اگر میشکست استخوان میزد بیرون از زیر پوست ! در رفته !
ضعف مدریت ارشد ورزشی کشور
ضعف روئسای فدراسیون ها
برنامه ریزی غلط
نداشتن برنامه ریزی
ضعف در کادر فنی
ضعف تاکتیکی و تکنیکی در ورزشکاران
قوی بودن حریفان و تلاش بیشتر آنها
باند بازی!!!!!!
اگر میشکست استخوان میزد بیرون از زیر پوست ! در رفته !
کشتی گیر ها که گند زدند بخصوص رضا یزدانی!
این رئیس فدراسیون کشتی هم عذر بدتر از گناه اورد و گفت سطح کشتی ایران در حد اسیا هست!!!
یعنی چی؟
نادریان هم که در تکواند خراب کرد! خیلی بهش امیدوار بودم.
جالب تر اینه که علی ابادی گویا از وضع و مدالها ابراز رضایت کرده!!!!!!
بد فاجعه ای بود !!
بد شانسی هم بد شانسی های قدیم !!!
هه هه هه!
ایول
از قدیم گفتن
ورزش اسکنک داره
همی دست شکستنک داره!×!
من نميخوام كار آقاي ساعي رو زير سوال ببرم ولي مگه ايشون كم پول داشتن كه مدالهاشون رو فروختن حركت ايشون رو ميشه به دو معني گرفت
1-تشويق كردن مردم براي كمك
2-خودنمايي
حالا كار ندارم قصد ايشون كدوم يكي از گزينه هاي بالا بوده
هيچكس مدالي رو كه برده و باعث يادآوري خاطرات و افتخاراتش هست رو نميفروشه منم كاملا موافقم كه مهم نيست كه طلاش اصل باشه يا نباشه مهم مقاميه كه مياري
من خودم چند تا مدال دارم درسته كه اين مدالها در سطح جهاني نيست ولي حاظر نيستم به هيچ قيمتي بفروشمشون
تكرار شد سسسسسسس
Last edited by korokodil_avareh; 22-08-2008 at 20:15.
اما به نظر من ساعی میدونست مدالاش بهش برمیگرده.چون مردم ما نمیزارن قهرمانشون بی مدال باقی بمونه.ولی بازم خیلیا هستن که برای داشتن مدال المپیک سرودست میشکنن و اصلا براشون مهم نیست جنسش چی باشه.مگه ظروف سفالی قدیمی جنسشون از طلا هست که اینقدر پیش کلکسیون دارا یا موزه دارا خریدار دارن؟به خاطر ارزش تاریخی هستش که دارن و اینقدر خواهان دارنبنده با نظرتون موافق نیستم! چون به هر حال ورزشکاران یه چشمداشتی هم به قضیه ی مالیش دارند ! مثل هادی ساعی که مدالهاشو فروخت و به بمیها کمک کرد !
درست مثل مدال المپیک.کسی مدال طلا رو به خاطر طلا بودنش نمیخواد.به خاطر افتخارش میخواد نه به خاطر جنسش.حتی فکر نمیکنم کشورای بدبخت آفریقایی هم که طلا میگیرن حاضر بشن بفروشن مدالشونو
مدال ها را کمیته المپیک میده.
نه پس بیاد بگه خوب نبود و تقصر من بود؟؟؟جالب تر اینه که علی ابادی گویا از وضع و مدالها ابراز رضایت کرده!!!!!!
آخه کی دیدی یه شخصیت دولتی بیاد بگه ما تو فلان چیز فقط یکم بد بودیم .تو بدترین شرایط همه چی رو به نفع خودشون تمومد میکنن.
تکلیف یزدانی خرم هم که معلومه .
حرفای پژمان درستکار کشتی گیر سالهای نه چندان دور ایران در باره یزدانی خرم قبل از المپیک(حتمآ بخونید):
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من فکر کنم مسوولان ورزش ماهم برندپشت این مدال قایم بشند درحالیکه ایشون فقط ورزشکار تونسی رازدومدال برنزشو حتمی کرد![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)