هههههههههههه ، جالب بود
اره چرا نشه با یه کامپکت هم میشه
منظور از "تمرکز روی چشم های سوژه" همون فوکوس رو چشم های سوژه که همراه با بهترین نور برای چشم ها
هههههههههههه ، جالب بود
اره چرا نشه با یه کامپکت هم میشه
منظور از "تمرکز روی چشم های سوژه" همون فوکوس رو چشم های سوژه که همراه با بهترین نور برای چشم ها
سلام
داشتم IXUS 220 رو با Sony HX5 بررسی می کردم .. دیدم اندازه دیافراگم سونی F3.5 - F5.5 هست ولی کنون F2.7 - F5.9
کنون IXUS 300 هم دیافراگمش F2.0 - F5.3 هست
آیا معنی این عدد ها اینه که دیافراگم IXUS 300 از همه بیشتر می تونه باز بشه و توی نور کم بهتر از بقیه می تونه عمل کنه ؟ (البته اگه سنسور و ... مشابه باشند)
متشکرم
سلام دوستان من دوربین sx130 گرفتم ولی نمیدونم چرا کیفیت عکسها خوب نمیشه البته بعضی ها هم خوب میشه
میشه یکی راهنمایی کنه چطوی عکس بگیرم که قشنگ در بیاد . آخه وقتی هسک میگیرم یا نورش کمه یا زیاد
استادان کمک کنید ما هم عکس های زیبا بتونیم بگیریم ممنون
سلام
این اعداد میزان گشودگی دیافراگم در وایدترین و نیز در حالت زوم لنز رو نشان میدهند
به عنوان مثال در 24 میلیمتر (بازترین حالت) دیافراگم در بازترین حالت f 2 هست و با زوم بیشتر دیافراگم بسته و در نهایت از یک فاصله کانونی به بعددر f5.3 ثابت میماند
دوربین کانن S95 چطور دوربینی است آیا ارزش خریده داره ؟
لطفآ راهنمایی کنید
سلام
S95 از جمله دوربین های تقریبا جدید کانن هست. و کیفیت بسیار خوبی داره. البته منظورم با توجه به دوربین های هم رده خودش هست. در کلاس خودش دوربین عالیی هست. بعد از اون دوربین های سری G و بعدش هم که DSLR ها هستند. درسته که 10 مگاپیکسل شاید در مقایسه با خیلی دوربین های ارزونتر از اون کم باشه ولی مطمئن باشید کیفیت بسیار عالیی داره.
پردازشگر DIGIC 4 رو داره که جدیدترین پردازنده کانن هست و در سری DSLR هم از همین پردازنده ها استفاده می شه. باطری شارژی هم داره و کلا اگر زوم براتون مهم نیست شک نکنید که انتخاب شما بهترین بوده.
اگر دنبال دوربین جمع و جور و خوبی می گردید انتخاب تون خیلی خوب بوده. این دوربین ویژگی های داره که بیشتر اونها رو در سری DSLR می بینیم: مثلا پشتیبانی از فرمت RAW و یا HDR!
موفق باشید
بهترین راه تمرین و مطالعه هست
یه شبه نمیشه عکسهای خوبی گرفت
بهتره در شرایط مختلف با تنظیمات مختلف عکس بگیرید تا به اصطلاح دستت راه بیافته
اگر یه نگاه به اون عکسهایی که خوبه بندازی و مشخصاتش رو ببینی متوجه میشه
در اون شرایط باید چه تنظیماتی رو انجام بدی![]()
میشه بگید در چه حالتی خوب نمیشه؟ شب یا روز؟ تنظیم دستی میگذارید یا اوتو؟ در نور داخل منزل عکس میگیرید؟ هوای ابری یا آفتاب؟ رو به آفتاب یا پشت به آفتاب؟ جنگل یا کنار دریا؟
اینها و خیلی فاکتورهای دیگه تاثیرگذارند. ولی اگر تازه کار هستید فعلا از تنظیم اتو استفاده کنید تا کم کم یاد بگیرید ولی اگر تازه کار نیستید که...
چند ساعت من میتونم با باتری شارژی کانن S95 عکس بگیرم ؟
برای دوربین باتری شارژی بهتره یا باتری lithium ؟
صد در صد و حتی بیشتر از صد در صد باطری lithium بهتر هست و شک نکنید. باطری S95 از نوع لیتیوم هست و در اون پست اشتباه نوشتاری از من بوده.
معمولا معیار تعداد عکس هاست و نه مدت عکس برداری. , شما با هر بار شارژ کامل قادر هستید حدود 200 تا عکس بگیرید دوست عزیز.
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)