باید دون تنظیمات control panel وارد شوید و با استفاده از regional & language option زیان فارسی را اضافه کنید
باید دون تنظیمات control panel وارد شوید و با استفاده از regional & language option زیان فارسی را اضافه کنید
خوب حالا میشه بگین چه جوری میشه درایور ها رو به شکل logical تعریف کرد. یا شاید هم با ویندوز نمیشه یه همچین کاری انجام داد؟
از کمکت هاتون ممنون. واقعا تو زمینه ی لب تاب اطلاعات کاملی دارین.
پيغام MTDLR is Missing يعنی چی؟ موقعی که لپتاپ میخواد روشن شه بياد بالا اين پيغام رو میده
راستش من خواستم از طریق ویندوز پارتیشن بندی اون رو یه کم تغییر بدم وچند تا درایو اضافه کنم ولی الان اصلا کار نمیکنه حتی با ِCD ویندوز هم بوت نمیشه . خواهشا کمک کنید . ممنون
NTDLR is Missing درسته ... یه فایله به نام NTDLR که آدرس دهی میکنه پچ های مربوط به محل فایلهی کانفیگ و بوت ویندوز را ... این فایل حالا نیست ... یا باید ویندوز را از طری بوت نصب یا repair کنید و یا از جایی این فایل را بازیابی یا جایگزین کنید
این مورد ربطی به قبلی نداره ... این پیغام موقع لود سیستم عامل میاد ... باید بروید تنظیمات بوت منو (دکمه F12) هنگام بوت یا تنظیمات بایوس و از روی درایو اپتیک لود کنیدتی با ِCD ویندوز هم بوت نمیشه .
والا اینو هیچ کس لو نمیده چون کار بازار میریزه بهم ولی چون بچه ها نیاز دارند من میگم
برای حل این مشکل میشه از برنامه Letter Assinger استفاده کرد ، برنامه ساده ای هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بزارید یه توضیح بدم حالا که قراره بگم کامل بگم :
* یک پارتیشن در حالت کلی ممکن است از نوع primary (اصلی و دارای محدودیت از نظر تعداد که خود آن یک logical Drive محسوب میشه) و یا یک پارتیشن از نوع گسترش یافته باشه (Extended). پس پارتیشن که فعاله و دارای اطلاعات یکی از این دو نوع هست
* یک پارتیشن Extended حاوی چندین پارتیشن منطقی یا (Logical Drive) هست.برای همین توی برنامه ها ناحیه مشخص شده و رنگ ها با هم متمایزند و توی لیست پارتیشن ها در نرم افزارهای مدیریت یکپارچه هارد دیسک ، دسته بندی شده اند.
* هارد شما می تونه 4 پارتیشن primary و یا ماکزیمم 3 پارتیشن primary و یک پارتیشن Extended داشته باشه. پس محدودیت اینه ! و در ویندوز XP نهایت شما می تونید 24 درایو شامل درایو C داشته باشید. پس بهتره همیشه یک پارتیشن primary داشته باشید و یک یا چند Extended که خود شامل چندین درایو logical هست .
* هارد لپ تاپ ها اغلب یک یا چندین پارتیشن primary داره (اغلب سه پارتیشن که یکی سیستم عامله ، دومی و سومی پارتیشن های مخفی). برای همین در ابتدای کار با محدودیت مواجه می شوید
* اگر پارتیشن خالی هست بهتره پاکش کنید و از ابتدا توسط ابزارهای سیستم و نرم افزارهای Disk manage پارتیشن بندی صحیح شامل یک پارتین primary و چندین extended انجام بدید
در اصل تبدیل Extended به primary سخته ولی بالعکس ساده است و توی اغلب نرم افزارها منو و گزینه ای وجود داره
برای کار کردن حرفه ای با سایر ابزارها ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست .... روش کار اینه
- برنامه را اجرا کنید
- حالت Manual mode را انتخاب کنید
- روی پارتیشن انتخابی تون راست کلیک کنید
- روی گزینه advanced از منوی انتخابی کلیک کنید
- روی گزینه convert کلیک کنید
- در آنجا از نوار ابزار کشویی (drop-down) نوع Primary partition ا انتخاب و OK کنید
- تغییرات را apply کنید
به همین راحتی
اغلب شما در ADD (مخفف برنامه) حالت manual mode را انتخاب نمی کردید برای همین هست که موفق نمی شدید. این یک ترفند بود که عده بسیار کمی می دانند و یک نکته سری به حساب می آمد. ولی خوب ، هم اکنون در اختیار شماست
برنامه را هم برای دانلود هست در بالا بصورت لینک در نام برنامه گذاشتم
اگر پست کمکتون کرد تشکر یادتون نره
قربان همتون
Last edited by REGISTERED USER; 04-08-2009 at 09:30.
از کمکتون ممنون. باز هم مثل همیشه کامل بود.
ولی لینک دانلود مشکل داره. اگه ممکنه یه لینکه دیگه بدین.
لینک دانلود متعلق به همین سایت P30 هست دیگه ... با یک سرچ کوتاه توی نت میشه کرک شده اش را از چندین سایت دانلود کرد . برنامه معروفی هست
موفق باشید
منظورم این لینک بود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون.
سلام دوست عزیز
من طبق فرمایشتون این برنامه رو از سایت acer دانلود کردم میشه حالا بهم توضیح بدین چیکارکنم؟
از کجا شروع کنم و چه جوری؟
در ضمن بعد ریکاوری چه جور اطلاعات رو و ویندوز رو نصب کنم که ریکاوری شده؟
ایا این کار خطری داره یعنی چقدر اگه اشتباه کنم ریسک داره و اینکه ایا اصلا می ارزه؟
و در اخر من نتونستم بفهمم مدل لپ تابم ایا ویندوز از اول روش نصب بوده یا dosبوده و ایران روش نصب کردن(acer aspire 3690) از سایتش نتونستم بفهمم
ممنون میشم اورژانسی کمکم کنین با اینکه میدونم وقتتون رو میگیرم
1- شما باید ابزار empowering technology را نصب کنید و بعد از اجرا گزینه acer eRecovery را از لیست انتخاب کنید
2- اینجا دو روش هست :
- مستقیم تنیمات ریکاوری را مشخص کنید و بزنید تا ریست بشه و شروع کنه به ریکاوری
- دی وی دی ریکاوری را رایت کنید و بعد از دی وی دی در قسمت بوت استفاده کنید
* نکته : اگر کوچکترین تغییراتی در پارتیشن ریکاوری یا تنیمات سستم قبلا دادید این روش به هیچ وجه کار نمیده
خود ویندوز با ریکاوری نصب میشه ! این چه سوالیه !در ضمن بعد ریکاوری چه جور اطلاعات رو و ویندوز رو نصب کنم که ریکاوری شده؟
اصلا برای ایسر ارزشی نداره ... بهتره فقط درایورهاش را بگیرید و ویندوز دلخواه را نصب و راه اندازی کنیدایا این کار خطری داره یعنی چقدر اگه اشتباه کنم ریسک داره و اینکه ایا اصلا می ارزه؟
اگر زیر کیس لپ تاپ برچسب ویندوز XP یا ویستا با سریال نامبر باشه یعنی ویندوز اصلی داشته و ریکاوری ویندوز توی پارتیشن D مخفی اش هستو در اخر من نتونستم بفهمم مدل لپ تابم ایا ویندوز از اول روش نصب بوده یا dosبوده و ایران روش نصب کردن(acer aspire 3690) از سایتش نتونستم بفهمم
ممنون میشم اورژانسی کمکم کنین با اینکه میدونم وقتتون رو میگیرم
موید باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)