تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 72 اولاول ... 84854555657585960616268 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 715

نام تاپيک: نتایج سراسری 87

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

6 ممنون

باز ممنون که با دلیل صحبت کردید

اما گفتید درس خون کنار تنبل بشینه توجه دارید که در ایران مدرسه هایی با نام تیز هوشان هستند که تمامی بچه های خوب مدارس را یک جا جمع می کنند

اما در خارج فهمیدا جمع کردن بچه های خوب کنار هم 2 بدی دارد
    1.ضعیف شدن تدریجی بچه های خوب
    2.ضعیف تر شدن بچه های بقیه مدارس

بهترین حالت این هست که در کلاس از همه نوع سطحی باشند تا هم بچه قوی موفق تر شود و هم بچه ضعیف تر ها رشد کنند

در مورد دیگر چیزی که گفتید سطوح دانشگاه ها یکی نیست درست می فرمایید اما تا کی فقط یه شریف خوب باشه و به بقیه دانشگاه ها رسیدگی نشه این کار اولش بله کمی سختی داره ولی آیندش باعث پیشزفت دیگر دانشگاه ها می شه

در موردی که می گید سیاسیه 100% قبولتون دارم بله سیاسی ممکنه باشه چون سال های پیش هم این مشکلات بود فقط امسال تظاهراتی شد و سر و صدا در اومد (من به داوطلبین شاکی پیشنهاد می کنم کار را به کانال های خارجی نکشید که یاد ندارم کارهایی که این شکل شدن هیچ وقت حل شده باشند) چون مسئولان فکر می کنند سیاسیه و هیچ اقدامی نمی کنند

در مورد عصر ارتباطات و اون جمله بگم دوست من با رتبه 900 باور می کنی هنوز 10 بارم با اینترنت کار نکرده تا یاد داشتم درس می خوند من خودم باسه انتخاب رشته تمامی نر افزار ها را دان لود کردم و تمامی نکات در مورد امسال را گوش کردم

و نکته آخر اینکه صحبت های آقای سهیل وی بی در چند مورد نظر منا تغییر داد ولی دوستان عزیز لطفا بدون بی احترامی به هم دیگه که کار خیلی زشتی هم هست ومانع از ادامه بحث میشه صحبت هایتون را بپگید.

امیدوارم همه به حقشون برسن

2. این کاربر از nhz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

6 ممنون

باز ممنون که با دلیل صحبت کردید

اما گفتید درس خون کنار تنبل بشینه توجه دارید که در ایران مدرسه هایی با نام تیز هوشان هستند که تمامی بچه های خوب مدارس را یک جا جمع می کنند

بهترین حالت این هست که در کلاس از همه نوع سطحی باشند تا هم بچه قوی موفق تر شود و هم بچه ضعیف تر ها رشد کنند

در مورد دیگر چیزی که گفتید سطوح دانشگاه ها یکی نیست درست می فرمایید اما تا کی فقط یه شریف خوب باشه و به بقیه دانشگاه ها رسیدگی نشه این کار اولش بله کمی سختی داره ولی آیندش باعث پیشزفت دیگر دانشگاه ها می شه

در موردی که می گید سیاسیه 100% قبولتون دارم بله سیاسی ممکنه باشه چون سال های پیش هم این مشکلات بود فقط امسال تظاهراتی شد و سر و صدا در اومد (من به داوطلبین شاکی پیشنهاد می کنم کار را به کانال های خارجی نکشید که یاد ندارم کارهایی که این شکل شدن هیچ وقت حل شده باشند) چون مسئولان فکر می کنند سیاسیه و هیچ اقدامی نمی کنند

در مورد عصر ارتباطات و اون جمله بگم دوست من با رتبه 900 باور می کنی هنوز 10 بارم با اینترنت کار نکرده تا یاد داشتم درس می خوند من خودم باسه انتخاب رشته تمامی نر افزار ها را دان لود کردم و تمامی نکات در مورد امسال را گوش کردم

و نکته آخر اینکه صحبت های آقای سهیل وی بی در چند مورد نظر منا تغییر داد ولی دوستان عزیز لطفا بدون بی احترامی به هم دیگه که کار خیلی زشتی هم هست ومانع از ادامه بحث میشه صحبت هایتون را بپگید.

امیدوارم همه به حقشون برسن

4. این کاربر از nhz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

باشه ...
    پس وقتی شما رتبتون1 یا 2 رقمی شد به جای شریف برید یه دانشگاه پیام نور لب مرز تا هم خودتون افت تحصیلی نداشته باشید و هم همکلاسیهاتون ....

6. 4 کاربر از M A T I N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوست عزیز nhz زیاد فکر نکن مخت هنگ میکنه....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

romax عزیز ممنون از کلمات زیبات....
    MATIN جان منظورم از شریف مثلا یزد بود
    در ضمن چرا که نه پیام نور هم می تونه پیشرفت داشته باشه

پروفشنال a3m00n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Boushehr

پيش فرض

nhz لطفا دیگه در این مورد بحث نکنیم . اوکی؟ آخه نتیجه ای نداره و الان چند صفحه همش بحث سر این بود.
    خوب ولی بچه ها جدی من باید خدا رو شکر کنم! می دونین اگه انتخاب من از مکانیک شیراز رد میشد کجا میرفتم؟ البته منظورم این نیست که راضی هستما.نه اصلا.ولی بازم خدا رو شکر

و به اونهایی که امسال انتخابشون خوب نشد و مجبورن بمونن واسه سال بعد توصیه میکن دیگه جر و بحث کافیه و شروع کنین و محکم بسم الله رو بگین تا انشالله سال دیگه یه رتبه بیارین که کسی روش نشه حقتون رو بگیره(اینم خودش می تونه یه انگیزه دیگه باشه واسه خوندن)

پس بسم الله ...

10. این کاربر از a3m00n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

nhz

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

چشم آسمان جان...
    دیگه صحبتی نمی کنم پسر خاله منم مکانیک جامدات شیراز بود چند باری اومدیم دانشکده شما و کتابخانه خوارزمی ...اینترنتش خیلی پر سرعت هست.

امیدوارم حقی از کسی ضایع نشه و همه در هر دانشگاهی به موفقیت برسه اسمش مهم نیست.....

12. این کاربر از nhz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

با سلام به همه ی دوستان.من کسی هستم که دفترچه و پیک سنجش و سایت سنجش و همه اینا رو خوندم.حالا ببینین اینا دقیقا قبل از اتنخاب رشته چی گفته بودن.مطالب زیر چندین بار در پیک سنجش و نرم افزار اتنخاب رشته تاکید شده بود.حالا ببینین الان چه راحت زیر حرف خودشون می زنن!
    من دقیقا متوجه شدم امسال چه اتفاقی رخ داده است.خوب دقت کنید.
    هر ساله 40 درصد سهمیه به رزمندگان تعلق می گیرد که چون این سهمیه هرگز پر نمی شود گزینش آن به صورت آزاد و کشوری برای همه ی داوطلبان انجام می شود و این مطلب بارها و بارها توسط پیک سنجش و مسئولان سازمانم سنجش اعلام شده است و سال های گذشته نیز همواره این گونه گزینش صورت می گرفته است.
    برای مثال رشته ای با 100 نفر ظرفیت را در نظر بگیرید. 40 نفر سهمیه رزمندگان و 60 نفر سهمیه مناطق است.از این 60 نفر 80 درصد بومی گزینی انجام می شود که می شود 48 نفر و بقیه به صورت آزاد کشوری گزینش می شود.پس در این رشته 48 نفر بومی و12+40 نفر یعنی 52 نفر به صورت آزاد کشوری گزینش می شوند.
    ولی امسال در حالی که در ویژه نامه انتخاب رشته پیک سنجش دقیقا ذکر شده بود که سهمیه رزمندگان به علت پر نشدن به صورت آزاد گزینش می شود این سهمیه به داوطلبان بومی اختصاص داده شده است!
    و در یک رشته با ظرفیت 100 نفر 48 سهمیه بومی +40 نفر سهمیه رزمندگان(که پر نمی شود)یعنی 88 نفر به داوطلبان بومی و فقط 12 نفر به داوطلبان غیر بومی اختصاص داده شده است!در حالی که در سال های گذشته 48 نفر بومی وبقیه به صورت آزاد کشوری گزینش می شدند.
    جمله ی پایین دقیقا از جملات پیک سنجش می باشد:
    40 درصد سهمیه به رزمندگان تعلق دارد.لازم به ذکر است ظرفیت تخصیص یافته به رزمندگان اغلب به دلیل نبودن داوطلب متقاضی یا نداشتن شرایط(با توجه به حد نصاب مشخص شده)تکمیل نمی شود.لذا گزینش ظرفیت باقی مانده به صورت آزاد انجام می شود.
    امیدوارم خوب متوجه شده باشد.این متن را کپی پیست کنید ودر هر سایتی می توانید بگذارید.

داره خودمونی میشه Giorgio Armani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on the Earth of God

پيش فرض

با سلام به همه ی دوستان.من کسی هستم که دفترچه و پیک سنجش و سایت سنجش و همه اینا رو خوندم.حالا ببینین اینا دقیقا قبل از اتنخاب رشته چی گفته بودن.مطالب زیر چندین بار در پیک سنجش و نرم افزار اتنخاب رشته تاکید شده بود.حالا ببینین الان چه راحت زیر حرف خودشون می زنن!
    من دقیقا متوجه شدم امسال چه اتفاقی رخ داده است.خوب دقت کنید.
    هر ساله 40 درصد سهمیه به رزمندگان تعلق می گیرد که چون این سهمیه هرگز پر نمی شود گزینش آن به صورت آزاد و کشوری برای همه ی داوطلبان انجام می شود و این مطلب بارها و بارها توسط پیک سنجش و مسئولان سازمانم سنجش اعلام شده است و سال های گذشته نیز همواره این گونه گزینش صورت می گرفته است.
    برای مثال رشته ای با 100 نفر ظرفیت را در نظر بگیرید. 40 نفر سهمیه رزمندگان و 60 نفر سهمیه مناطق است.از این 60 نفر 80 درصد بومی گزینی انجام می شود که می شود 48 نفر و بقیه به صورت آزاد کشوری گزینش می شود.پس در این رشته 48 نفر بومی و12+40 نفر یعنی 52 نفر به صورت آزاد کشوری گزینش می شوند.
    ولی امسال در حالی که در ویژه نامه انتخاب رشته پیک سنجش دقیقا ذکر شده بود که سهمیه رزمندگان به علت پر نشدن به صورت آزاد گزینش می شود این سهمیه به داوطلبان بومی اختصاص داده شده است!
    و در یک رشته با ظرفیت 100 نفر 48 سهمیه بومی +40 نفر سهمیه رزمندگان(که پر نمی شود)یعنی 88 نفر به داوطلبان بومی و فقط 12 نفر به داوطلبان غیر بومی اختصاص داده شده است!در حالی که در سال های گذشته 48 نفر بومی وبقیه به صورت آزاد کشوری گزینش می شدند.
    جمله ی پایین دقیقا از جملات پیک سنجش می باشد:
    40 درصد سهمیه به رزمندگان تعلق دارد.لازم به ذکر است ظرفیت تخصیص یافته به رزمندگان اغلب به دلیل نبودن داوطلب متقاضی یا نداشتن شرایط(با توجه به حد نصاب مشخص شده)تکمیل نمی شود.لذا گزینش ظرفیت باقی مانده به صورت آزاد انجام می شود.
    امیدوارم خوب متوجه شده باشد.این متن را کپی پیست کنید ودر هر سایتی می توانید بگذارید.
    پوزیترون جان.اینا گفتن که سهمیه رزمندگان کاملا پر نمی شه نگفتن که اصلا یه نفر هم با سهمیه رزمنده پذیرفته نمیشه که تو تمام ظرفیت رزمنده رو گذاشتی واسه بومی و ... .
    اینا از این جهت زیر قولشون زدن که احتمالا تمام سهمیه رزمندگان رو با افرادی که همون سهمیه رو داشتن پر کردن.چون مثلا پزشکی تهران 152 نفر می گیره که 40% اش می شه 60 نفر. و یکی تو کلاسمون با رتبه 9000 منطقه 2 و 36 سهمیه رزمندگان تهران قبول شد.پس یعنی از اون 60 نفر حداقل 36 نفر رو با خود سهمیه رزمنده پر کردن.البته یقینا این شخص آخرین پذیرفته شده سهمیه نبوده.
    البته حرف شما هم تا حدودی می تونه درست باشه.ما چه می دونیم.اونا که هر جور بخوان می برن و می دوزن!!!

داره خودمونی میشه Giorgio Armani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on the Earth of God

پيش فرض

nhz جان من خودم به عنوان یه تیزهوشانی با اون 2 دلیلتون کاملا مخالفم.چون هر وقت فکر اینو می کنم که با بچه ضعیفها تو یه کلاس بشینم غم عظمی می گیره منو!!!! واقعا می گم.آخه این طوری که نمیشه!! اون وقت دبیر که نمی تونه تدریس کنه.چون اگه بخواد در سطح اون بچه ضعیفه حرف بزنه بچه قویه حوصله اش سر میره و اگه بخواد در سطح بچه قویه حرف بزنه ضعیفه هیچی نمی فهمه و اتفاقا بچه ضعیفا در این شرایط بیشتر مایوس و افسرده می شن تا اینکه انگیزه بخوان پیدا کنن و درس بخونن.(از لحاظ روانشناسی)

16. 2 کاربر از Giorgio Armani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •