ممنون این پچی که ساختی رو منم یه جورایی به فکرم رسیده بود ولی هر کار میکردم نمی شد.واسه تاریخ گوشی هم میشه همچین کاری کرد ؟یعنی کدشو بنویسم . بعد مثل همین پچ شما یه آدرس پرت بهش بدم ؟
ممنون این پچی که ساختی رو منم یه جورایی به فکرم رسیده بود ولی هر کار میکردم نمی شد.واسه تاریخ گوشی هم میشه همچین کاری کرد ؟یعنی کدشو بنویسم . بعد مثل همین پچ شما یه آدرس پرت بهش بدم ؟
سلام من یه چند وقتی نبودم میشه یه elfpack & lib خوب واسه w850 r1kg001 بزارین (هم کم هنگ کنه هم الفهای زیادی بخونه)
ممنون
من خیلی سعی کردم اما نزدیک بود گوشیمو خراب کنم ولی شما سعی خودتو بکن من اگه تونستم بهت خبر می دم.
كاش خود فايل ini رو ميگذاشتي يا توي tag قرار ميدادي ولي در حال با توجه به عكس يا سايز فونت مربوطه بزرگ هستش يا دو تا از محل نمايش ها آدرس مشابه دارند :
به عنوان مثال در خط زير :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر روز و تاريخ در يك محل باشند و هر در وسط صفحه باشند چنين حالتي ممكن هست روي بده .
دوستان من بجای اینکه موقع نصب الف مد ولیب رایت اسکریپت رو بزنم فلش رو زدم و الان الفها درست کار نمی کنه .
آیا میشه این هارو پاک کرد لطفا راهنمایی کنید
سلام چرا واسه من الفهای logo changer و screen shooter کار نمی کنند؟ (بقیه همش درسته و من از libهای جدید آقای adrenalin استفاده می کنم)
Last edited by ostooreh; 21-10-2008 at 10:41.
نمیدونم چه مرگشون هستسلام چرا واسه من الفهای logo changer و screen shooter کار نمی کنند؟ (بقیه همش درسته و من از libهای جدید آقای adrenalin استفاده می کنم)
منم همین مشکل رو دارم
ربطی به لیب فکر نکنم داشته باشه
این پچی کا ساختی گوشیمو ریست میکنه !
یعنی واقعا نمیشه این تاریخو ساعتو از رو w700 برداشت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
![]()
Last edited by acc; 21-10-2008 at 18:41.
اینم ورژن جدید AnalogClock تو این ورژن میتونید طول و پهنای عقربه هارو تغییر بدید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الف جدید UnRAR برای استخراج فایلهای rar
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)