امیر جان Dns هم 1 و 2 داره؟
امیر جان Dns هم 1 و 2 داره؟
Last edited by saman65; 30-10-2008 at 02:34.
لطفا یه ریویو ازش بزار
سلام دوست عزیز .
مبارک باشه . اگه لطف کنی یه توضیح کامل در مورد گوشی بدی عالی میشه .
آره سامان جان . اخیرا نسخه 3.0 هم روی MP3 Player مدل Q1 گذاشته .
مخلصیم .
نا مردم اگه ندم بنت کنن!!!! حالا ببین!
سلام
چون من خودم N95 8 Gig داشتم و خیلی از دوستان با این مدل اشنایی خوبی دارن پس 8510 رو با اون مقایسه میکنم .
کیفیت ال سی دی - زنده بودن رنگ ها و خوانا بودن زیر نور ال سی دی عالی هست و من چون در این ضمینه از سامسونگ تجربه ی بدی دارم تا موقعی که گوشی رو کامل نخریده بودم و Bright رو خودم تنظیم نکردم فکر نمیکردم به این خوبی باشه . ( فقط واسه کسایی که N95 یا N95 9 Gig دارن هنوز کمی در زیر افتاب این گوشی ضعیفتر عمل میکنه )
کیفیت صدای گوشی خیلی خوب و صدایی متوسط رو به خوب دارد و اصلا نمیشه از صدا ایرادی گرفت چون به هیچ وجه ضعیف نیست البته ملودی های از پیش فرض خود سامسونگ رو بسیار بلند و با کیفیت پخش میکنه که از N73 هم بلندی و همچنین کیفیت بیشتری دارن .
دوربین در مقایسه با 8 'gig بسیار بهتره و واقعا امکانات عکاسی پیشرفته تر شده در این گوشی ولی کیفیت فیلمبرداری از 8 گیگ بهتر ولی این تفاوت به اندازه ی تفاوت عکس برداری این 2 گوشی نیست و کمتره .
صفحه کلید بسیار نرم خوبی داره مخصوصا واسه Sms ولی من هنوز به دکمه شیبی که در ردیف سامسونگ هست و جای دکمه ی C عادت نکردم .
ابعاد گوشی هم بسیار خویه و اصلا ازار دهنده نیست و در کل من طول کمی بیشتر + قطر کمتر و ترجیح میدم تا عکس اون رو ( N95 8 Gig )
این که سامسونگ از اینتر فیس همیشگی خودش روی ایکون ها در سیمبین استفاده کرده واسه من جذاب بوده .
6 کلید روی گوشی فاصله ی خوبی دارن و واسه ی شما مشکلی از قبیل اشتباهی زدن دکمه اصلا پیش نمیاد .
لمسی بودن پنل مربعی جلوی گوشی از N81 که باهاش کار کردم بسیار نرم تر و پیشرفته تر هست .
در کل این گوشی همه ی امکانات رو در سطح خوب نه , بلکه در سطح عالی داره و فقط اگه روی صدای گوشی هم بیشتر مانور میداد واقعا از تمامی لحاظ Number 1 میشد ( البته بازم میگم صدای گوشی خوبه ولی عالی یا از بهترین ها نیست ) .
در کل این گوشی نظر من رو نسبت به سامسونگ به کلی عوض کرد .
اینم یه عکس که امروز تو هوای بارونی و ابری گرفتم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ماشالا چه ودیریت قوی داره این فروم !!!
الان این پست منو پاک میکنن ولی چرندیات فرهوده رو نه...
دوست عزیز ravani_13 منظور شما از پخش موزیک تو هدفون ها بود یا اسپیکر؟؟؟
من فکر کنم این گوشی کاملا بازار کریسمس نوکیا و سونی و ... رو نابود کرد رفت...
خداییش دم سامسونگ گرم. این رفیقمون S A M S U N G اول سال گفت امسال سامسونگ بازار موبایل رو قبضه میکنه ها...
من شاهدم (;
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)