مثل اینکه بله توی این دموی آخری که دانلود کردم بازی رئال بایرن یه صحنه آفساید میشه و کمک پرچم میزنه
مثل اینکه بله توی این دموی آخری که دانلود کردم بازی رئال بایرن یه صحنه آفساید میشه و کمک پرچم میزنه
با سلام
ببينم كسي ميدونه آيا داور وسط هم در زمين هست يا نه؟
تو اين ويديو جديد كه بازي رئال و بايرن بود دقيق دقت نكردم ولي حتما هست ديگه اگه هم نباشه خودشون خاموش كردن گزينه اش رو البته داور رو من هميشه هيدن ميكنم حواسمو پرت ميكنه
اگه باشه عاليه
فكر كنم فيفا اين دفعه رويه pes رو كم ميكنه
ببينيم ea به قولش عمل ميكنه يا نه
جون من پاي PES رو وسط نكش الان سر كلشون پيدا ميشه ميان كل كل اونم كه قول داديم كل كل نكنيم تو تاپيك هاي وربوط به فيفا 09 و PES 2009
اين رو مطمئن باشين هيچكدوم روي همديگرو امسال كم نميكنن چون اونقدر ويژگي هاي جديد اضافه كردن هر دوشون كه شگفت انگيزه
كل كل و بحث تقابل فيفا و PES تو اين تاپيك ممنوعه دوستان رعايت كنن
ممنونم از توجه تون
ولي فيفا از pes بهتره در هر حال
مگه اون ویدیو برای کامپیوتر بود ؟؟؟؟؟ برای کنسول بود اون دموی رئال و بایرن نه کامپیوتر
چون گرافیکش خیلی بالا بود گرافیک نسخه کامپیوتر در اون حد نیست ولی دموی نسخه کامپیوترم که دیدم داور وسط و کمک داشت![]()
به هر حال من فرقي بينشون نديدم اگه نسخه كنسولي هم باشه گرافيكش خيلي هم از نسخه پي سي بالا نيست خوبه ولي ديگه نه تا اون حد
مگه گرافیک فیفا چقد از ساکر بیشتر؟
شما pes رو تو pc با گرافیک بالا بازی کن از کنسول کم نمیاره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اونوقت EA میگه فیفا تو PC غیر قابل اجراست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
به نظر شما این حرف منطقیست؟
Last edited by google_boy07; 06-09-2008 at 22:31.
این حرف واقعا جهت شادی روح کنسول بازها بسیار به جا بود!!!اونوقت EA میگه فیفا تو PC غیر قابل اجراست
یکی نیست بگه اخه مرغ(سازنده فیفا) وقتی روی PC بازی به بزرگی Crysis میسازند این وسط فیفا چیه که مثلا PC نتونه اجرا کنه!!!
اینو باید بدونن که هر غلطی که کنسول تونسط بکنه PC مسلما از اون بهتر میتونه بکونه!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)