تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 99 اولاول ... 84854555657585960616268 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 986

نام تاپيک: پارتیشن بندی لپ تاپ های جدید در ویندوز ویستا و حل مشکلات ریکاوری اطلاعات

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

با سلام من یک لپ تاپ با مشخصات compaq-hp presario cq61 خریده ام که کی بوردش عربی است. لطفا روش فارسی کردن کی بورد انرا بفرمایید.ممنونم.
    باید دون تنظیمات control panel وارد شوید و با استفاده از regional & language option زیان فارسی را اضافه کنید

پروفشنال mo.mo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

بله ... این error نشان دهنده محدودیت ویندوز و البته برنامه های پارتیشن بندی درون ویندوز هست برای ایجاد کردن پارتیشن چهارم در حالت primary ... باید پارتیشن ها از نوع logical باشند
    خوب حالا میشه بگین چه جوری میشه درایور ها رو به شکل logical تعریف کرد. یا شاید هم با ویندوز نمیشه یه همچین کاری انجام داد؟
    از کمکت هاتون ممنون. واقعا تو زمینه ی لب تاب اطلاعات کاملی دارین.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض کمک

پيغام MTDLR is Missing يعنی چی؟ موقعی که لپتاپ میخواد روشن شه بياد بالا اين پيغام رو میده
    راستش من خواستم از طریق ویندوز پارتیشن بندی اون رو یه کم تغییر بدم وچند تا درایو اضافه کنم ولی الان اصلا کار نمیکنه حتی با ِCD ویندوز هم بوت نمیشه . خواهشا کمک کنید . ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

NTDLR is Missing درسته ... یه فایله به نام NTDLR که آدرس دهی میکنه پچ های مربوط به محل فایلهی کانفیگ و بوت ویندوز را ... این فایل حالا نیست ... یا باید ویندوز را از طری بوت نصب یا repair کنید و یا از جایی این فایل را بازیابی یا جایگزین کنید

تی با ِCD ویندوز هم بوت نمیشه .
    این مورد ربطی به قبلی نداره ... این پیغام موقع لود سیستم عامل میاد ... باید بروید تنظیمات بوت منو (دکمه F12) هنگام بوت یا تنظیمات بایوس و از روی درایو اپتیک لود کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

خوب حالا میشه بگین چه جوری میشه درایور ها رو به شکل logical تعریف کرد. یا شاید هم با ویندوز نمیشه یه همچین کاری انجام داد؟
    از کمکت هاتون ممنون. واقعا تو زمینه ی لب تاب اطلاعات کاملی دارین.
    والا اینو هیچ کس لو نمیده چون کار بازار میریزه بهم ولی چون بچه ها نیاز دارند من میگم

برای حل این مشکل میشه از برنامه Letter Assinger استفاده کرد ، برنامه ساده ای هست :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بزارید یه توضیح بدم حالا که قراره بگم کامل بگم :

* یک پارتیشن در حالت کلی ممکن است از نوع primary (اصلی و دارای محدودیت از نظر تعداد که خود آن یک logical Drive محسوب میشه) و یا یک پارتیشن از نوع گسترش یافته باشه (Extended). پس پارتیشن که فعاله و دارای اطلاعات یکی از این دو نوع هست

* یک پارتیشن Extended حاوی چندین پارتیشن منطقی یا (Logical Drive) هست.برای همین توی برنامه ها ناحیه مشخص شده و رنگ ها با هم متمایزند و توی لیست پارتیشن ها در نرم افزارهای مدیریت یکپارچه هارد دیسک ، دسته بندی شده اند.

* هارد شما می تونه 4 پارتیشن primary و یا ماکزیمم 3 پارتیشن primary و یک پارتیشن Extended داشته باشه. پس محدودیت اینه ! و در ویندوز XP نهایت شما می تونید 24 درایو شامل درایو C داشته باشید. پس بهتره همیشه یک پارتیشن primary داشته باشید و یک یا چند Extended که خود شامل چندین درایو logical هست .

* هارد لپ تاپ ها اغلب یک یا چندین پارتیشن primary داره (اغلب سه پارتیشن که یکی سیستم عامله ، دومی و سومی پارتیشن های مخفی). برای همین در ابتدای کار با محدودیت مواجه می شوید

* اگر پارتیشن خالی هست بهتره پاکش کنید و از ابتدا توسط ابزارهای سیستم و نرم افزارهای Disk manage پارتیشن بندی صحیح شامل یک پارتین primary و چندین extended انجام بدید

در اصل تبدیل Extended به primary سخته ولی بالعکس ساده است و توی اغلب نرم افزارها منو و گزینه ای وجود داره

برای کار کردن حرفه ای با سایر ابزارها ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست .... روش کار اینه

- برنامه را اجرا کنید

- حالت Manual mode را انتخاب کنید

- روی پارتیشن انتخابی تون راست کلیک کنید

- روی گزینه advanced از منوی انتخابی کلیک کنید

- روی گزینه convert کلیک کنید

- در آنجا از نوار ابزار کشویی (drop-down) نوع Primary partition ا انتخاب و OK کنید

- تغییرات را apply کنید

به همین راحتی

اغلب شما در ADD (مخفف برنامه) حالت manual mode را انتخاب نمی کردید برای همین هست که موفق نمی شدید. این یک ترفند بود که عده بسیار کمی می دانند و یک نکته سری به حساب می آمد. ولی خوب ، هم اکنون در اختیار شماست

برنامه را هم برای دانلود هست در بالا بصورت لینک در نام برنامه گذاشتم

اگر پست کمکتون کرد تشکر یادتون نره

قربان همتون
    Last edited by REGISTERED USER; 04-08-2009 at 09:30.

6. 23 کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mo.mo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

از کمکتون ممنون. باز هم مثل همیشه کامل بود.
    ولی لینک دانلود مشکل داره. اگه ممکنه یه لینکه دیگه بدین.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

لینک دانلود متعلق به همین سایت P30 هست دیگه ... با یک سرچ کوتاه توی نت میشه کرک شده اش را از چندین سایت دانلود کرد . برنامه معروفی هست

موفق باشید

9. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mo.mo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منظورم این لینک بود.
    ممنون.

پروفشنال aban366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

سلام

1- بله برنامه هست ولی تا وقتی که ما دی وی دی بوتیبل از ریکاوری نساختید نمی تونید نصبش کنید ... باید برید سایت Acer و این برنامه را برای لپ تاپ خود دانلود و نصب کنید و با آن ریکاوری کنید تا تنظیمات اولیه ریکاوری برگرده (البته برای اون نسخه از وینذدوز باید باشه) ... ریکاوری از روی هارد برای ACER با زدن دکمه ALT بهمراه F10 هنگام بوت می باشد

2- درایور ایسرها نیاز به نصب چند تا برنامه دیگر هم هست .... همه باید باشند همانند ویندوز اصلی ... بهتره ویندوز اصلی را نصب کنید چون ایسر از لحاظ تطبیق افتضاحه !

موفق باشید
    سلام دوست عزیز
    من طبق فرمایشتون این برنامه رو از سایت acer دانلود کردم میشه حالا بهم توضیح بدین چیکارکنم؟
    از کجا شروع کنم و چه جوری؟
    در ضمن بعد ریکاوری چه جور اطلاعات رو و ویندوز رو نصب کنم که ریکاوری شده؟
    ایا این کار خطری داره یعنی چقدر اگه اشتباه کنم ریسک داره و اینکه ایا اصلا می ارزه؟
    و در اخر من نتونستم بفهمم مدل لپ تابم ایا ویندوز از اول روش نصب بوده یا dosبوده و ایران روش نصب کردن(acer aspire 3690) از سایتش نتونستم بفهمم
    ممنون میشم اورژانسی کمکم کنین با اینکه میدونم وقتتون رو میگیرم

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

1- شما باید ابزار empowering technology را نصب کنید و بعد از اجرا گزینه acer eRecovery را از لیست انتخاب کنید

2- اینجا دو روش هست :

- مستقیم تنیمات ریکاوری را مشخص کنید و بزنید تا ریست بشه و شروع کنه به ریکاوری

- دی وی دی ریکاوری را رایت کنید و بعد از دی وی دی در قسمت بوت استفاده کنید

* نکته : اگر کوچکترین تغییراتی در پارتیشن ریکاوری یا تنیمات سستم قبلا دادید این روش به هیچ وجه کار نمیده

در ضمن بعد ریکاوری چه جور اطلاعات رو و ویندوز رو نصب کنم که ریکاوری شده؟
    خود ویندوز با ریکاوری نصب میشه ! این چه سوالیه !

ایا این کار خطری داره یعنی چقدر اگه اشتباه کنم ریسک داره و اینکه ایا اصلا می ارزه؟
    اصلا برای ایسر ارزشی نداره ... بهتره فقط درایورهاش را بگیرید و ویندوز دلخواه را نصب و راه اندازی کنید

و در اخر من نتونستم بفهمم مدل لپ تابم ایا ویندوز از اول روش نصب بوده یا dosبوده و ایران روش نصب کردن(acer aspire 3690) از سایتش نتونستم بفهمم
    ممنون میشم اورژانسی کمکم کنین با اینکه میدونم وقتتون رو میگیرم
    اگر زیر کیس لپ تاپ برچسب ویندوز XP یا ویستا با سریال نامبر باشه یعنی ویندوز اصلی داشته و ریکاوری ویندوز توی پارتیشن D مخفی اش هست

موید باشید

13. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •