در یاهو نمیشه یک فولدر بسازیم و برای آدرس های مشخص معین کنیم که این ایمیل ها به جای اینباکس و یا اسبم به این فولدر برند ؟
در یاهو نمیشه یک فولدر بسازیم و برای آدرس های مشخص معین کنیم که این ایمیل ها به جای اینباکس و یا اسبم به این فولدر برند ؟
هر روز برای من کلی email تبلیغاتی میادش
راهی هست از دست email ها راحت شم ؟
متاسفانه در یاهو امکان بیشرفته برای فیلتر کردن ایمیل ها به صورت رایگان وجود ندارد
در حالی که در سرویس جیمیل تنظیمات گسترده ای برای اعمال فیلتر برای ایمیل های ورودی وجود دارد
دیگه امروز با ایران رادیاتور ( جیمیل ) کی میره تو غار ( یاهو ) !!
چرا...
این مسیر را در ایمیل یاهوتون برید:
Options/ Mail Option/ Filters / Create or edit folders
اگر شما از یاهو بتا استفاده میکنید بعد از طی کردن این مسیر وارد یاهو کلاسیک میشین ... کافیست زیرد فیلتر که کلید add هست کلیک کنید و بعد زیر Filter Name اسم کسی که میخوایم ایمیلش را فیلتر کنید بنویسید و در مقابل From Header ایمیل شخص را بنویسید و match case را هم تیک بزنید...
و در قسمت then ... فولدری که میخواید را انتخاب کنید تا ایمیلهای شخص خاص به آن فولدر فرستاده بشه... اگر هنوز فولدری نساخته بودین، رو New Folder کلیک کنید و بعد در پایین Add Filter را انتخاب کنید و بعد پنجره ای باز میشه تا اسم فولدر را بنویسید و تمام
همین الان هم برا خودم یکی جدید ساختم و هیچ مشکلی نداشتم ...
بله کافی است در ایمیل یاهو به Options/mail option/ Spam برید و در قسمت Blocked email addresses آدرس ایمیلهای تبلیغاتی را وارد کنید و بلاک کنید...
البته این را هم در نظر داشته باشین، شاید شما ناخودآگاه اسیر یک گروه یاهو شدین و از طرف گروه یاهو براتون پیغام میاد که باید برین و از گروه یاهو خارج بشین... برا این کار هم به این قسمت برین:
groups.yahoo.com
در قسمت Edit my groups کلیک کنید، جایی هست که شما Leave Group را تیک میزنید و بعد با ُsave changes از گروه میاین بیرون و از شر میلهاشون خلاص میشین![]()
وقتی میخوام Email یاهو رو چک کنم این پیغام میادش!!
کسی میدونه چی کار باید انجام بدم ؟
ان ماله وقتیه که پسورد ات رو یادت رفته یا یکی هکت کرده
اون قسمت اول ایمیلی رو می دی که می خوای پسورد جدید رو برات بفرسته اونجا
و اون یکی هم به اصطلاح سوال امنیتی هست که اگه پسورد یادت بره با جواب دادن به اون می تونی اکانتت رو دوباره پس بگیری
خیلی مهمه چیز الکی نده اگه هم یادت میره یه جا سوال و جواب رو بنویس چون بعدا راهی برای پس گرفتن اکانتت غیر از این نیست
من که یادم نرفته!!!!!!!!
با همین پسورد یاهو مسنجر رو باز مینکم ولی وقتی به mail.yahoo.com میرم یوزر و پسورد رو میزنم این صفحه باز میشه!
اين صفحه رو يكبار تكميل كن ديگه نمياد، ياهو طي تغييرات اخير از همه كاربراش به مرور زمان اين سوال ها رو پرسيده و ديتابيسش رو تكميل كرده!
کسی میدونه کد ایران رو وقتی میخواهیم تو یاهو ID جدید بسازیم باید چند بزنیم؟؟؟
75600 بزن جواب ميده!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)