تو انجمن ما جایی واسه درخواست پروداکت کد نبود. من تو یه انجمن در خواست دادم ببینم جواب می دن.
تو گوگل سرچ کردم چیزی پیدا نکردم.
تو انجمن ما جایی واسه درخواست پروداکت کد نبود. من تو یه انجمن در خواست دادم ببینم جواب می دن.
تو گوگل سرچ کردم چیزی پیدا نکردم.
آقا دستتون درد نكنه لينكها بسيار مفيد بودند. من هم بيصبرانه منتظر پروداكت كد يك گوشي فارسيدار هستم كه بتونم گوشيام رو آپديت كنم. ولي يه سوالي؟
1- حتما لازمه كه بعد از آپديت گوشي رو ريست كنيم؟ يا مثلا حتما بايد قبل از آپديت گوشي رو دايورت كنيم؟
2- چگونه ميشود بر روي اين گوشي آنتي ويروس نصب كرد؟ يعني چه فايلي و با چه نرمافزاري ؟
3- ايا نصب آنتيويروس بر روي يك گوشي هك شده امكانپذير است؟ يعني اين دو با هم متناقض نيستند؟
خواهش می کنم.
1. بعد از آپدیت یه بار ریست کنی بهتره دلیلشو از لحاظ فنی نمی دونم. خط هم باید دایورت باشه تا هنگام آپدیت زنگ نخوره.
2.آنتی ویروس هم تو بخش برنامه های کاربردی سرچ کنی زیاده. (بعید می دونم ویروسی واسه سیمبین 9.3 وجود داشته باشه)
3. اصلا شما گوشی رو هک می کنی که هر نرم افزاری روش نصب بشه. مشکلی نداره.
دیگه چه قدر بیاد پایین
حول و حوش 200 و خورده ای هست.
سلام.واسه چی قیمت این گوشی در مقایسه باامکاناتش پایینه؟ نکنه مثل سونی اریکسون هایی مثل k800 , k810
که فیلمشون مزخرفه اینم مورد داره؟
مثلا عکسش بده یا ...
از علل پایین بودن قیمت این گوشی اینه که جنس بدنه از مواد ارزان تری انتخاب شده (گرچه از بقیه میشه گفت بهتره نه عرق می کنه نه خش برمیداره) و اینکه WiFi نداره!سلام.واسه چی قیمت این گوشی در مقایسه باامکاناتش پایینه؟ نکنه مثل سونی اریکسون هایی مثل k800 , k810
که فیلمشون مزخرفه اینم مورد داره؟
مثلا عکسش بده یا ...
من که واقعا راضی هستم هم از عکس ، هم از فیلم ، هم از سیستم عامل و خصوصا از GPS گوشی!
نه فکر نکنم ارزون تر بشه دیگه گوشی با این امکانات به خدا مفته تازه شانس آوردین بحران اقتصادیه و قیمت ها توی اروپا و آسیا نصف شده
من ديروز (9/1/88) از علاادين خريدم 249 البته مشكي و ساخت چين.
سلام
يه سري سوال براي 6220 دارم
1- آيا ميشه از فلاش دوربينش با يه نرم افزار به عنوان چراغ قوه هم استفاده كرد؟ اگه ميشه، ضرري براي فلاش نداره؟
2- بدنه 6220 ضد خش و ضد آبه؟
3- دكمه هاش زود خراب نميشن؟ آخه بعضي ها ميگن دكمه هاش خيلي زپرتين!
4- يه مقدار در مورد gps گوشي 6220 برام توضيح بديد و بگيد كه ميشه تو همه جاي ايران از نقشه هاي ماهواره ايش استفاده كرد؟
5- ديگه همين، پيشاپيش ممنون از پاسختون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)