موسسه کیش.
موسسه کیش.
با سلام خدمت شما دوست عزيز!
عضويتتون رو تبريك مي گم...
براي آگاهي از نحوه ي كار اين تاپيك، به صفحه ي اول همين تاپيك مراجعه كنيد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشيد!
سلام
برای اموزش فشردهی زبان در سطح بالا در یه دوره ی 5- 6 ماهه واسه کسی که تقریبا شخصی میخواد ایکار رو بکنه گرامر زیاد خوبی نداره و در کل زبان عادی رو به ضعیف داره چه کتابهایی پیشنهاد میدین ؟
چه منبعی واسه گرامر
چه منبعی واسه voc
و....
سلام مجموع اطلاعاتي كه دادي انجام اين كار رو در 5 يا 6 ماه غير ممكن مي كنه.به نظرم احتياج به كلاس فشرده داري مثلاً روزي 3 ساعت كلاس و همين قدر تمرين بيرون كلاس.تازه بايد استاد خوبي هم داشته باشي.زبان آموزي مستلزم زمانه هيچ راهي براي فرار از اين قانون وجود نداره متاسفانه
به نظر من كسي اگه بخواد انگليسيش قوي بشه بايد سخت تلاش كنه كسي كه مي خواد انگليسي رو تو 6 ماه ياد بگيره مشكلي نداره ولي بايد بدوني چرا مي خواي تو مثلا 6 ماه ياد بگيري اگه حوصله نداري كار كني من متاسفم فكر نمي كنم راهي براي حوصله نداشتن باشه.سلام
برای اموزش فشردهی زبان در سطح بالا در یه دوره ی 5- 6 ماهه واسه کسی که تقریبا شخصی میخواد ایکار رو بکنه گرامر زیاد خوبی نداره و در کل زبان عادی رو به ضعیف داره چه کتابهایی پیشنهاد میدین ؟
چه منبعی واسه گرامر
چه منبعی واسه voc
و....
برای تقویت قدرت شنیداری بخترین روش ها کدامند؟ برای موفق شدن در ایلتس خواندن کدوم کتب در ابتدا توصیه می کنید؟
سلام من یه سوال داشتم و اون اینکه آیا آزمون تولیمو معتبر هست یا نه؟ وکلا به چه درد میخوره؟
سلام آزمون تولیمو فقط در ایران اعتبار داره
از نظر نوع آزمون ، شبیه آزمون Toefl PBT هست.
برای دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در دکترا در ایران را دارند، این امتحان جکم زبان عمومی را داره. شما برای اینکه دکترا وارد شید، باید مدرک زبان تافل یا آیلتس یا تولیمو داشته باشید. چون تولیمو از هر دو ارزونتر و راحت تره معمولا دانشجوها آنرا امتحان می دن.
تا آنجایی که می دونم هر 6 ماه یکبار هم برگزار میشه
موفق باشید![]()
من الان خارج از کشور هستم تو یه کالج اینترنشنال هم دارم PRE - MED میخونم و محیط هم کاملا انگلیسی زبان هست ولی با زبانی که دارم فقط میتونم کارم رو راه بندازم و ... نمی تونم واسه مثال با استاد بحث بکنم سر نظرم یا با خارجی ها زیاد ارتباط برقرار کنم چون بیشترشون هم مثل خودم هستن .
یه سری کلاس INTERNATIONAL HOUSE هم دارم هر روز میرم واسه زبان با معلم های انگلیسی . ولی این کلاس بیشتر جنبه ی communication بیشتر هست و روی گرامر مانوری داده نمیشه و تا 7 ماه هم نمیتونه تغییر خاصی در سطح من ایجاد بکنه .
کسی هم قرار نیست کم کاری بکنه و من با اینکه واسم سخته 6-5 ساعت در روز میخوام فقط واسه خوندن خودم وقت بزارم ( غیر از کلاس های زبان کالج و جایی که دارم میرم چون بیشتر جنبه زبان واسه صحبت و نیاز ها برای رشته ی پزشکی هست . ) ولی تقریبا باید خودم تنهایی بخونم . پس حالا راهنمایی میخوام که چه جوری - با چه کتابی و .... شروع بکنم . سطح من هم " INTER MED " OXFORD هست . البته اگه پایه ای تر هم بگین بهتر . ( تا 7 ماه الی نهایت 9 ماه هم وقت دارم ) چون بعد تو دانشگاه پزشکی وقتی واسه این کار ندارم .
Last edited by ravani_13; 17-11-2008 at 01:58.
به سايت لانگمن يه سري بزن آدرسشو برات مي ذارم.اگه احساس كردي قيمت كتاباش بالاست تو ايران افست غير قانوني اش البته (تو اين مملكت حق مولف خارجي قابل خوردنه) بعضي عنوانا با قيمت پايين هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)