مشکل دقیقا همینجاس!
سایت مورد نظر(یوتیوب) باز نمیشه،با قند شیکنم که باز میکنی خیلی کنده،الان شما چجوری این سایتو باز میکنید؟
مشکل دقیقا همینجاس!
سایت مورد نظر(یوتیوب) باز نمیشه،با قند شیکنم که باز میکنی خیلی کنده،الان شما چجوری این سایتو باز میکنید؟
من مرورگر UseJump هم دانلود کردم اما خیلی کنده و حتی سایته گوگل رو هم بعد 1 رب باز میکنه!
کسی راه بهتری سراغ نداره؟
برای مشاهده ویدئو ها مرورگر AOL رو دانلود کن .
پ.ن:
قبل از دانلود مرورگر باید حتماً یک اکانت در سایتبسازی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون دوست من
ولی من هرکاری کردم تو سایتش یه اکانت بسازم صفحشو باز نکرد:
من یه لینک مستقیم برا اونلود این نرم افزار پیدا کردم که حجمش 40 مگه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه همینو مستقیم دانلود کنم جواب میده با حتما باید قبلش یه اکانت بسازم تا بتونم استفاده کنم ازش؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز نیازی به فیلزرت شکن و قند شکن و.... این چیزا نیست.
هر چند وقت یه بار خود یوتیوب یه آدرس هایی میده بیرون که برای باز کردنش نیازی به فیلزرت شکن نیست.
اگه خواستی بگو تا برات پیغام خصوصی(پ.خ ) کنم.
میشه یکی جواب بده؟،آخه من محدودیت حجمی دارم نمیدونم اگه اینو دانلود کنم کار میکنه یا نه یا اینکه باید حتما برم تو سایتش اکانت بسازم آخه وقتی تو سایتش رو New Account کلیک میکنم هم هیچ صفحه ای رو باز نمیکنه(البته این روزا یاهو هم باز نمیشه)
به نظر من راحت ترين راه همون نصب افزونگر برا موزيلاست.
يا از نظر نرم افزار هم كه download accelator يه نرم افزار كم حجم مخصوص دانلود از يوتيوب داره كه رايگان هم هست.
AOL رو از همون لینکی که دادم دانلود و نصب کردم ولی برای اینکه کار کنه باید حتما Sign in کرد(فک کنم) چون در غیر اینصورت مثه یه مرورگر معمولی کار میکنه و سایتارو باز نمیکنه.در حال حاضرم که امکان ثبت نام تو سایتش نیست.![]()
دوستان شما این لینکو میتونید باز کنید؟!
مربوط به ثبت نام تو سایت AOL هست ولی هرکاری میکنم باز نمیشه نمیدونم چراکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)