هه هه بچه این جارو.من مشروط درس شده بودم تو دانشگاه هم واسه ثبت نام گفتن فقط یه درس افتادی اونم مبانی کامپیوتر ولی اینجا رو نگا کنید:اون پایین صفحه هم معدل رو نیگا کنید
![]()
هه هه بچه این جارو.من مشروط درس شده بودم تو دانشگاه هم واسه ثبت نام گفتن فقط یه درس افتادی اونم مبانی کامپیوتر ولی اینجا رو نگا کنید:اون پایین صفحه هم معدل رو نیگا کنید
![]()
وقتی میام این قسمت ، فقط تیترهایی مثل اینا رو میده :
رديف ترم وضع و نوع ترم اخذ شــــده واحد گذرانده اعلام نشـده واحد ناتمام حذف شــــده رد شــــده معدل مشروط شهريه
ترم متوالي ترم کل متوالي ترم متوالي
گزینه یا لینک دیگه ای رو میزنی ؟
کمری که روم نمیشه..پرادو هم خز شده..حالا از نزدیک می بینمت خشکه حساب میکنیم![]()
تو همون صفحه در قسمت وضع و نوع ترم روی مشغول به تحصیل کلیک کن.
محسن جان الان شدیم 2 نفر.
من تو آموزش دانشگاه نمره هام یه چیز دیگه بود اینجا یه چیز دیگست.
بچه ها!!!
ببینم یه جوانمرد پیدا میشه به ترتیب از اول (از آدرس سایت گرفته به بعد) موضوعات رو در یه پست خلاصه وار مطرح کنه؟
اخه یه سوال مهم برای ادم پیش میاد اونایی که رد شدن مگه چند تا اوردن ما که از 5 تا 5 تا رو اوردیم یعنی میشه اونایی که رد شدن از 5 تا بیشتر اورده باشن
من فکر می کنم اینا نمرات رو اشتباه وارد کردن
داریوش جان اگر اون جداول صفحه قبلی رو ببینی که من گذاشتم متوجه میشی اگر تو اکانتتون نبود تا فردا صبر کنید انشالله میاد
تو این قسمت من چیزی نمی بینم ! فقط عنوان رو می بینم . فقط یه کادر هست که این عناوینی که گفتی رو نوشته
به احتمال 100 درصد نمرات اشتباه وارد شده.من مشروط درس شدم ولی تو سایت همه درسا رو زیر ده زده.در صورتی که تو آموزش که مسئول آموزش نیگا کرد فقط 1 درس زیر 10 بودم از روی لیست.
احتمالا هنوز نمراتتون وارد نشده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)