سلام
چیز میز جدید چی تو دستو بالتون دارین نشونم بدید؟
آرمین امیدوار شدم بهت
سلام
چیز میز جدید چی تو دستو بالتون دارین نشونم بدید؟
آرمین امیدوار شدم بهت
و علیک السلام گل پسر فروم سونی تریکسون (از بس تر زدهسام علیکم الکساندر 14 ام.14 ام بودی یا 16 ام؟ یادم رفته.بگذریم
بابا چیه اینجا رو کردی اساتو.خیلی از اونجا خوشم میومد اینجا رو هم مثل اونجا کردی.
تولیدی فیک سازی راه انداختی؟درامدش خوبه؟)
ها بدک نیست ..حالا خودمم میخوام پاچه هامو ور بمالم بخیزم تو گود شروع کنم طراحیه w1.25 رو با دوربین 32 مگاپیکسل![]()
ای راست گفتی مسخره ها دیگه گندش رو در آوردنخوب یادته بهت گفتم حمید من میدونم بازم یه 8 مگایی میده بازم فیلمبرداریش رو gvga میگذاره؟
من پیشنهادم اینه یه تیم تشکیل بدیم بریم این اس ای سوئد رو بترکونیم بره پی کارش
(البته خدا شاهده من سالی یه بار از رکورد فیلم استفاده میکنم عکس خیلی میگیرم ولی خوب به هر حال بین رقبا افت داره واقعا )
من مرد عمل بودم ترک کردمحمید:مرد عمله!![]()
فقط مصطفی تو اون سیبیلات و بزار که بدون اون کارمون پیش نمیره !
ادیت :
معرفی پنجشنبه هست.
Last edited by ^^ HAMID ^^; 03-11-2008 at 22:44.
سلام اینی که می گم در حد شنیدن هستش می خوام ببینم صحت داره یا نه:
یکی از مشتری ها تعریف می کرد یه سالی موبایل ساز ها با هم کل انداختن یعنی سونی اریکسون نوکیا سامسونگ و......
بعد سونی اریکسون یه گوشی رو نمایش داد که فقط 1دونه از اون گوشی رو ساختن
گوشی یه قابلیت خیلی عجیبی داشت این که بلوتوسش تا 900 متر جواب میداد 900 متر!!!!!
یه قابلیت دیگه اینکه این گوشی مجهز به یک صفحه مجازی تاچ اسکرین بود واین صفحه رو به قول این مشتری می تونستی مچاله کنی تاش کنی تا حدی که اندازه یه بند انگشت میشد!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بعد میگفت به طور تصویری خودم دیدم از توی ماهواره
حالا برای من سوال شده که همچین چیزی واقعا وجود داشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برام خیلی عجیبه
بعد میگفت استفاده از بلوتوس در موبایل اول فکر اریکسون بود
درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اينشو من مي دونم كه درستهبعد میگفت استفاده از بلوتوس در موبایل اول فکر اریکسون بود
درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولي باقيشو فك كنم بسته يارو
ما شاگرد شماييم .. داريم درس پس ميديماورجینال تیتان:جون میده با حرفهاش بره رو مخ رییس![]()
این جریانو نمیدونم ولی بعید نیست . منم شنیدم سونی اریکسون تو لابراتوار های تحقیقاتیش کارای خطرناکی میکنه ( مثلا من شنیدم گوشی با صفحه کلید کامل لیزری (مجازی) ساختن که خیلی چیز خوفیست) که میگن گوشیهای نسل آیندست و همه ی این طرحها در مقیاس انبوه ساخته نمیشن چون تو بازار جواب نمیدن یعنی استقبال نمیشه ازش با توجه به هزینه ای که صرف ساختش میشه..بعد سونی اریکسون یه گوشی رو نمایش داد که فقط 1دونه از اون گوشی رو ساختن
گوشی یه قابلیت خیلی عجیبی داشت این که بلوتوسش تا 900 متر جواب میداد 900 متر!!!!!
یه قابلیت دیگه اینکه این گوشی مجهز به یک صفحه مجازی تاچ اسکرین بود واین صفحه رو به قول این مشتری می تونستی مچاله کنی تاش کنی تا حدی که اندازه یه بند انگشت میشد!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بعد میگفت به طور تصویری خودم دیدم از توی ماهواره
حالا برای من سوال شده که همچین چیزی واقعا وجود داشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم باورم نمیشه اخه هرجا میرم میبینم برای بلوتوس 100 متر اخرشه حالا نمیدونم.......
هم اکنون با خبر شدم تنها دو گوشی( دو گوشی که چه عرض کنم یکیو نصفی) پنج شنبه معرفی میشه یکیش همون واکمن ریکا هست w705 و یه ورژن دیگش W705u ( حتما برند شده اورنج) و دیگر هیچ ! پرونده سال 2008 تمام شد .. هر چیز کلفت ملفتی که بخواد بیاد برای سال 2009 هست ...
انتهای کلام ...
تمام![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)