ورژن 11.049
از این ورژن جدیدتر هم داریم ؟
ورژن 11.049
از این ورژن جدیدتر هم داریم ؟
حتما آپدیت کن همون طوری که دوستان گفتن برو یه جایی که وایرلس داشته باشه
اگر هم به وایرلس دستری نداری برو یه کافی نت با سرعت بالا فقط اطمینان داشته باش که اینترنتش قطی نداره فقط گوشیت رو با کابل وصل کن پی سی سویت رو نصب کن فقط تو این حالت حجم آپدیت می شه حدود100 مگ
ولی با خود گوشی می شه 10 مگ
سلام خدمت همگی:چندتا سوال داشتم, چون من تو انتخاب بین6220-n79 گیر کردم:
1- کیفیت عکسهای n79 بهتره یا 6220 البته تو روز
2-سرعت کدومشون بیشتره؟کم نمیاره؟
3-صدای کدومشون بیشتره؟
4- اگه من این گوشی رو بگیرم میتونم باهاش عکسهایی در حد یک دوربین 5 مگاپیکسلی بگیرم؟در مقابل6220 ضرر نمیکنم؟ آخه میگن دوربینش در حد 3 مگاپیکسلیهاست
5-خواهشا بی تعصب راستشو بگین.
بی تعصبانه می گم!!!
از لحاظ دوربین باید تو شب 6220 بهتر باشه چون فلش زنون داره ولی به طور کل n79 بهتره!!
اون که مسلم تو شب 6220 بهتره چون فلش زنون داره,
منظورم اینه که تو روز کدوم بهتره؟ جواب بقیه سوالامو اگه بگین ممنون میشم.
شما مطمئنی که همه تنظیمات رو درست انجام دادی؟
آخه منم همین گوشیو دارم و همین الآن هم تستش کردم و تنظیماتش رو عوض کردم ولی درست کار کرد
حالا یه بار دیگه برو Power saver Time-out رو بذار رو 60 و بعدش Light time-out رو هم بذار رو 30
بعدش برو تو منوی استنبای و وقت بگیر ببین چی میشه؟
راستی من از تم ویندوز سون استفاده می کنم و هنوز این قضیه رو با تمهای دیگه تست نکردم
ولی مال من سالمه ها!!!
6220 ارزون تره ولی N79 زیبا تر و ظریفتره
البته چون ظریفتره آسیب پذیر هم هست
راستی N79 درپوش محافظ لنز داره که خییییییلی خیییییلی مهمه شک نکن (البته نمی دونم که 6220 هم داره یا نه)
آقا GPS گوشی N79 حرف نداره سرعتش فوق العاده هستش تا حالا که کل همه گوشی ها رو خوابونده
تو چهار یا پنج ثانیه (اونم تو خونه) به ماهواره متصل میشهاز این بهتر هم میشه؟
من داداشم N78 داره تو خونه اصلا کانکت نمیشه بیرونم که تستش نکردم
سلام
برنامه تبدیل فش گوشی n79 به چراغ قوه رو میخواستم که کار کنه.من چند تا برنامه پیدا کردم اما یا کار نمیکردن یا چراغ قرمز فلش رو روشن میکردن.لطفا کمک کنید.ممنون
سلام دوستان
من می خوام N79 بگیرم ولی اینجا(اورمیه)میگن یا مجارستان یا چین می شه به من اطلاعات بیشتر بدین؟![]()
دوست من تهران هم دیگه فنلاند اصل خیلی خیلی کم گیر میاد ...
همشون چین هستند که لیبل فنلاند خوردن ...
.
قیمت چین رو چند میدن ..؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)