اگر بنویسی که دستت شکلاتشرمنده به خدا میدونی که زیاد Gd کار نکردم. باید همشو از رو منوال انجام بدم طول میکشه!
اگه فرصت کنم فردا کدشو مینویسم.![]()
تشکر/////////
( هرچی / بیشتر درجه بالاتر
)
اگر بنویسی که دستت شکلاتشرمنده به خدا میدونی که زیاد Gd کار نکردم. باید همشو از رو منوال انجام بدم طول میکشه!
اگه فرصت کنم فردا کدشو مینویسم.![]()
تشکر/////////
( هرچی / بیشتر درجه بالاتر
)
سلام
من یک فرم طراحی کردم ولی نمی تونم متغیرها رو در کد php به input های فرم مرتبط کنم!
مثلا در فرم من کاربر نام خودش رو در
وارد میکنه، ولی در کد php صفحه ای که در خاصیت action فرم قرار دادم، چطور میتونم مقداری رو که کاربر در این فیلد وارد کرده رو بدست بیارم؟!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی یه کتاب خوندم اگه نام همون input رو به عنوان متغیر استفاده کنم این کار انجام میشه ولی من جواب نگرفتم!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من مشکلم رفع شد!
بهترین راه انتقال پارامترها از فرم به php استفاده از روش زیر می باشد !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام!
من یک فرم login ساده نوشتم و میخواستم با mysql ارتباط برقرار کنم. ولی وقتی روی دکمه login کلیک میکنم بجای اجرا شدن فایل php صفحه دانلود باز می شه!!!
این هم کد html :
<html>
<head>
<title>Salam!</title>
</head>
<body style="font-family:arial;font-size:10pt">
<form method="POST" action="db.php">
<p>User name: <input type="text" name="user_name" size="20"/></p>
<p>Password: <input type="password" name="password" size="20"/></p>
<p><input type="submit" value="Login" name="login_btn"/></p>
</form>
</body>
</html>
و این هم کد php :
<?php
if(isset($_POST['login_btn']))
{
$user_name = $_POST['user_name'];
$password = $_POST['password'];
mysql_connect('localhost','root','');
mysql_select_db('test');
$sql = "SELECT password FROM users WHERE user_name =". $user_name;
$result = mysql_query($sql) or die(mysql_error());
if(mysql_num_rows($result) == 1)
{
if($password == mysql_result($result,0))
{
print("Ok");
exit();
}
}
print("The User name And/Or password is invalid!");
}
?>
مشکل کجاست؟
سلام
شما باید با استفاده از نرم افزار های لوکال مثل : EasyPhp و همانند این برای تست کد php خودتون استفاده کنید
لطفا مه کدتون رو در تگ php قرار بدین تا به چشم بیاد
تشکر//
سلام
من یه فرم دارم که بر حسب اطلاعات ورودی از Mysql کوئری میگیره و نتیجه رو نمایش میده.
من نمی خوام کسی بتونه با کپی کردن فرم یا فیلدها از توی سورس سایت من بتونه از دیتا بیس کوئری بگیره.
باید چکار کنم؟
چطور میتونم آدرس URL سایت رو هم چک کنم که فقط در صورتی که اطلاعات از آدرس سایت من بود کوئری گرفته بشه ؟
ممنون
اين قسمت را درست متوجه نشدم:
ولي فكر مي كنم منظور شما اينه كه كاربر كد php را نبينه.من نمی خوام کسی بتونه با کپی کردن فرم یا فیلدها از توی سورس سایت من بتونه از دیتا بیس کوئری بگیره.
درسته؟
اگه اينه شما خيالتون راحت باش كسي نميتونه اسكريپهاي سمت سرور را ببينه يعني مرورگر فقط سمت كاربر ر به كاربر نشان ميده.
در مورد اين هم
اگه اطلاعات را با متد post بفرستيد ديگه نياز نيست آدرس url را چك كنيد.چطور میتونم آدرس URL سایت رو هم چک کنم که فقط در صورتی که اطلاعات از آدرس سایت من بود کوئری گرفته بشه ؟
و يه راه ديگه هم ميتونيد يه فيلد مخفي بزاريد كه كه تويه صفحه اي كه قراره اطلاعاتتون كوئري گرفته شه اونو چك كنيد اگه true بود كوئري بگيره وگرنه خير.
سلام!
اینو اول کدتون اضافه کنید:چطور میتونم آدرس URL سایت رو هم چک کنم که فقط در صورتی که اطلاعات از آدرس سایت من بود کوئری گرفته بشه ؟
نکته: به جای mysite.com آدرس سایت خودتون رو بنویسید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به همین سادگی!
موفق باشید![]()
سلام!
کدی که در زیر کپی کردم برای upload کردن نوشتم ولی کار نمیکنه! کسی میتونه بگه مشکلش کجاست؟ حتی هیچ ایرادی هم نمیگیری روی local کار میکنه ولی online کار نمیکنه!
if(isset($_POST['fupload']))
{
$_SESSION['uploaderror']='';
$fupload=$_POST['fupload'];
if(!isset($_POST['hidden1']))
$folder='uploads/';
else
$folder=$_POST['hidden1'];
$filename=basename($fupload);
$target_path = $folder . $filename;
if (!file_exists($target_path))
{
if(copy($fupload, $target_path))
{
$_SESSION['uploaderror']='The file '.$filename.' has been uploaded';
$sql='select Max(file_id) from uploads';
$result=mysql_query($sql)or die(mysql_error());
$newid=mysql_result($result,0,0)+1;
$sql='insert into uploads values("'.$newid.'","'.$filename.'","'.$fupload.'" )';
$result=mysql_query($sql)or die(mysql_error());
}
else
{
$e=error_get_last();
$_SESSION['uploaderror']='There was an error uploading the file, please try again!'.$e['message'];
}
}
else
{
$_SESSION['uploaderror']='File Exists!';
}
header('location:'.$ref);
}
سلام
اگه یکی از php کارهای حرفه ای بره توی سایت من و یه کاربر درست کنه و یه آگهی بده و وقتی که خواست برای آگهی عکس آپلود کنه error رو بخونه و به من بگه مشکل چیه و راه حلشو بهم بگه من یه دنیا نه بلکه صد دنیا ممنونش می شم!!!!!!
البته قول می دم وقتی سایتم کامل شد تا یک سال بهش اعتبار بدم تا توی صفحه اول آگهی بده
shahreagahi.com
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)