تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 1178 اولاول ... 848545556575859606162681081585581058 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

آخر فروم باز hossein_dig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهــــــــــــــرون

11

با سلام میشه راهنمایی بفرمایید کدام یکی از این دو مدل بهتره

ولطف اخرین قیمت رو هم بگید

vostro1500: cpu:2.4 2core t7700 4mb cache.hdd:250gb.ram:2gb.vga 1gb geforce8600 battrey:9cell

xps m1530 t9300

وایا xps m1530 هست که باتریش 9cell باشه ؟

ولطف کنید مشخصات دقیق xps m1530 t9300 با قیمتش بگید

وایا این vga: 1gb geforce واقعی هست با نه ؟

با تشکر
    با اجازه ریجیستر یوزر

هم وسترو 1500 دستگاه خوب هستن هم ایک پی اس

vostro1500: cpu:2.4 2core t7700 4mb cache.hdd:250gb.ram:2gb.vga 1gb geforce8600 battrey:9cell
    والا گرافیک بارم 1 گیگ توهمه چون نهایت 512 مگ مال خودش باشه بقیش شیره
    این کانفیگ نزدیک 1380 به بالا قیمشته

اگه اشتباه نکنم سی پی یوش 2.5 6 مگ کش هست با باس 800 و گرافیک جی فورس وبقیه مشخصاتش هم بستگی به کانفیگ ممبرشیپ سفارش دهنده داره .ولی اکثرا عین هم هست ممکن مودم اینترنال هم نداشته باشه
    و در بعضی مدلها باتری 6 سل میزارن که 30-40 تمومن قیمت ارزون میشه .حواستون باشه مودم اکسترنال رو نپیچونده باشن.البته ممکن همین موضوع باعث کم شدن قیمت هم بشه
    برای ایکس پی اس بهتر باطری 9 سل بگیرین چون وقتی جوگیر بازی بشین نمی فهمین کی باطری تموم میشه.
    انتخاب بین این دو هم به خودت بستگی داره قیمتش بالای 1500 هست بسته به کانفیگش داره

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهــــــــــــــرون

11

سلام دوستان
    جناب registered user و دوستان ديگه: من مي‌خوام يه لپ تاپ بگيرم با قيمت حداكثر 1.300
    برند ترجيحا hp
    مناسب براي كارهاي گرافيكي مثل كار با فتوشاپ cs3 و after effect و . . . بازي خور هم نيستم
    اما بدم نمياد امكان اجراي بازيهاي معمولي و تا حدودي سنگين رو هم داشته باشه.
    اگر بشه تا 4-5 سال احتياج به تعويض نداشته باشه.
    در ضمن مي‌خوام بدونم اشكال نداره cpu رو turion بگيرم؟ اگر مشكلي پيش نمياد لطف كنيد يه
    لپتاپ با اين سي پي يو پيشنهاد كنين
    پيشاپيش ممنون
    با اجازه ریجیستر یوزر

جناب registered user و دوستان ديگه: من مي‌خوام يه لپ تاپ بگيرم با قيمت حداكثر 1.300
    برند ترجيحا hp
    چرا اچ پی ؟
    دل که قیمتاش مناسب تر ؟
    تو با این پول میتونی یا دل اینسپریون 1520 یا 1525 و یا وسترو ( vostro) 1500 با کانفیگ بالا بگیری
    core 2 due 2.2 4 mb
    1-2 gig ram
    hard 160-250
    vga 256 mb g-force 8600 -128 mb 8400
    وبا سایر امکانات معمول سیستم ها

در ضمن مي‌خوام بدونم اشكال نداره cpu رو turion بگيرم؟ اگر مشكلي پيش نمياد لطف كنيد يه
    لپتاپ با اين سي پي يو پيشنهاد كنين
    والا من کلا با حرارت amd مشکل دارم اگه بزارید رو پاتون تا اعماق جونتون میپزه البته نمیگم که اینتل اینجوری نیست
    ولی کمتره. من تو زمینه سی پی یو دخالت نمیکنم ولی خودم بودم اینتل کور 2 دو رو ترجیح میدادم که قدرت خوبی برای محاسبات داره ولی اینتل یوزر پسند تره. ولی در این مورد ریجیستر یوزر هم باید نظر بده
    Last edited by hossein_dig; 24-05-2008 at 21:13.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهــــــــــــــرون

11

من مهندسی عمران می خونم و نیاز دارم روی سیستمم برنامه هایی مثله autocad، etabs، sap، و office2007 و برنامه هایی تو همین رنج نصب باشه. بودجه زیادی هم ندارم در حال حاضر! بهترین انتخاب چی می تونه باشه که این کار ها رو به راحتی انجام بدم ؟
    در ضمن چند روز پیش توی دانشگاه آگهی زده بودند برای فروش مدلهای استوک، نمونش این بود :
    DELL latitude d600 , d610
    cpu : centrino 1.6 , 1.8
    hard : 60 , 80
    ram: 512
    monitor: 14.1
    vga: 128 share , 128 real
    combo drive
    full port
    full cash
    cash: 1.2 mb
    قیمت 470,000
    این چطوره ؟! خودتون با توجه به نیاز من چی پیشنهاد می کنین ؟!
    ممنون از کمک و توجهتون. (اولین پست من بود تو این همه مدت که عضو این سایتم!!)
    با اجاره ریجیستر یوزر

فروش مدلهای استوک، نمونش این بود :
    دوست عزیز وسیله دست دوم نگیر پشیمون میشی !!
    البته اگه گارانتی یک ساله بهت بده میتونی بگیری

ولی با این پولا نمیتونی یه چیزه مناسبه نو بگیری
    ولی با 700 میتونی
    اینسپریون 1300
    centrino 1.6 2mb
    1gig ram
    60 gig hard
    15,4
    xp
    128 intel share

بگیری که از این مدلاهای دست دوم قدیمی هم بهتره

عضویتت رو هم تبریک میگم

اگه نباشه جاش خالی می مونه shenhaye_zaman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    AHZ

پيش فرض

دیروز گزارشی در TV ایران پخش شد که از مردم در مورد خرید لپ تاپ سوال هایی پرسیده میشد.واسم جالب بود که چرا حتی یک نفر به سبک بودن بعنوان مهمترین گزینه خرید اشاره نکرد و جوابهای داده شده کاملا مانند نکاتی پیرامون خرید یک کامپیوتر Desktop بود:

1-سخت افزار بالا

2-گارانتی

خوب در تبلیغاتی بودن گزارش که بعدا طی مصاحبه با رییس یکی از فروشگاه های بزرگ مشخص شد،شکی وجود نداشت.این باعث شد که تو این وضیعت امتحانات بیام و مطالبی رو در مورد خرید لپتاپ در اینجا بنویسم.از آنجاییه که مخاطبین رو بیشتر افراد حرفه ای در نظر گرفتم این تحلیل رو در این تاپیک گذاشتم.
    مدت زیادی بود که دلم می خواست مطالبی تحلیلی در مورد خرید لپ تاپ بنویسم. قشر اعظم از کسانی که برای خرید لپ تاپ اقدام میکنند رو دانشجویان ، مهندسان ، بازرگانان ، و افرادی از این قبیل تشکیل می دهند.یه نگاهی که به بازار بندازید.متاسفانه اکثرا خریدهایی اشتباه می کنند.
    سبکی و سختافزار بالا دو قطب متضاد هستند.در ایران هم این فلسفه احمقانه وجود دارد که لپ تاپ های سبک رو،لپ تاپ های لوکس، قشنگ و بعضا با جملاتی مانند فلان کمپانی پول اسمشو می خوره و یا بعضا ضعیف و بی دوام نامگذاری می کنند. کسانی که به پروتابل بودن لپ تاپ کوچکترین اهمیتی نمی دهند این امکان وجود دارد که در آینده چوب این عمل اشتباه رو بخورند.

باری مثال دو مهندس رو در نظر بگیرید که 2 لپ تاپ متفاوت از دو برند جداگانه با قیمتی حدود 2000 دلار خریداری می کنند.

لپ تاپ مهندس A یک لپ تاپ بسیار سبک و حرفه ای با سخت افزاری بالا، یک LCD بسیار باریک و سبک که دارای امکانتی مانند وب کم و میکروفن کارگذاری شده در همان LCD باریک،بلوتوث،سیم کارت،و....

لپتاپ مهندس B لپتاپی با مشخصات سخت افزاری بسیار بالا مانند 500MHZ بیشتر در پردازنده،گرافیک 2برابر،هارد 2 برابر و رم برابر ولی قابلیت ارتقا تا 2برابر بیشتر، وب کم جداگانه،و بلوتوث و.... وزن دو و نیم برابر بیشتر.و Disgn ضعیف تر

این دو دونشجوی تازه فارق التحصیل شده بعضا به Video Games هم علاقه دارند.در سال اول خرید هر دو لپ تاپ قادر به اجرای بازی ها در سطح قابل قبول هستند.همچنین هر دو قابلیت اجرای راحت نرم افزار های محاسباتی مهندسی را دار هستند.
    در سال دوم لپ تاپ B هنورقادر به اجرای باز هست و هر دو باز براحتی نرم افزار های مهندسی را براحتی اجرا می کنند.
    در پایان سال دوم مهندس B زمزه های فروش لپ تاپ را سر میدهد.او که با مشکلات زیادی در حمل لپ تاپ مواجه شده لقب تراکتور به لپ تاپ خود می دهد و دیگر مانند گذشته نمی تواند به مشخصات سخت افزاری آن ببالد.لپ تاپ را فروخته و لپ تاپ دیگری رامیخرد.
    بشنوید از مهندس A که هنوز به Disgn لپ تاپ خود می بالد و براحتی به کار اصلی آن که همانا اجرای نرم افزار های مهندسی است میپردازد.بدین ترتیب میتوان این حدس را زد که در پیایان سال پنجم مهندس A تصمیم به خرید لپ تاپ سبک تری میکند در حالی که مهندس B برای خرید لپ تاپ سوم تلاش میکند.

مهندس B پی در پی با لپ تاپ هایی با سخت افزار بهتر مواجه میشود و مهندس A به مرور شاهد کاهش وزن لپ تاپ و صد البته حفظ همان کارایی و سخت افزار بهتر خواهد بود.این کاهش وزن با حفظ کارایی بسیار آرم رخ می دهد در حالی که افزایش قدرت سخت افزاری به سرعت انجام میشود. شوق و دلزدگی برای خرید لپ تاپ جدید، برای مهندس B بیشتر و برای مهندس A صد البته کمتر خواهد بود و با احساس امنیت بیشتری به خرید اقدام می کند.
    خوب این مثال یه مثال فانتزی نبود. در فاز 1 برای دو تن از دوستان من اتفاق افتاد.دوست B در شرف فروش قرار دارد.
    شاید هنوز کتف و شونه خیلی از مشتری های آماتور حتی از یه لپ تاپ سبک یک کیلو و نیمی نیافتاده باشه تا فاجعه خرید لپ تاپ هایی با وزن های 3 تا 4 کیلو رو درک بکنند.
    اما گارانتی
    همچین چیزی در ایران جز یک باج خواهی بزرگ چیز دیگری نیست.همه لپ تاپ ها دارای گارانتی های فوق العاده بهتری از سوی کمپانی سازنده هستند که باز هم این مشکل بر میگرده به دلیلی که بار ها در تاپیک مشاوره برای خرید TV عنوان کردم: نبود نمایندگی واقعی در ایران

این یه solution بیشتر حالت Business و Pro داره.
    پ.ن: به تاپیک نوی امضا سر بزنید تا چند مدل لپ تاپ جالب رو ببینید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

یکی از دوستام یه لپ تاپ دل داره که من خواستم ویندوزش رو عوض کنم چون مشکل پیدا کرده بود و بلوتوثش هم کار نمی کرد. اما اون سی دی لپ تاپش رو گم کرده و منم نتونستم با هیچ سی دی دیگه ای درستش کنم اون جایی هم که اونو خریده میگه سی دی نداره و اگرم باشه خیلی گرونه!!!!
    می خواستم ببینم همینطوره و نمی شه از جایی سی دیش رو تهیه کرد آخه عجیبه که یه نسخه از اون نباشه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

با سلام میشه راهنمایی بفرمایید کدام یکی از این دو مدل بهتره

ولطف اخرین قیمت رو هم بگید

xps m1530 t9300

وایا xps m1530 هست که باتریش 9cell باشه ؟

وایا این vga: 1gb geforce واقعی هست با نه ؟

قیمت vostro1500
    حدود 1.390.000

قیمت XPS M1530
    موجود نیست .... اما آخرین قیمت حدود 1.740.000 بوده
    مشخصات دقیقش همون سی پی یو هست بقیه کافیگ میشن و متفاوته ... این با رم 3 و هارد 160 بود

اون 1024 کل حافظه گرافیکی هست ... یا 256 یا 512 استاتیک دارند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

یه جایی رفتم همون مدل hp رو 1050000تومن میداد یعنی حدودا 200هزار تومن ارزون تر از بقیه جاها .
    میگفت من وارد کننده اصلی ام و بقیه از من میگیرن!
    به نظرتون مشکوک نیست؟
    قیمت جهانی این مدل (dv2750)چقدره؟
    داره با سود 85.000 تومان از قیمت دبی میفروشه .... گارانتی هم نداره و مستقیم میاره پاش ارزون در میاد مثل خود من

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

دست hossein_dig درد نکنه ایشالله همیشه اینجا باشی ...

مرسی

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

یکی از دوستام یه لپ تاپ دل داره که من خواستم ویندوزش رو عوض کنم چون مشکل پیدا کرده بود و بلوتوثش هم کار نمی کرد. اما اون سی دی لپ تاپش رو گم کرده و منم نتونستم با هیچ سی دی دیگه ای درستش کنم اون جایی هم که اونو خریده میگه سی دی نداره و اگرم باشه خیلی گرونه!!!!
    می خواستم ببینم همینطوره و نمی شه از جایی سی دیش رو تهیه کرد آخه عجیبه که یه نسخه از اون نباشه.
    واقعا که !!! بیا چند تا پ.خ هم بده ... بی تعارف !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

با اجازه ریجیستر یوزر

چرا اچ پی ؟
    دل که قیمتاش مناسب تر ؟
    تو با این پول میتونی یا دل اینسپریون 1520 یا 1525 و یا وسترو ( vostro) 1500 با کانفیگ بالا بگیری
    core 2 due 2.2 4 mb
    1-2 gig ram
    hard 160-250
    vga 256 mb g-force 8600 -128 mb 8400
    وبا سایر امکانات معمول سیستم ها

والا من کلا با حرارت amd مشکل دارم اگه بزارید رو پاتون تا اعماق جونتون میپزه البته نمیگم که اینتل اینجوری نیست
    ولی کمتره. من تو زمینه سی پی یو دخالت نمیکنم ولی خودم بودم اینتل کور 2 دو رو ترجیح میدادم که قدرت خوبی برای محاسبات داره ولی اینتل یوزر پسند تره.
    ولی در این مورد ریجیستر یوزر هم باید نظر بده
    hp رو به خاطر ظاهر بهترش گفتم . . .

رجيستر جان نظر شما چيه؟ مخصوصن درباره cpu

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •