیادی هستن که همچین گوشی رو دارن و جوابتون رو میدن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
موفق باشید!![]()
فرمت کردم بازم درست نشد یه راه دیگه بگید
Last edited by mohsen n82; 05-08-2010 at 21:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)