ok
خیلی ممنون
فرقی که نمی کنه کدوم یکی رو بخرم ؟؟؟
مرسی از کمکتون
ok
خیلی ممنون
فرقی که نمی کنه کدوم یکی رو بخرم ؟؟؟
مرسی از کمکتون
اقا من یه تیکن دارم نو نو مجبور شدم با دستگاه بگیرم اگه میخوای بگو.
خواهش میکنم.
هر کدام گیرت اومد بخر.فرقی نداره.اما فکر کنم با مدال آف هانر راحت تر باشه و راحتتر هم گیر بیاد.
آخه بازی تیکن که به درد این دوستمون نمیخوره.
فقط umd همان 2 تا بازی که گفتم.
راستی خرید و فروش توی فروم ممنوع هست.
علی جون علی جون !!!
یک دنیا ممنون داداش
خیلی راحت مشکلم حل شد, آموزشت واقعا عالی بود.
علی جون فقط یه چیزی !! ورژن قبلی هک من CFWE 3.50 بود ولی الان شده 3.60 !! خب چه تغییراتی داشته ؟؟؟
نمیدونستم باید دو بازی مخصوص باشه.
ببخشید.![]()
سلام اقا سعید گل.
خواهش میکنم عزیز.کاری نکردیم.وظیفه هست.
خواشحالم که مشکل شما هم رفع شد.
برنامه هاییی که معمولا این فروشنده ها دارند قدیمی هست و برای نصب خیلی اذیت میکنه.
من خودم همیشه سعی کردم برنامه هایی که داخل آموزش ها هست آپدیت باشه تا دوستان با مشکلی مواجه نشوند.
تغییرات ورژن 3.60 نسبت به 3.50 تغییرات زیر هست.
یک سری باگ برطرف شده و امکانتی اضافه شده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گروهی که این برنامه را ساخت قبلا با گروه m33 بود برای همین وقتی ورژن 350 را نصب میکردی ورژن فریمور 5.03m33-6 بود ولی بعد از گروه m33 جدا شدند و گروه MHU را تشکیل دادن برای همین الان که ورژن 3.60 را نصب کنی الان ورژن فریمور میشه 5.03mhu
در پست زیر هم میتونی تمام ورژن های این برنامه از ابتدا تا حال را ببینی.
تمامی ورژن های برنامه CFWEnabler از ابتدا تا حال
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخواهش میکنم.
Last edited by choory; 05-09-2009 at 11:50.
سوالم خيلي سخت بود؟آخه بي جواب موند. اگه جاي ديگه اي بايد بپرسم آدرسشو بدين. ممنون
![]()
اگه cpu همیشه رو 333 باشه مشکلی ایجاد نمی شه
کابل tv هم فکر کنم کابل مخصوص می خواد که قیکتش رو یه بار چند ماه پیش پرسیدم 10 تومن بود
بله کابل مخصوص می خواد دو نوع هم کابل داره با یکیش می تونی همه کار کنی با یکیش هم همه کار به جز بازی کردن باید ببینی به تلویزیونت کدومش می خوره نوع اول کامپوننت هستش که فکر کنم به تلویزیون های جدید یا ال سی دی ها می خوره نوع دومش از همین 3تاییاس که تقریبآ به همه ی تلویزیون ها می خوره اگه از جای خوب بخری فروشنده بهتر راهنماییت می کنه قیمتش هم بین 6 تا 8 هستش![]()
دوستان من پی اس پی از دبی گرفتم.روش نوشته 3004 ورژنش هم 4.21.یک آموزش کامل با لینک های سالم میخوام.هیچی هم بلد نیستم.
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)