هیچ کس نیست جواب بده ؟؟؟؟
سلام
فکر کنم سوالم رو باید اینجا بگم!
نظرتون راجب ipad -َapple چیه؟
آیا فرقی بین ipad و mp4 هست؟
من zen vision نداشتم.ولی اگر درست یادم باشه زن نیاز به ریپ نداشت بنابرین اگر از کدک جدید ستفاده کنید احتمال اینکه نتونه پخش کنه وجود داره.برای اینکه مطمئن بشی با یه ابزار ریپ فیلم رو بشکل کدک استاندارد در بیار برای اینکار میتونی از نرم افزارهای iRiver یا Xilisoftاستفاده کنی.(اگه فیلمی داری که درست نشون میده و فقط در مورد این فیلم همچین پیغامی میده همین راه حلت دیگه لازم نیست راه دیگه ای رو امتحان کنی)
فکر کنم سیمور خان با این دستگاه کار کرده بیشتر در جریانه.
ممکنه فریم ویر ایراد داشته باشه.میتونی موقع بالا اومدن پلیر وارد Recovery mode بشی و رفع اشکال کنی.
اگه نشد شاید(شاید!)فریم ویر آسیب دیده باشه
یه سر اینجا بزن(البته اول خودت باید تشخیص بدی مشکلت چیه بعد این کارا رو بکنی)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست عزیز.
اولا iPod هست نه iPad
دوما MP4 یه پسوند فایل هست و اگه منظورتون اینه که فایل تصویری بخونه درستش اینه که بگین PMP
iPod پلیرهای Apple هست که چند تا مدل داره و بعضی هاشون قادر به پخش فایل های تصویری هم هستند. من درست نفهمیدم مقایسه ی شما بین چه چیزاییه.
فکر نکنم جای مناسبی باشه.
بهترین جا برای سوالت گوگل است.اگه جستجو میکردی کلی جواب میدیدی.ولی خب بزار برات بگم mp 4 نشونه قابلیت پخش فایل تصویری است.معمولا این فایل تصویری بشکل فیلم و عکس هستش.
ipod اسم یه mp4ساخت کمپانی اپل است.در مورد اینکه نظر دوستان در اینباره چیه میتونی تویه همین تاپیک کلی مطلب مفید پیدا کنی.
امیدوارم تونسته باشم یه قسمتی از سوالاتت رو جواب بدم
تایید میشه.
همزمان دونفریجواب دادیم
MP4به معنی MP4 Player هم بکار میره.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
این پست ها رو ببین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sastwhc; 15-05-2009 at 22:40.
سلام
من یه mp4 recorder نیاز دارم که بتونه به خروجی های آنالوگ تلویزیون یا ----- وصل بشه و برنامه های تصویری رو ظبط کنه چون نه رسیورم usb داره نه تلویزیونم! میخوام برنامه ها رو ظبط کنم روی کامپیوتر بریزم ، تماشا کنم.
از دوستانی که لطف کنن راهنمایی کنن پیشاپیش تشکر میکنم.
اگه میخوای با کیفیت خیلی خوب ضبط کنی و میتونی هزینه کنی Cowon A3 هست که طرفای 400 تومنه با کیفیت بالا ضبط میکنه.
ممنونم. میشه اون نرم افزار رو کاملش رو اگه لینک داری بزاری بعد چطوری ب اید نرمالش کنم؟؟؟ یا اونایی رو که نشون میده بفهمم کدکش چی هست اینا رو هم اینجوری کنم؟؟؟
نمیشه فرم ویرش رو آپدیت کرد بهتر بشه؟؟؟؟ دستگاه با این امکانات و گرونی باید قشنگ بتونه همه wmv ها رو اجرا کنه چون فایلهای وی سی دی و avi رو به راحتی اجرا میکنه.
راستش 2 ماه استفاده نکردم روشن نمیشد بعد یه منو اومد recovery هم داشت نمیدونستم چی بزنم الان نمیدونم چطوری میادش اون گزینه ه ؟؟؟ اگه بشه آپدیت کرد خوبه.
سلام
حرف prowler88 تایید می کنم
A3 از cowon واقعا به دردت میخوره البته یه مقدار گرونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)