تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ميزان رضايت شما از كيفيت سريال تاريخي يوسف پيامبر چقدر

راي دهنده
513. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

77 15.01%
  • خوب

126 24.56%
  • متوسط

102 19.88%
  • ضعيف

208 40.55%
صفحه 58 از 156 اولاول ... 84854555657585960616268108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 1553

نام تاپيک: سريال يوسف پيامبر (ع)

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

نشست خبری "یوسف پیامبر" در انجمن روزنامه‌نگاران مسلمان

نشست خبری مجموعه تلویزیونی "یوسف پیامبر" شنبه سی‌ام آذرماه ساعت 10 با حضور عوامل و دست‌اندرکاران در انجمن روزنامه‌نگاران مسلمان برگزار می‌شود. به گزارش خبرگزاری مهر، روابط عمومی انجمن روزنامه‌نگاران مسلمان اعلام کرد در این مراسم فرج‌الله سلحشور نویسنده و کارگردان و جمعی از دست‌اندرکاران این مجموعه در حال پخش حضور می‌یابند و به پرسش‌های خبرنگاران پاسخ می‌دهند.
    "یوسف پیامبر" داستان زندگی این پیامبر را از زمان تولد تا میانسالی محور کار قرار داده و از بازیگران آن می‌توان به کتایون ریاحی (زلیخا)، مصطفی زمانی (یوسف)، محمود پاک‌نیت (یعقوب)، فرشته سرابندی، جعفر دهقان، فرامرز مهرجو، زهرا سعیدی، مریم بخشی، سودابه علیپور، کورش زارعی و امیرحسین مدرس اشاره کرد.
    پخش این مجموعه 40 قسمتی به نویسندگی، کارگردانی و تهیه‌کنندگی سلحشور از جمعه هفتم تیرماه ساعت 22 آغاز شده و ادامه دارد. علاقمندان برای حضور در این نشست می‌توانند به خیابان استاد نجات‌اللهی، خیابان سپند غربی، پلاک 32، طبقه همکف مراجعه کنند.

مهر

2. 4 کاربر از mohamad23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت traveler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام .به نظر من این سریال بسیارجالب و دیدنی. این سریال شامل نکات اخلاقی زیادی.یکی از این شخصیت های جالب به نظر من پوتیفار بود و جالب تر از همه اینکه طرفدار حق بود و بسیار روشن فکر.امیدوارم ما هم بتونیم گفتن حق و راستی رو یاد بگیریم.

4. 2 کاربر از traveler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aliani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

آقا من میخوام نظرم رو برگردونم راهی هست ؟
    آخه کم کم داره سریال جا میوفته موعظه های این قسمت از سریال هم خیلی بهتر شده بود کلا بهتر شده

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بازیگر نقش خردسالی یوسف: بعد از بازی در سریال یوسف نقشهایم را با حساسیت بیشتری انتخاب می کنم

ساری - خبرگزاری مهر: سید حسین جعفری با اشاره به اینکه از بین 600 بازیگر برای این نقش انتخاب شدم، گفت: پس از اجرای نقش حضرت یوسف تصمیم گرفتم کارهایم را با حساسیت بیشتری انتخاب کنم. به گزارش خبرنگار مهر، سید حسین جعفری که برای شرکت در مراسم جشن غدیر شهرداری و شورای شهر ساری حضور یافته بود در حاشیه این مراسم در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: از دوران ابتدائی در مدرسه کار تئاتر می کردم و در آخرین سال فعالیتم بهترین بازیگر استان مازندران در بخش تئاتر مدارس شدم.
    وی افزود: در آخرین کار مدرسه، خودم کارگردان و بازیگر بودم و در این بخش تئاتر میز بهترین بازیگر استان شدم.
    جعفری که اهل فریدونکنار مازندران است با تاکید بر اینکه برای پذیرش نقش حضرت یوسف اضطراب فراوانی داشتم، تصریح کرد: با کمک کارگردان این سریال اضطراب من کمتر و عشق برای نقش آفرینی در این نقش در وجودم مضاعف شد.
    وی با بیان اینکه قرار گرفتن در چاه، بازار برده فروشان و مصر از جمله نقش هائی بود که اجرای آنها به نقش آفرینی بدون اضطراب نیاز داشت، خاطرنشان کرد: در حین بازیگری سریال یوسف چند کار تاریخی به بنده پیشنهاد شد که نپذیرفتم.
    جعفری که هم اکنون در سال سوم رشته ریاضی فیزیک درس می خواند اولویت کاری خود را تحصیل دانسته و بیان داشت: یکی از بهترین پروژه های جهانی که به من پیشنهاد شد سریال "ملک سلیمان" بوده است.
    وی با اشاره به نظرسنجی یکی از نشریات هنری مرتبط با فیلم سازی اظهار داشت: تا ماه قبل، 85 درصد جمعیت کشور بیننده سریال حضرت یوسف بودند که 94 درصد آنان اعلام رضایت کرده اند.
    جعفری در پاسخ به اینکه از بین تئاتر، تلویزیون و سینما کدامیک را برای آینده حرفه ای بازیگری خود انتخاب می کند، اظهار داشت: سینما ماندگارتر است.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

یک بازیگر سریال یوسف: مصطفی زمانی یک شبه ره صد ساله را طی نکرده است

شیراز - خبرگزاری مهر: محمد امین سلیمان تاش گفت: بر خلاف گفته برخی از روزنامه ها و محافل مصطفی زمانی یک شبه ره صد ساله را طی نکرده و در این راه چندین سال تلاش کرده است. به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، سلیمان تاش در مراسم جشن جوان در سینما سعدی شیراز افزود: مصطفی زمانی برای ایفای این نقش نزدیک به دو سال تلاش کرده و کلاسهای مختلفی را برای آمادگی جسمانی خود گذارنده است.
    وی عنوان کرد: مصطفی زمانی طی این دو سال تمام متون و علم بازیگری را به صورت کنسرو شده و دقیق یاد گرفت و توانست به صورت مناسب نیز از عهده ایفای نقش خود برآید.
    سلیمان تاش گفت: بر خلاف عده ای از هنرمندان کنونی سینمای ایران که فقط از ویژگی چهره خوب برخوردارند و هنری را نمی توانیم از آنها در آثار خودشان ببینیم، زمانی علاوه بر چهره خوب از تکنیک قوی بازیگری نیز برخوردار بوده و مجموعه این عوامل باعث شده که او بازیگر قدرتمندی باشد.
    این بازیگر سریال یوسف پیامبر گفت: در یکی از صحنه های فیلم مصطفی زمانی مجبور شد که 14کیلو به وزن خود در یک مقطع زمانی اضافه کند و چنین کاری را نیز به خوبی انجام داد به همین خاطر او را می توان یک بازیگر با تکنیک دانست.
    وی در بخش دیگری از سخنان خود نیز بیان کرد: من پس از 12 سال دوری از کار بازیگری با فیلم یوسف پیامبر دوباره به عرصه تلویزیون و سینما راه یافتم و خوشحالم که توانستم در این سریال نقش خود را به خوبی ایفا کنم.

8. این کاربر از mohamad23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز جادوگر جوان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان نصف جهان

پيش فرض

خاب سريال اصحاب كهف- امام رضا- امام علي و.....

همه اخرش رو ميدونستن ولي خيلي بهتر از اين سريال ارائه شدند و اينقدر هم با داستان اصلي فاصله نداشتند.
    ما همه یه داستانی کلی از یوسوف و زلیخا میدونیم
    و تا حالا جزئیات برامون نامشخص باقی مونده بود
    اگر توجه کنید
    چندین کتاب از اثرات متخصصین دینی در آخر سریال نام برده شده
    که نویسنده با توجه به آنها فیلمنامه را نوشته
    در ضمن اونقدر کارشناسهای دینی رو اینگونه فیلمها دقت نظر دارند که
    قسمتی از فیلم ساخته ذهن نویسنده نباشه
    چون اگر اینگونه باشه تحریف بزرگی میتونه در قران و سایر کتابهای بیان کننده واقعیت یوسف و زلیخا باشه
    در هر حال منظور من اینه که به هیچ وجه نمیتونه این فیلم با اصل موضوع یوسف و زلیخا تناقض داشته باشه
    و همه اونها به درستی انجام افتاده

10. این کاربر از جادوگر جوان بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز gmuosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    نصف جهان سبزوهمیشه سبز

پيش فرض

از این تصاویر زیاده
    یکیشو برای اینکه بفهمیم دورو برمون چه خبره گزاشتم
    وگرنه اصلا مخالف این سریال نیستم

12. 3 کاربر از gmuosavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MaaRyaaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

از این تصاویر زیاده
    یکیشو برای اینکه بفهمیم دورو برمون چه خبره گزاشتم
    وگرنه اصلا مخالف این سریال نیستم

اینا چیه الان؟؟؟؟!

کاربر فعال گالری عکس attractive_girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    FaR & AwAy حالت:TiReD

پيش فرض

به نظر من ماله خودمون از همه خوشمل تره

15. این کاربر از attractive_girl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال گالری عکس attractive_girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    FaR & AwAy حالت:TiReD

پيش فرض

به نظر من هم دوستی که از آدم انتقاد کنه بیشتر پیشرفتتو می خواد تا دشمنی که الکی ازت تعریف کنه و توی عقب موندگی نگهت داره.
    البته انتقاد سازنده...
    هر چند نمیدونم جریان چیه ولی با گفته ی شما موافقم.موافقم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •