سلام دوستان
آموزش خیلی کامل و جامع بود انصافا
ولی من نتونستم درایور های دستگاهم رو پیدار کنم
dell latitude 6500
کسی می تونه راهنماییم کنه ؟
سلام دوستان
آموزش خیلی کامل و جامع بود انصافا
ولی من نتونستم درایور های دستگاهم رو پیدار کنم
dell latitude 6500
کسی می تونه راهنماییم کنه ؟
البته عنوان کرده بودیدکه به پاسخ های اینچنینی جواب نمی دید و کاملا هم حقدارید!
اما مشکل اینجاست که من نمی دونم چی و ازکجا دانلود کنم !
یه سوال دیگه !
یه سری از سایت ها عنوان می کنن سی دی ویندوزی رو برای فروش دارند که این مشکلات رو نداره و بدون هیچ مشکلی روی تمامی دستگاهها نصب میشه !
آیاچنین چیزی ممکنه ؟!
توی بازار هم همین دیسک سفارشی شده با درایورهای جامع هست که روی اغلب سیستم ها نصب میشه و قیمت حدود 23 تومنه !![]()
M.r REGISTERED USER
دست شما درد نکونه مودت ها بود دنبال راهی برای این که بتونم Xp رو با SaTa نصب کنم می گشتم. البته برای PC نه labtop .
نمی دونید وقتی Xp داشت lode میشد چه حسی داشتم. وقتی Lode تمام شد و هاردمو شنا خت انگار 2 دونگه بهشت و زدن به نامم. خلاصه دست شما 1000 x درد نکونه.
M.r REGISTERED USER
دست شما درد نکونه مودت ها بود دنبال راهی برای این که بتونم Xp رو با SaTa نصب کنم می گشتم. البته برای PC نه labtop .
نمی دونید وقتی Xp داشت lode میشد چه حسی داشتم. وقتی Lode تمام شد و هاردمو شنا خت انگار 2 دونگه بهشت و زدن به نامم. خلاصه دست شما 1000 x درد نکونه.
M.r REGISTERED USER
M.r REGISTERED USER
نمی دونید وقتی Xp داشت lode میشد چه حسی داشتم. وقتی Lode تمام شد و هاردمو شنا خت انگار 2 دونگه بهشت و زدن به نامم. خلاصه دست شما 1000 x درد نکنه.
ااااااااااااااااااااااااا .
شرمنده من هی میزدم پستم بره ولی error میداد بعد ی دفعه امدم دیدم 3 تا اضافی شده. خواستم پاکش کنم ولی گزینش تو ویرایش نبود.
ی سوالی هم داشتم. از این روش برا Vista هم میشه استفاده کرد؟
سلام دوستان
من می خوام رو لپ تاپ toshiba satellite A135-S2266 ویندوز XP بریزم ولی نمی دونم چیپستش چیه ...
چیکار کنم
کمکم کنید ..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)