باز ممنون که با دلیل صحبت کردید
اما گفتید درس خون کنار تنبل بشینه توجه دارید که در ایران مدرسه هایی با نام تیز هوشان هستند که تمامی بچه های خوب مدارس را یک جا جمع می کنند
اما در خارج فهمیدا جمع کردن بچه های خوب کنار هم 2 بدی دارد
1.ضعیف شدن تدریجی بچه های خوب
2.ضعیف تر شدن بچه های بقیه مدارس
بهترین حالت این هست که در کلاس از همه نوع سطحی باشند تا هم بچه قوی موفق تر شود و هم بچه ضعیف تر ها رشد کنند
در مورد دیگر چیزی که گفتید سطوح دانشگاه ها یکی نیست درست می فرمایید اما تا کی فقط یه شریف خوب باشه و به بقیه دانشگاه ها رسیدگی نشه این کار اولش بله کمی سختی داره ولی آیندش باعث پیشزفت دیگر دانشگاه ها می شه
در موردی که می گید سیاسیه 100% قبولتون دارم بله سیاسی ممکنه باشه چون سال های پیش هم این مشکلات بود فقط امسال تظاهراتی شد و سر و صدا در اومد (من به داوطلبین شاکی پیشنهاد می کنم کار را به کانال های خارجی نکشید که یاد ندارم کارهایی که این شکل شدن هیچ وقت حل شده باشند) چون مسئولان فکر می کنند سیاسیه و هیچ اقدامی نمی کنند
در مورد عصر ارتباطات و اون جمله بگم دوست من با رتبه 900 باور می کنی هنوز 10 بارم با اینترنت کار نکرده تا یاد داشتم درس می خوند من خودم باسه انتخاب رشته تمامی نر افزار ها را دان لود کردم و تمامی نکات در مورد امسال را گوش کردم
و نکته آخر اینکه صحبت های آقای سهیل وی بی در چند مورد نظر منا تغییر داد ولی دوستان عزیز لطفا بدون بی احترامی به هم دیگه که کار خیلی زشتی هم هست ومانع از ادامه بحث میشه صحبت هایتون را بپگید.
امیدوارم همه به حقشون برسن