سلام
Cracki عزیز، تو هم خسته نباشی.![]()
از نظر لطفت ممنونم.![]()
سلام
Cracki عزیز، تو هم خسته نباشی.![]()
از نظر لطفت ممنونم.![]()
اولا که خیلی ممنون از اینکه به پست من جواب دادی
حالا می خوام ببینم آیا روشی هست که بشه یه جوری همین Profesional را آپدیت کرد
با تشکر
خب چرا mcafee virusscan enterprise نصب نمیکنی که هم اپدیت میشه و هم از نسخه professional بهتره
من خودم دارم ازش راضیم سرعت سیستمت هم کمتر گرفته میشه یه نسخه بتا داره یه نسخه کامل حالا هر جور میل خودته اگه میخوای همین professional را اپدیت کنی برو تاپیک اپدیتهای مکافی
این لینک بتا هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لینک نسخه قبلیشو قبلا داشتم ولی فعلا گمش کردم ولی به نظر من همین کارتو راه میندازه
ببین یه لحظه وایسا الان رفتم post های مربوط به اینو دیدم فعلا نصبش نکن ممکنه ویندوزت دیگه بالا نیاد خواستی لینک نسخه قبلیشو برات پیدا می کنم
Edit by: Cracki
AliROCK جان سلام
درباره enterprise باید بگم خودم هم یه مدت از همین آنتی ویروس استفاده می کردم ولی نمی دونم چرا موقع آپدیت به یه جایی که می رسه دیگه جلوتر نمی ره حالا نمی دونم حجم فایل دانلود بالا است یا اینکه اصلا آپدیت نمی شه اما کلا یکم غیر طبیعی است
برای همین ترجیح دادم که از Profesional استفاده کنم
حالا اگه بتونی مشکلم رو حل کنی خودم نسخه McAfee VirusScan Enterprise 8.0 را دارم
از توضیحات خوبت هم ممنونم
اگه dial-up داری حدود یه ساعت اپدیتش طول میکشه البته اگه تا حالا اپدیت نشده طول میکشه ولی دفعه های بعد 2 دقیقه طول میکشه شایدم کمتر در ضمن enterprise ویروسها و تروجانهای بیشتری را شناسایی میکنه موفق باشی![]()
wonderboyسلام
خسته نباشي ممنون از لطفت
دانلود ميكنم
دمت گرم علی جان
به عنوان آخرین سوال آیا واقعا ارزششو داره که از اینترپرایس استفاده کنم و پرو را کنار بگذارم (چون اینترنتم دیال آپه)
Wonderboyجان دستت طلا
بابا اينكاره كولاك كردي./ممنون
نوشته شده توسط Wonderboy
سلام آقاي wonder من يكم گيج شدم چطوري بايد دانلود كرد چون لينكي نمي بينم
راهنمايي كنيد
حل شد
Last edited by radepa; 12-05-2006 at 23:41.
سلام
baby عزیز تو هم خسته نباشی، ممنون از لطفت.![]()
mahtabesfahan عزیز شما لطف دارین، امیدوارم این آپدیتها برای شما مفید بوده باشه.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)