منم این مشکلو دارم.کفرمو دراورده
آقا من gprs همرا اول رو روی گوشیم فعال کرده بودم . بعد یه سیم کارت ایرانسل خریدم و روی گوشیم انداختم و قبل از اینکه تنظیمات اون رو فعال کنم دیدم که میتونم با همون تنظیمات همراه اول به اینترنت وصل بشم. چطور ممکنه ؟ الان هزینه هاش چطور و به پای کی حساب میشه ؟ اصلا اینترن ایرانسل رو فعال کنم الان ؟
اگه توی پروفایل اینترنت همراه اول ، تنظیمات مربوط به پ.ر.و.کسی فعال نباشه ، چون ایرانسل قفل APN نداره ، مشکلی نداره و با همون تنظیمات وصل میشه
تنظیماتی که از طرف ایرانسل فرستاده میشن که تنظیم خاصی نیستن
هزینه هاش هم با تعرفه ایرانسل محاسبه میشه
الان از همون سیم کارت ایرانسل اعتبار کم میشه.
زیاد فرقی نمیکنه روی گوشی کدوم تنظیمات باشه من خودم قبلا با همون تنظیمات همراه اول وبگردی میکردم ولی اگه میخوای خیالت راحت باشه بهتره همون تنظیمات gprs ایرانسل رو بریزی روی گوشیت البته اگه از این بسته های افزایشی استفاده میکنی چون ممکنه یه وقت برن از همون شارژ اصلی مبلغ کم کنن.
ممنون.
در مورد کلیت قضیه هم میخواستم بدونم که الان مثلا حدود 1800 تومن شارژ پیش فرض روی سیمم بود. اگر همینطوری به اینترنت وصل بشم از این مبلغ کم میکنه و اگر مثلا یک بسته هزار تومنی ویژه بخرم مبلغ شارژم میشه 800 تومن و بعد داری اون بسته میشم درسته ؟
تعرفه ها در سایت ایرانسل موجوده
اگه به حالت عادی وصل باشی ، روزانه کیلوبایتی 5 ریال و شبانه کیلوبایتی 1 ریال محاسبه میشه
ولی اگه بسته روزانه یا همون هزار تومنی فعال کنی ، به مدت 48 ساعت (یا کمی بیشتر) می تونی از 200 مگابایت حجم استفاده کنی
با بسته افزایشی روزانه حداکثر 150 مگا بایت میشه دانلود کرد. 200 مگ رو دروغ گفتن.
وقتی هم میخواهی موجودی بسته رو بگیری فقط تاریخ انقضا رو میگه ولی ساعتش رو نمیگه!
آخر بسته هم که برسی مثلا 100 تومان تهش باشه یا حتی بیشتر از حساب اصلیت هم برداشت میکنه!!!!!!!! یعنی به جای اینکه از بسته 1000 ریال برداشت کنه میاد و 600 تومان (نه دقیقا!) از حساب اصلیت کسر میکنه که اصلا معلوم نیست چه جوری حساب میشه!
یعنی چی ساعتش رو نمیگه؟؟
ساعت اتمام بسته دقیقا ساعت 24:00 همون روزی هست که تاریخ انقضای بسته هست
40 50 دقیقه بعد از این ساعت هم اگه کد موجودی بسته رو بزنی ، موجودی رو میاره ، اما از اعتبار اصلی کم می کنه
این مورد آخری احتمالا شما رو به اشتباه میندازه
ولی برای من ساعت 24 حالیش نیست! یه موقع وسط روز بسته رو ثبت کنم بعد وسط روز یا همون صبحش اکسپایر میشه!
در مورد 4050 دقیقه بعد از این ساعت هم من چک نکردم چون با بسته یک روزه تست کردم و زود تمومش کردم. مثلا توی همون روز که ثبت کردم 6 ساعت بعدش که میرسه به آخر بسته شروع میکنه از اعتبار اصلی کسر کنه در صورتی که بسته هنوز شارژ دارههههه!!
ایرانسل هیچیش معلوم نیست. سرعتش ظاهرا از همراه اول بهتره ولی چیزای دیگش رو حساب کتاب دقیق نیست! حداقل واسه ما.
همین بسته یک روزه دقیقا 200 مگ رو نمیده! 150 مگ پس و پیش میده ولی به 200 نمیرسه.
من بسته ماهانه رو فعال کردم دقیقا یک ماه و نیم ازش استفاده کردم بعد هم خودش اکسپایر شد. یکی از بچه ها هم هست وقتی بسته ای رو فعال میکنه دقیقا چند برابر مدت زمان ازش استفاده میکنه یادمه یه بار روزانه فعال کرده بود یه هفته (کمتر) ازش استفاده کرد
---------- Post added at 06:13 PM ---------- Previous post was at 06:12 PM ----------
راستی بچه ها میشه بگید حد اکثر سرعت دانلود با ایرانسل برای شما چنده؟ چند کیلوبایت بر ثانیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)