همین طوری پیش بریم فکر میکنم که بعد از چند سال توی ایران فقط اسم اینترنت باقی خواهد ماند!حالا ببینین من کی گفتم.
همین طوری پیش بریم فکر میکنم که بعد از چند سال توی ایران فقط اسم اینترنت باقی خواهد ماند!حالا ببینین من کی گفتم.
جانا سخن از دل ما میگویی
---------- Post added at 08:01 PM ---------- Previous post was at 07:58 PM ----------
مشکل من و تو دقیقا همینجاست که من معتقدم الانشم توی ایران اینترنت نداریم و تو معتقدی چند سال دیگه اینترنت در ایران ریشه کن خواهد شد.![]()
سلام به همه دوستان
اول از همه سال نو همه تون مبارک باشه. من IE9 نصب کردم. تنها چیزی که میتونم بگم خیلی خیلی سریعه و واقعا سرعت لود کردن صفحاتش عالیه. سایتyahoo 2 ثانیه ای کامل لود شد.
اینم از اولین پست سال 90
یه سوال مهم
برای استفاده از adsl مخابرات هزینه ی دیگه ای هم بغیر از اون پول اکانت که موقع ثبت نام میگیرن باید بدم یا فقط هزینه ی آبونمان رو میگیرن؟ منظورم اینه که روی قبض تلفن هزینه ی دیگه ای میاد یا فقط هزینه آبونمان میاد ؟
سلام من امروز متوجه این بحث داغ شدم. چیزی نمیگم فقط یک جواب برای این سخن گهربار.
خداییش اگه این 80 تا سایت آپلود (از رپیدشیر و مگاآپلود بگیر برو تا اون کوچیکاش) فایل های غیرقانونی رو حذف میکرد اصلاً درآمدی داشت؟؟؟ اصلاً کسی از این سایتها استفاده میکرد؟؟
والا تا جایی که من یادم میاد این سایت ها فقط شامل فیلم+بازی+نرم افزار های کرک شده+ آلبوم های کامل موسیقی+کتاب هست و چیزی غیر از اینها در اینترنت برای دانلود نیست. پس اگه قرار باشه این سایت ها از جمله رپیدشیر بفهمه فایل غیر قانونی دارد و پاکش کنه، باید کلاً درش رو تخته کنه بره پی کارش دیگه یا اصلاً دولتش فیل ترش کنه راحت شه.
همینش مونده که اونجا هم فقط اجازه پخش نوحه داشته باشه و بس
پس اینترنت کلاً جرم است. بابا جمعش کنید اینقدر آلوده به گناه نشید فردا تو جهنم آقایون مسئول جواب دادن به گناهان شما خواهند بود.
با تشکر![]()
نه..فقط هزینه adsl ..پول دیگه نمیگیرن..روقبض هم چیزی نمیاد
یه سوال دیگه از اونایی که اکانت مخابرات دارن
من 3 ماهه گرفتم.بعد از این 3 ماه موقع تمدید میتونم سرعتمو بیشتر کنم؟ یعنی الان که 256 دارم بعد از این دوره میتونم 1مگ بگیرم؟
و آیا میتونم اون حجمی که از 3 ماه گذشته(256kb) مونده رو به دوره جدید با سرعت جدید(1mb) منتقل بکنم؟
Last edited by urumchi; 29-03-2011 at 22:16.
خب اینم از نتیجه تست من. تست رو ساعت 10 صبح گرفتم. فردا یه دونه هم نیمه شب میگیرم. پیشنهاد میکنم سرور YEREVAN رو انتخاب بکنین چون که به ارومیه نزدیک ترین سرور همین هست :
مشخصات اکانت من :
مخابرات
سرعت 128
حجم سه گیگ
یک ماهه
شب ها 12 تا 8 صبح رایگان
10200 تومن
خیابان رودکی
دوستان لطفا هر چند وقت یه بار یه تست بگیرید و بزارین.
با تشکر
256 مخابرات - فرهنگیان در ضمن سرور Shuwaikh نزدیکتر از سرور ایروان هستش.
بهترین سرور همون ایروان هست. حالا نمیدونم قضیه چی هست که سرورهای کویت رو پیشنهاد میکنه. شاید سورس اینترنت مخابرات به کویت نزدیک هست واسه همون ولی تست هایی که من گرفتم نشون میدن که سرور ایروان واسه ارومیه بهتر جواب میده. البته منطقی هم هست چون از روی نقشه کاملا مشخص هست فاصله بین ارومیه تا ایروان کمتر از فاصله بین ارومیه تا کویت هست :
تست با سرور ایروان :
تست با سرور شیوخ :
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)