نسخه ای از MEDIA SAFE اومده که با سیمبیان9.3سازکار باشه؟
نسخه ای از MEDIA SAFE اومده که با سیمبیان9.3سازکار باشه؟
با سلام خدمت مدیران محترم
میدونم که اینجا جای پرسیدن این سوال نیست ولی اگه میشه جوابم را بدید
می خواستم بدونم تم های موبایل این سایت کجا رفتن که یهو ناپدید شدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خواهش می کنم یه راه چاره پیدا کنید با تشکر فراوان![]()
سلام دوست عزیز انجمن مولتی مدیــا که بخش تم هم باهاش بـود بخاطر فیلترینــگ از انجمن حذف شــده !
برای برگشتش باید آدمین ها تصمیم گیری کنن دست مـا نیســت ...
موفق باشید!![]()
ولی واقعا حیف شد بخش کاملی بود![]()
اقا تو را خدا شما مدیران یه پا در میونی کنید باز این بخش راه بیفته یعنی نمی تونید یه صحبت های کنید این وضعیت درست بشه اقایون به خدا کارمون گیر کرده![]()
چرا از فروم سایتای دیگه اسفاده نمی کنید؟
فعلا" 50-50 هست احتمال برگشتش...! ما هم مثل شما بی خبریم از آینده کار..!
سلام. من يك 5800 دارم كه از دستم افتاده و الان بلوتوثش كار نميكنه.به هر كي نشون دادم گفت بايد اي سي اون عوضش بشه .
بالاخره يه تعميركار باسواد گيرم اومد و گفت كه يه دو سه ماهي صبر كنم تا يه پك نرم افزاري به اسم فونيكس مياد كه ميتونه اين مشكل رو حل كنه و گوشيت نياز به تعمير سخت افزاري نداره.
از دوستان ميخوام راهنمايي كنن كه اصلا يه همچين چيزي هست يا نه؟
يا اصلا چيكار بايد بكنم من آخه؟؟؟
سلام دوســت عزیز برنامه فونیکس برنامه ای هستش که معرفی شده که واسه فلش گوشی بکار میــره قسمــت نوکیــا تایپکش هســـت ... فکر نکنم گوشیتون نرم افزاری باشه خب یه بار مستر ریست کنید ببینید درست نمیشه ؟
موفق باشید!![]()
سلام
من وقتی می خوام با استفاده از برنامه Nokia Software Updater گوشیمو آپدیت کنم همون اولش برنامه ارور میده که سرعت اینترنت کمه و یا فایروال اجازه دسترسی به اینترنت رو نمیده. ولی اینترنت من معمولا سرعتش روی 80 کیلوبایت در ثانیه است و فایروال ویندوزم خاموش می کنم بازم فایده نداره
اگه کسی تجربه این مشکلو داره ممنون میشم اگه کمکم کنه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)