این کارت با اور هم کارایی خوبی برای شما نداره و تغییر آنچنانی تو بازی ها ندارین gpu این کارت ضعیفه و با اینکارا اونقدر زیاد تاثیر نداره
این کارت با اور هم کارایی خوبی برای شما نداره و تغییر آنچنانی تو بازی ها ندارین gpu این کارت ضعیفه و با اینکارا اونقدر زیاد تاثیر نداره
اره سایلنته....سلام.
منظور شما اینه که خنک کننده کارت فاقد فن هست دیگه؟ (مدل Silent)
من بهتون توصیه میکنم که از این مقدار بیشتر اورکلاک نکنید چون کارت فقط توسط Heatsink خنک میشه و با افزایش دما کارت ممکنه به GPU آسیب برسه....
موفق باشید.
منظورم اینه که این مقداری هم که من الان اور کردم آسیب نمیرسونه؟آخه با همین مقدارهم تو بتلفیلد 7 فریم بیشتر میگیرم....
اونقدر هم ضعیف نیست...codmw3 رو با 36 فریم اجرا کردم(رو رزولیشن 1024 و تنظیمات همه آخر)...بتمن رو هم 23 فریم و با اور کلاک بتلفیلد رو تو 17 فریم اجرا میکنه.....این کارت با اور هم کارایی خوبی برای شما نداره و تغییر آنچنانی تو بازی ها ندارین gpu این کارت ضعیفه و با اینکارا اونقدر زیاد تاثیر نداره
Last edited by milad_takjoo; 04-12-2011 at 23:12.
با این ریوزلیشن فریم ریت در بتمن که موتور روونی هم داشت کمه کلا این گرافیک برای بازی های الان مناسب نیست
17 فریم هم در بتلفیلد بی فایده هست
بهتره به جای اور برید یک گرافیک خوب بخرید تاثیرش بیشتره
Last edited by mehrdad mm; 04-12-2011 at 23:08.
اره ...انتخاب هم کردم...فقط مونده پولش...: دیبا این ریوزلیشن فریم ریت در بتمن که موتور روونی هم داشت کمه کلا این گرافیک برای بازی های الان مناسب نیست
17 فریم هم در بتلفیلد بی فایده هست
بهتره به جای اور برید یک گرافیک خوب بخرید تاثیرش بیشتره
دوستان من چند تا سوال دارم.
کارت گرافیک من Asus GTX 460 هستش.
من وقتی سیستم رو روشن می کنم (با اینکه ویندوز رو هم عوض کردم) بعد از لوگوی لودینگ ویندوز 7 و قبل از صفحه Welcome یه لحظه چند تا خط افقی رو صفحه ظاهر میشه و میره. چند بار هم تو ویندوز که بودم مانیتور یه دفعه خاموش شد و دوباره روشن شد و اون پایین کنار ساعت پیغام داد که با موفقیت ریکاوری انجام شده. پاورم هم 530 واته از گرین.
1)حالا می خوام بدونم اولا آیا کارتم مشکل سخت افزاری داره ؟ البته این رو بگم که من حدود 1 ساله که دارم از این کارت استفاده می کنم و فقط همین چند مورد بوده تا الان.
2)اگه من بخوام اورکلاک انجام بدم آیا ممکنه آسیب بزنه به این کارت ؟
3)اگه ما تو اورکلاک به یه عددی رسیدیم برای Core Clock و Memory Clock ، آیا همیشه بعد از اینکه وارد ویندوز شدیم ، یه دفعه می تونیم سرعت هسته رو مثلا بذاریم رو همون عدد خاص یا اینکه باید باز هم کم کم بالا ببریم ؟
4)ما کور کلاک رو تا یه عددی که پایدار باشه اورکلاک می کنیم. وقتی بخوایم حالا بیام سراغ مموری کلاک تا بالا ببریمش ، اول باید کور کلاک رو به حالت دیفالت برگردونیم یا رو همون عدد اورکلاک شده باید باقی بمونه ؟
5) من یه مقدار کارتم رو اورکلاک کردم . کور کلاک رو از 675 به 810 رسوندم و مموری کلاک رو هم از 900 به 1050 . البته می دونم که فابلیت بیشتری داره . در برنامه FurMark تونستم حدود 3 تا 4 فریم بیشتر بگیرم اما نمی دونم چرا تو بازی Batman این تفاوت رو نمی تونم متوجه بشم. انگار تفاوت زیادی نکرده . چرا ؟
ممنون میشم پاسخ بدید.
Last edited by amirpers; 05-12-2011 at 18:05.
حذف شود لطفا.
Last edited by amirpers; 08-12-2011 at 13:24.
سلام.
اون مشکل ظاهر شدن خط به احتمال زیاد ربطی VGA و خراب بودنش نداره، شما جدیدترین BIOS مادربرد رو نصب کنید ببینید درست میشه یا نه.
پاور هم نباید مشکلی ایجاد کنه، مشخصات بقیه قطعات رو لطف میکنید؟
اما سوال ها:
- همون طور که گفتم به احتمال زیاد نه!
- GTX 460 کلا قابلیت اورکلاک خیلی خوبی داره، ولی بله کلا در اورکلاک احتمال آسیب هست ولی اگه اور در حدِ Safe انجام بشه(مخصوصا کارت شما) احتمالش خـــیلی کم هست.کارتتون رفرنس هست؟
- بله، شما در نرم افزار MSI Afterburner میتونید Profile سِت کنید تا هر بار بعد از بوت، کلاک ها تنظیم بشن.
- باید با هم دیگه افزایش بدین نه تکی.
- تفاوت چون خــیلی زیاد نیست احتمالا حس نکردید... در نرم افزار های مخصوص Benchmark یا بازی هایی که خودشون Benchmark دارن تست کنید تفاوت وجود داره.
پیروز باشید.
قطعات من
Intel Core 2 Dou 8400
Ram 4 gig Corsair
MB: Asus P5Q-E
بایوسم آپدیت شده است. البته خیلی وقته دیگه براش آپدیت نیومده.
کارتم هم رفرنسه.
متوجه نشدم که باید باهم افزایش بدم یعنی چی ؟ من آموزش اورکلاک رو جایی خونده بودم ، گفته شده بود که اول کور کلاک رو میبریم تا بالاترین حد (البته مرحله به مرحله) و بعد میریم سراغ مموری کلاک !!!!!!!!!!!!
ممنون
قطعات مشکلی ندارن( از نظر مصرف برق) ولی برای این که VGA رو محدود نکنن بهتره CPU رو اور کنید... البته با توجه به اور VGA، پاور لب مرز حساب میشه...
خیر، با هم افزایش بدید تا به فرکانس های مناسب برسید...بایوسم آپدیت شده است. البته خیلی وقته دیگه براش آپدیت نیومده.
کارتم هم رفرنسه.
متوجه نشدم که باید باهم افزایش بدم یعنی چی ؟ من آموزش اورکلاک رو جایی خونده بودم ، گفته شده بود که اول کور کلاک رو میبریم تا بالاترین حد (البته مرحله به مرحله) و بعد میریم سراغ مموری کلاک !!!!!!!!!!!!
ممنون
اون کار هم فکر نمیکنم جالب باشه مگر برای رکورد زدن...!
پیروز باشید.
دوست عزیز
ممنون از راهنماییت. ولی من اور کردن CPU رو بلد نیستم و آموزشی هم جایی ندیدم.
در مورد افزایش دادن با هم کور کلاک و مموری کلاک ، خب از کجا باید بفهمیم که یکی رو زیاد بالا نبریم و یکی دیگه رو کم ؟
اصلا ایا قاعده خاصی وجود داره که بخوایم با هم بالا ببریم ؟ مثلا 10 تا کور کلاک رو ببریم بالا ، باید مموری کلاک رو هم 10 تا ببریم بالا ؟
ضمنا من الان Core Clock کارت خودم رو از 675 بردم تا 850 ولی خب Memory Clock رو زیاد افزایش ندادم. حالا برای اینکه به بهترین پرفورمنس برسم باید دوباره به دیفالت برگردم و دوباره و اینبار با همدیگه افزایش بدم ؟
ممنون
Last edited by amirpers; 08-12-2011 at 13:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)