تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 587 اولاول ... 84854555657585960616268108158558 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 5863

نام تاپيک: Apple iPod Touch اا همه مباحث (فهرست در پست اول)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام آقایون من 3 روز پیش یه touch 2g 16gb از پایتخت گرفتم تو itunes store ثبت نام کردم و چند بازی مجانی هم دانلود کردم کامپیوترم و بازی ها رو هم authorize کردم ولی باز هم موقع sync کردن مزنه که کامپیوتر برای بازی ها authorize نیست ! اگه کسی جوابش داره لطفا بزاره ممنون.

داره خودمونی میشه mario1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما بر روی فایلی که دانلود کردی راست کلید کرده و گزینه ی properties را بزنید . در قسمت
    general/type of file باید نوشته باشه apple device software update file یا ipsw اگر چیز دیگری نوشته بود باید به control panel رفته file options را باز کرده و در قسمت view گزینه ی
    hide extensions for known file types را تیک بزنید . اگر با این کار درست نشد یا اشکال از اون فایل دانلودی شما هست یا اشکال از ویندوزه شماست.
    مرسی اون تیکش فعال بود نمی شناسه من یه ویندوز دیگه نصب کردم اونم نمی شناسه احتمالآ ایراد از فریور دانلودی ممنون از دوستانی که مارو یاری دادن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستانی که iphone 3g دارن... این گوشی تمامی امکانات صوتی و تصویری ipod touch 2g رو داره؟ (ساپورت تمامی فرمت هایی ویدیویی و صوتی که تاچ پخش میکنه)
    من می خواستم ایپاد تاچ بگیرم ولی بجاش ایفون میگیرم... خیلی چیزا اضافه میشه ولی می خوام ببینم چیزی رو که از دست نمیدم از تاچ؟
    کیفیت پخش موزیکش چطوره؟ (البته میدونم تاچ بالاتره کیفیت پخشش)

(پستم کپیه. خواستم اینجا هم بپرسم)

داره خودمونی میشه mario1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

می خواستم 1 نفر کاملآ راجع به هک کردن آیپاد تاچ توضیح کامل بده از اول که یک نفر آیپاد رو می خره تا آخر که باید چه مراحلی را طی کنه تا فریورشو عوض کنه ممنون از دوستان حرفه ای

پروفشنال mamad6280's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستانی که iphone 3g دارن... این گوشی تمامی امکانات صوتی و تصویری ipod touch 2g رو داره؟ (ساپورت تمامی فرمت هایی ویدیویی و صوتی که تاچ پخش میکنه)
    من می خواستم ایپاد تاچ بگیرم ولی بجاش ایفون میگیرم... خیلی چیزا اضافه میشه ولی می خوام ببینم چیزی رو که از دست نمیدم از تاچ؟

(پستم کپیه. خواستم اینجا هم بپرسم)
    تفاوت صدا رو منخودم تست نکردم اما طبق مقایسه کلی که سایت GSMArenaانجام داده بود کمی و فقط کمی آیپاد تاچ یکی از پارامترها نمرش بیشتر بود و هر دوشون یه سر رو گردن از گوشی های دیگه بالاتر بودن
    میگردم لینکش رو برات میذارم
    چیز مهمی که شاید از دست بدی ضخامت فوق تصور تاچ هست همین کلا خوب آیفون بخری بهتره اما به نظر من ویژگی های مثبت آیفون رو خیلی راحت با یه آیپاد تاچ با قیمت فوق العاده مناسب میتونی تجربه کنی

می خواستم 1 نفر کاملآ راجع به هک کردن آیپاد تاچ توضیح کامل بده از اول که یک نفر آیپاد رو می خره تا آخر که باید چه مراحلی را طی کنه تا فریورشو عوض کنه ممنون از دوستان حرفه ای
    تعویض فرمویر که هک به حساب نمیاد
    اما برای تعویض فرمویر چند بار بچه ها گفتن

اول از همه باید قبلش خوب مطالعه کنی میتونی از صفحات همین تاپیک شروع کنی تاپیک آیفون هم تو همین انجمن هست انجمنهای پر بار تر از اینجا در زمینه آیفون و آیپاد هم هست که اگر خواستی میتونی از اونجاها هم کمک بگیری

خلاصش اینه:

1)باید آخرین فرمویر مناسب رو دانلود کنی
    2)آیپاد رو به آیتونز وصل کنی
    3) شیفت رو نیگر داری و ری استور کنی اگر جواب نداد ببریش به DFU و بعد شیفت و ری استور

تمام

حالا میتونی هکش کنی که اونم با نرم افزار Quickpwnمیشه(چون شما نسل اولی)

حالا شما قدم اول رو وردار و آپدیتش بکن تا بعدش بتونی جیلبرک(هک) کنی

بازم سوالی بود در خدمتیم

6. 4 کاربر از mamad6280 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه metallica is me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دیروز خر شدم رفتم تاچ نسل 2 خریدم عالی هست حالا از به بسم الله بگید که باید چه برنامهها و چه جوری اونارو بریزم من هیچی از مک نمیدونم فریمویر و اینا جریانش چه چه جوری آپدیت کنم روشش را هم بگید یه توضیحی دربارهی cydia و سورس هم بدین لطفا و من آیتونز را دانلود کردم چه جوری اکانت بساز خودتون روز اول چه جوری بودین منم همونجورم به زبان ساده بگید گه چیکار کنم جیلبرک هم نشده ممنون و لطفا یکی اون سایت اصلی آیفون و آیپاد که فارسی هست را پیغام خصوصی بده ممنون از لطفتون

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دیروز خر شدم رفتم تاچ نسل 2 خریدم عالی هست حالا از به بسم الله بگید که باید چه برنامهها و چه جوری اونارو بریزم من هیچی از مک نمیدونم فریمویر و اینا جریانش چه چه جوری آپدیت کنم روشش را هم بگید یه توضیحی دربارهی cydia و سورس هم بدین لطفا و من آیتونز را دانلود کردم چه جوری اکانت بساز خودتون روز اول چه جوری بودین منم همونجورم به زبان ساده بگید گه چیکار کنم جیلبرک هم نشده ممنون و لطفا یکی اون سایت اصلی آیفون و آیپاد که فارسی هست را پیغام خصوصی بده ممنون از لطفتون
    مبارکه

ببین هر چی بیشتر از دستگاهت بدونی بیشتر ازش لذت میبری
    برعکس هر چی بخوای کمتر بدونی کمتر باهاش حال میکنی

عجله هم نکن یواش یواش باهاش آشنا میشی

اول از همه حالا که آیتونز رو دانلود کردی باید هر چی موزیک و آهنگ داری به آیتونز تو کامپویترت معرفی کنی بعد پلی لیستهات رو بسازی خلاصه هر چی رو آیپادت میخوای داشته باشی رو باید تو آیتونز درست کنی
    یه فولدر هم برای عکسات باید بسازی تا موقع سینک به آیتونز بگی برات اون فولدر رو سینک کنه

برای برنامه هم اولین چیزی که لازم داری یه اکانت آیتونزه تا بتونی از اپ استور پانلود کنی تو همین تاپیک و تاپیک آیفون آموزشش هست فقط باید بشینی بخونی...

حاال این کارا رو بکن تا بعدش بتونی جیلبرک کنی
    برای جیلبرک باید فرمویرش رو آپدیت کنی و بعد مراحلش رو یکی یکی یاد خواهی گرفت

فعلا با آیتونز گرم کن خودتو تا بعدش بریم سراغ بقیش
    راستی سیدیا هم یه چیزیه تو مایه های اپ استور منتها تاپید شده اپل نیست و آزاده که بعد جیلبرک میتونی از برنامه های آزاد استفاده کنی

9. 5 کاربر از mamad6280 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shahi-007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

خوب من دوباره برگشتم!!

1)عیده همه مبارک. با تاخیر خیلی زیاد
    2)یه سوال: ببینید فرض کنید یه سری آهنگ داریم نامرتب از n تا خواننده و با n تا آلبوم. مثل top 10 همین P30world. حالا می خوام اینا رو بریزم تو آیپاد. می دونم می شه playlist درست کرد و همه رو ریخت توی یک playlist ولی فکر کنم با این کار وقتی تو قسمت music آیپاد رو کج کنیم 5000 تا عکس آلبوم می ده. نمی شه کاری کرد که همه رو توی یک دونه نشون بده؟

از همه مهم تر. می خوام از mamad6280 شدیداً تشکر کنم چون من همیشه این تاپیک رو چک می کنم ولی نظری نمی دم. ولی ایشون خیلی کمک می کنند. دمت گرم

11. 2 کاربر از shahi-007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

2)یه سوال: ببینید فرض کنید یه سری آهنگ داریم نامرتب از n تا خواننده و با n تا آلبوم. مثل top 10 همین P30world. حالا می خوام اینا رو بریزم تو آیپاد. می دونم می شه playlist درست کرد و همه رو ریخت توی یک playlist ولی فکر کنم با این کار وقتی تو قسمت music آیپاد رو کج کنیم 5000 تا عکس آلبوم می ده. نمی شه کاری کرد که همه رو توی یک دونه نشون بده؟
    خب یه راه حل که ربطی هم به آیپاد و آیتونز نداره اینه که از برنامه های ادیت تگ استفاده کنی ... مثلا برنامه audioshell که الان من سالهاست باهاش کار می کنم و امکانات بسیار خوب ادیت تگ و آرت رو توی همون قسمت properties فایل های صوتی فراهم می کنه ، اجازه میده که همه آهنگها رو انتخاب کنی و تغییر جمعی توی یکی از بخش های تگ ایجاد کنی ... مثلا اسم آلبوم همه رو تغییر بدی ...

این واسه وقتی خوبه که همونطور که گفتی selection آهنگ داری و هنوز تگ ها رو مرتب نکردی و مثلا می خوای فقط مرورشون کنی ...

عید شما هم مبارک و من هم از دوستمون متشکرم ...
    دوستانی که iphone 3g دارن...

کیفیتش در حد بقیه کارای آیپاده ... نه بالاتر ، نه پایین تر ... اتفاقاً این مدلی بود که خیلی روش نظرات ضد و نقیض داشتیم ، از اینکه کیفیتش پایینه گرفته تا اینکه کیفیتش از mp3 player های اپل بالاتره ...

13. 4 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

خوب من دوباره برگشتم!!

1)عیده همه مبارک. با تاخیر خیلی زیاد

از همه مهم تر. می خوام از mamad6280 شدیداً تشکر کنم چون من همیشه این تاپیک رو چک می کنم ولی نظری نمی دم. ولی ایشون خیلی کمک می کنند. دمت گرم
    خوب چون تو کاور فلو آلبوم ها رو نشون میده راهش اینه که شما وقتی داری Tag آهنگ ها رو اصلاح میکنی برای همشون یه آلبوم با یه Artwork در نظر بگیری مثلا تو قسمت آلبوم برای هر ده تا آهنگ بنویسی Top ten و عکس همشون رو یه چیز بذاری اونوقت تو کاور فلو اون آهنگا همشون میرن تو همون آلبوم

البته برای تغییر Tag از خود آیتونز هم میشه استفاده کرد کلیک راست و Get info بعد میشه تو زبونه هاش تگ رو تغییر داد اگر اشتباه نکرده باشم

بچه های اینجا همه با صفان

15. 2 کاربر از mamad6280 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •