سلام
این کار رو انجام دادم ولی بازهم موقعی که سیستم به حال خود رها می کنم این پنجره میاد و شروع می کنه به اسکن
سلام
این کار رو انجام دادم ولی بازهم موقعی که سیستم به حال خود رها می کنم این پنجره میاد و شروع می کنه به اسکن
سلام...
به تازگی KIS 2009 هم رو به 2010 تغییر دادم.(کدام ورژن کار آمد تر است؟)
ترایلر رو برای 30 روز فعال کردم...
اما نکته ای که متوجه شدم در نسخه ای که نصب کردم فقط میشه کد وارد کرد و جایی برای License key نداره؟
چه کنم؟
![]()
اینو که میدونم، من منظورم آنتی ویروساشون بود. مثلا من خودم پارسال یه ویروس ناقابل سالیتی گرفتم که همه آنتی ویروسا فقط فایل آلوده رو میتونستن پاک کنن، ولی یه آنتی ویروس سیمانتک (Symantec AntiVirus Corporate Edition v10.2) داشتم که اون میتونست clean کنه و فایلت پاک نمیشد!! حالا منظور اینه که این آنتی ویروسا که اسم Symantec روشونه چه تفاوتی با اونایی که اسم نورتون روشونه دارن، وگرنه شرکتشون که میدونم یکیه
Symantec رو معمولا و بیشتر در محصولات تجاری استفاده میکنند. اما نسخه های خانگی رو همان نورتون معرفی میکنند. نسخه ای هم که شما دانلود کردی و استفاده کردی نسخه تجاری این آنتی ویروس است و احتیاجی هم به کرک نداره و کافیه نصب و آپدیت بشه. تقریبا با اکثر سیستم ها سازگاره.
تفاوت نسخه های تجاری و خانگی رو هم در پست قبلی گفتم. کلا اسمشون هم معرف خودشون هستند. نسخه ی تجاری برای اداره ها, کتابخانه ها, شرکت ها, دانشگاهها و غیره استفاده میشه چون این امکان رو داره که به صورت شبکه ای وصل بشه و همچنین تنظیمات خاصی رو به ادمین میده.
در تكميل صحبتهاي دوست خوبمون به اينكه اشاره كنم كه Symantec AntiVirus Corporate Edition كه رايگان هم هست از نظر قدرت دفاعي تفاوت زيادي با نسخه هاي پولي و دسكتاپ نورتون داره.سواي اسمهاشون توجه كنيد كه محصول Symantec AntiVirus Corporate Edition بسيار دير به دير آپديتهاش منتشر ميشه و اين يك ريسك براي كسي ميباشه كه قصد داره از اين محصول استفاده كنه.اگر قرار بود نسخه Symantec AntiVirus Corporate Edition كه رايگانه (سواي امكاناتشون) مشابه نسخه هاي پولي نورتون باشه كسي پولي بابت نسخه هاي فروشي آنها نميداد و همه از اين نسخه ها استفاده ميكردند.
سلام.
Idle Time Optimizer رو غیرفعال کنید.
با سلام .
دوستان من میخوام این محصول نورتون2010 رو روی win server2003 sp2 نصب کنم .
ارور زیر رو میده اینم عکس ارور.
ار سایت ماکروسافت تمامی برنامه های زیر رو دانلود کردم و نصب کردم.
Microsoft Office2007
Microsoft .NET Framework 3.5
Microsoft Visual C++ 2005 SP1 Redistributable Package (x86)
Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable Package (x86)
Internet Information Services (IIS) 6.0 Resource Kit Tools
Microsoft Core XML Services (MSXML) 6.0
Microsoft SQL Server Management Studio Express
Windows Installer 4.5 Redistributable(WindowsServer2003-KB942288-v4-x86)
Windows Internet Explorer 8 for Windows Server 2003
و...
و تمامی اپدیتهای ماکروسافت رو هم دانلود و نصب کردم.
ولی بیفایده بود .
از اساتید خواهش دارم من رو راهنمایی کنید.
Last edited by ALI16437; 19-01-2010 at 12:58.
دوست عزيز نفرموديد از كدوم محصول 2010 نورتون استفاده ميكنيد؟
دوست عزیز.
من با هر دو محصول این مشکل رو دارم.
هم با nis2010 هم با انتی ویروسش .
دوست عزيز 2 محصول اينترنت سكيوريتي و آنتي ويروس نورتون 2010 در سيستمهاي زير قابل اجرا ميباشند:
Microsoft® Windows® XP (32-bit) with Service Pack 2 or later Home/Professional/Media Center
Microsoft Windows Vista (32-bit and 64-bit) Starter/Home Basic/Home Premium/Business/Ultimate
Microsoft Windows 7 (32-bit and 64-bit) Starter/Home Basic/Home Premium/Professional/Ultimate
و اين 2 محصول در ويندوز Server 2003 قابل نصب نيستند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)