تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 58 از 923 اولاول ... 84854555657585960616268108158558 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

داره خودمونی میشه Top Notch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام سایت Kishist.com برای کیش ایر هست یا موسسه کیش ؟
    موسسه کیش.

ناظر انجمن زبان pro_translator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام من تازه عضو شدم
    میشه یه توضیح مختصری درباره کارتون بگید؟
    با سلام خدمت شما دوست عزيز!
    عضويتتون رو تبريك مي گم...
    براي آگاهي از نحوه ي كار اين تاپيك، به صفحه ي اول همين تاپيك مراجعه كنيد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشيد!

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

سلام
    برای اموزش فشردهی زبان در سطح بالا در یه دوره ی 5- 6 ماهه واسه کسی که تقریبا شخصی میخواد ایکار رو بکنه گرامر زیاد خوبی نداره و در کل زبان عادی رو به ضعیف داره چه کتابهایی پیشنهاد میدین ؟

چه منبعی واسه گرامر
    چه منبعی واسه voc
    و....

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    برای اموزش فشردهی زبان در سطح بالا در یه دوره ی 5- 6 ماهه واسه کسی که تقریبا شخصی میخواد ایکار رو بکنه گرامر زیاد خوبی نداره و در کل زبان عادی رو به ضعیف داره چه کتابهایی پیشنهاد میدین ؟

چه منبعی واسه گرامر
    چه منبعی واسه voc
    و....

سلام مجموع اطلاعاتي كه دادي انجام اين كار رو در 5 يا 6 ماه غير ممكن مي كنه.به نظرم احتياج به كلاس فشرده داري مثلاً روزي 3 ساعت كلاس و همين قدر تمرين بيرون كلاس.تازه بايد استاد خوبي هم داشته باشي.زبان آموزي مستلزم زمانه هيچ راهي براي فرار از اين قانون وجود نداره متاسفانه

5. 3 کاربر از Top Notch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام

چه منبعی واسه گرامر
    چه منبعی واسه voc
    و....
    به نظر من كسي اگه بخواد انگليسيش قوي بشه بايد سخت تلاش كنه كسي كه مي خواد انگليسي رو تو 6 ماه ياد بگيره مشكلي نداره ولي بايد بدوني چرا مي خواي تو مثلا 6 ماه ياد بگيري اگه حوصله نداري كار كني من متاسفم فكر نمي كنم راهي براي حوصله نداشتن باشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

برای تقویت قدرت شنیداری بخترین روش ها کدامند؟ برای موفق شدن در ایلتس خواندن کدوم کتب در ابتدا توصیه می کنید؟

در آغاز فعالیت بانوی اسفند's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام من یه سوال داشتم و اون اینکه آیا آزمون تولیمو معتبر هست یا نه؟ وکلا به چه درد میخوره؟

9. این کاربر از بانوی اسفند بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای A r c h i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

سلام من یه سوال داشتم و اون اینکه آیا آزمون تولیمو معتبر هست یا نه؟ وکلا به چه درد میخوره؟
    سلام آزمون تولیمو فقط در ایران اعتبار داره

از نظر نوع آزمون ، شبیه آزمون Toefl PBT هست.

برای دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در دکترا در ایران را دارند، این امتحان جکم زبان عمومی را داره. شما برای اینکه دکترا وارد شید، باید مدرک زبان تافل یا آیلتس یا تولیمو داشته باشید. چون تولیمو از هر دو ارزونتر و راحت تره معمولا دانشجوها آنرا امتحان می دن.

تا آنجایی که می دونم هر 6 ماه یکبار هم برگزار میشه

موفق باشید

11. 3 کاربر از A r c h i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

به نظر من كسي اگه بخواد انگليسيش قوي بشه بايد سخت تلاش كنه كسي كه مي خواد انگليسي رو تو 6 ماه ياد بگيره مشكلي نداره ولي بايد بدوني چرا مي خواي تو مثلا 6 ماه ياد بگيري اگه حوصله نداري كار كني من متاسفم فكر نمي كنم راهي براي حوصله نداشتن باشه.

من الان خارج از کشور هستم تو یه کالج اینترنشنال هم دارم PRE - MED میخونم و محیط هم کاملا انگلیسی زبان هست ولی با زبانی که دارم فقط میتونم کارم رو راه بندازم و ... نمی تونم واسه مثال با استاد بحث بکنم سر نظرم یا با خارجی ها زیاد ارتباط برقرار کنم چون بیشترشون هم مثل خودم هستن .

یه سری کلاس INTERNATIONAL HOUSE هم دارم هر روز میرم واسه زبان با معلم های انگلیسی . ولی این کلاس بیشتر جنبه ی communication بیشتر هست و روی گرامر مانوری داده نمیشه و تا 7 ماه هم نمیتونه تغییر خاصی در سطح من ایجاد بکنه .

کسی هم قرار نیست کم کاری بکنه و من با اینکه واسم سخته 6-5 ساعت در روز میخوام فقط واسه خوندن خودم وقت بزارم ( غیر از کلاس های زبان کالج و جایی که دارم میرم چون بیشتر جنبه زبان واسه صحبت و نیاز ها برای رشته ی پزشکی هست . ) ولی تقریبا باید خودم تنهایی بخونم . پس حالا راهنمایی میخوام که چه جوری - با چه کتابی و .... شروع بکنم . سطح من هم " INTER MED " OXFORD هست . البته اگه پایه ای تر هم بگین بهتر . ( تا 7 ماه الی نهایت 9 ماه هم وقت دارم ) چون بعد تو دانشگاه پزشکی وقتی واسه این کار ندارم .
    Last edited by ravani_13; 17-11-2008 at 01:58.

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من الان خارج از کشور هستم تو یه کالج اینترنشنال هم دارم PRE - MED میخونم و محیط هم کاملا انگلیسی زبان هست ولی با زبانی که دارم فقط میتونم کارم رو راه بندازم و ... نمی تونم واسه مثال با استاد بحث بکنم سر نظرم یا با خارجی ها زیاد ارتباط برقرار کنم چون بیشترشون هم مثل خودم هستن .

یه سری کلاس INTERNATIONAL HOUSE هم دارم هر روز میرم واسه زبان با معلم های انگلیسی . ولی این کلاس بیشتر جنبه ی communication بیشتر هست و روی گرامر مانوری داده نمیشه و تا 7 ماه هم نمیتونه تغییر خاصی در سطح من ایجاد بکنه .

کسی هم قرار نیست کم کاری بکنه و من با اینکه واسم سخته 6-5 ساعت در روز میخوام فقط واسه خوندن خودم وقت بزارم ( غیر از کلاس های زبان کالج و جایی که دارم میرم چون بیشتر جنبه زبان واسه صحبت و نیاز ها برای رشته ی پزشکی هست . ) ولی تقریبا باید خودم تنهایی بخونم . پس حالا راهنمایی میخوام که چه جوری - با چه کتابی و .... شروع بکنم . سطح من هم " INTER MED " OXFORD هست . البته اگه پایه ای تر هم بگین بهتر . ( تا 7 ماه الی نهایت 9 ماه هم وقت دارم ) چون بعد تو دانشگاه پزشکی وقتی واسه این کار ندارم .

به سايت لانگمن يه سري بزن آدرسشو برات مي ذارم.اگه احساس كردي قيمت كتاباش بالاست تو ايران افست غير قانوني اش البته (تو اين مملكت حق مولف خارجي قابل خوردنه) بعضي عنوانا با قيمت پايين هست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    موفق باشي

14. این کاربر از Top Notch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •