بی نهایت سپاسگذارم مشکلم رفع شد.
بی نهایت سپاسگذارم مشکلم رفع شد.
خوب دوست عزيز همون لينك اصلي كه ميگيد بالاي 300 مگ هست بصورت كاملا فشرده هست كه مايكروسافت ارائه داده و كمتر از اونم پيدا نميشه . شما اگه ويندوز قانوني دارين ميتونين مستقيم به سايت مايكروسافت وصل بشين و خود ويندوز سرويس پك 3 رو آپديت كنه و در اين حالت حجم برداشتي حدود 60 mb هست ولي پيشنهاد ميكنم هرگز اين كار رو انجام ندين به 2 علت : 1- بعد 60 مگابايت بايد فايل هاي بعد هم اپديت بشن كه جمعا چيزي حدود 200 مگا بايت خواهد شد . 2- اگه از دايل آپ استفاده ميكنين اگه بين راه ارتباط قطع بشه و يا كسي زنگ بزنه يعني همه چيز پر!!
شما بهتره بري كافي نت و پچ Sp3 رو دان كني و يا از نرم افزار فروشا فقط SP3 خالي بخري يعني بگي فقط پچشو ميخوام .
من بعضی از فایل های exe را که اجرا میکنم این خطا نمایش داده میشه
![]()
سلام
باید در Bios درستش کنی عزیز.
احتمالا باهاشون سازگاری ندارند.
در Safe Mode امتحان کنید.
اگر درست نشد یک Cd ویندوز SP3 دیگر رو امتحان کنید.
اگر باز هم مشکل بود ویندوز رو Update کنید.
و در آخر هم راهی بجز تعویض با SP2 نمیمونه.
شما Theme یا Skin ویستا یا ویندوز 7 برای ویندوز Xp نصب کردید و این مشکل پیش اومده.
تم رو پاک کنید مشکل حل خواهد شد ان شا الله.
موفق باشید![]()
سیستم من خیلی دیر تر از سیستم های پایین تر لود میشه ودیرم خاموش میشه
حتی وقتی سیستم تازه نصب میکنم مخصوصا shut down حدود 30 ثانیه طول میکشه و لود شدن هم حدود 20 تا 25 ثانیه روی سیستم های ضعیفتر همین ویندوز رو نصب میکنم تو 5 ثانیه سیستم لود میشه و خاموش شدن هم سریعه
مشخصات سیستم هم اینه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا کمکم کنید
من میخوام سرویس پک 3 رو اپدیت کنم چیکار باید کنم راهنمایی کنید
سلام
بهترین راه برای رفع این مشکل Defragment کردن درایو ویندوز و استفاده از نرم افزارهای بهینه ساز ویندوز مثل System Mechanic Pro 8.5 است.
روی My Computer کلیک راست کن و Properties رو انتخاب کن.
در سربرگ Automatic Updates گزینه ی Automatic رو انتخاب کن و پنجره رو OK کن.
حالا هر وقت نیاز باشه ویندوز اتوماتیک شروع به Update میکنه.
موفق باشید![]()
با سلام : دیروز یک کارت گرافیک 1gbخریدم رو سیستم نصب کردم هیچ مشکلی هم نداره فقط موقعی که سیستمو روشن
میکنم ولو د میشه بعد از اینکه صفحه سیاه رنگ معرفی سخت افزار ها که سریع رد میشه یه صفحه سیاه دیگه پیدا میشه که
یک نوار سفید مقطع سریع میاد ردمیشه وویندوز میادبالا. میخوام بدونم این حالت مربوط به تنظیماته ؟ یا کارت ایراد نداره
ممنون میشم کمک کنید.
سلا م 2روز میشه که بعد ا هر بار خا موش و روشن کردن سیستم هر وقت میخوام وارد سایت بشم یوزر وپسورد میخواد
در حالی که قبلا انها را سیو کرده ام // تنظیماتشو میخواستم تشکر ممنون
سلام دوست عزیز
این نوار سفید رنگ در واقع نشان دخنده load شدن ویندوز است و جای هیچ نگرانی نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)