اگه نقشه ي كاغذي داشته باشي بايد اسكنش كني .
اگه نقشه ي كاغذي داشته باشي بايد اسكنش كني .
نقشه من - پاسخ به نیاز شما
www.MYMAP.IR
اگه ما بتونیم نقشه ی کامل ایران و شهر های دیگه رو گیر بیاریم چجوری کاغذ به اون گندگی رو اسکن کنیم؟
مسلما نمیشه یک تکه اسکنش کرد . یا باید تکه تکه اسکن کرد. مثلا قطعه های a4 یا اینکه برد بیرون ! جاهایی که پلات می گیرن دستگاهش رو دارن که یک تکه اسکن کنه!
اگه دوربین با کیفیت خیلی خوب هم دارید می تونید ازش عکس بگیرید . البته این کار یکم قلق داره و با کمی تمرین می تونید با عکس گرفتن کار اسکن رو بکنید![]()
پس بهتره که از اینترنت آمادشو گیر آورد!
خیلی دنگ و فنگ داره!
معمولا" نميشه نقشه ها رو به راحتي گير آورد ضمن اينكه اكثرا" قديمي هستن .
باید نقشه های که به صورت کتاب هستن رو تهیه کنید .
اینجور نقشه ها بسیار کامل هستند و اسکن کردنشون هم راحته.
توی کتاب فروشی های انقلاب راحت گیر میان.
آقا ایول دست گلت درد نکنه
سایت توپ یه
فقط یه موردی این نقشه ها که عکس نیستند!!!!![]()
سلام
من با توجه به اینکه تو ایران زندگی نمی کنم هر وقت یه شهر یا کشوری میرم کلی با قبله مکافات دارم. راستش بعد یکم گوگل کردن به این برنامه برخوردم. گویا این برنامه با gps کارمی کنه و راحت جهت قبله رومیده درضمن طول و عرض جغرافیایی هم نمیخواد درسته؟ یه چند وقت پیش تو این فروم درخواست دادم تا دوستان واسم کرک شده این برنامه یا یکیو که این قابلیتو داشته باشه بزارن که خبری نشد. حالا تصمیم گرفتم که بخرمش. ولی قبل از خریدن ممنون میشم اگه یکی زحمت بکشه و واسم یه چند تا شات از محیط برنامه بزاره درحالیکه قبله رو نشون میده. میخوام بدونم واقعا اونی که من میخوام هست و ارزش خریدن داره؟ مختصات کعبه رو هم تو یه سایت دیدم البته مطمئن نیستم درست باشه.
N : 21-25-21.10
E : 39-49-34.28
[quote]
کسی نیست جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر کنم این 200 پست من باشه که بدون جواب مونده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)