تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 288 اولاول ... 84854555657585960616268108158 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 2871

نام تاپيک: ✔ تاپیک جامع مباحث مرتبط با کارشــناســی ارشـــد

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور درباره انتشار كارنامه نتايج اوليه و نحوه تكميل فرم انتخاب رشته‌هاي تحصيلي اينترنتي براي داوطلبان مجاز به انتخاب رشته‌هاي تحصيلي در آزمون ورودي تحصيلات تكميلي (دوره‌هاي كارشناسي ارشد ناپيوسته داخل) سال 1390

1390/02/25 - 15:14

سازمان سنجش آموزش كشور بدين وسيله به اطلاع كليه داوطلبان شركت كننده در آزمون ورودي تحصيلات تكميلي (دوره‌هاي كارشناسي ارشد ناپيوسته داخل) سال 1390 مي‌رساند كه كارنامه نتايج اوليه آزمون مذكور اوايل هفته آينده بر روي سايت اينترنتي اين سازمان به نشاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قابل مشاهده خواهد بود و داوطلبان براي دسترسي به نتيجه آزمون خود لازم است شماره داوطلبي يا شماره پرونده و هم چنين مشخصات شناسنامه اي خود (نام خانوادگي و نام ، شماره شناسنامه و تاريخ تولد) را وارد نمايند. ضمناً :
    1ـ دفترچه راهنماي انتخاب رشته‌هاي تحصيلي (دفترچه شماره 2) اين آزمون كه شامل شرايط، ضوابط و ظرفيت پذيرش رشته‌ها مي‌باشد، از روز سه شنبه 3/3/90 در سايت اينترنتي اين سازمان قابل دسترس خواهدبود. آن دسته از داوطلباني كه مجاز به انتخاب رشته‌هاي تحصيلي مي‌شوند درصورت تمايل به دريافت اصل دفترچه راهنماي انتخاب رشته‌هاي تحصيلي (دفترچه شماره 2)، مي‌توانند از روز پنجشنبه 5/3/90 لغايت روز دوشنبه 9/3/90 به مراكز پستي شهرستان محل اقامت خود مراجعه ونسبت به دريافت آن اقدام نمايند.
    2ـ به داوطلبان مجاز به انتخاب رشته‌هاي تحصيلي آزمون كارشناسي ارشد ناپيوسته سال 1390 توصيه مي‌شود، ابتدا نسبت به تهيه و مطالعه دقيق دفترچه راهنماي انتخاب رشته‌هاي تحصيلي (دفترچه شماره2) اقدام نموده و كد رشته محل‌هاي مورد نظر خود (حداكثر 100 كد رشته محل) را از ميان كد رشته‌ امتحاني مجاز و يا كد رشته‌هاي امتحاني مجاز انتخاب و كد رشته‌ محلهاي انتخابي را ابتدا به ترتيب اولويت علاقه مرتب نمايند و پس از آن كد رشته‌هاي انتخابي را در فرم پيش نويس (فرم پيش‌نويس در دفترچه راهنماي شماره 2 چاپ شده است) به ترتيب علاقه به كد رشته محل‌هاي انتخابي درج و پس از اطمينان از صحت كد رشته محل‌هاي انتخابي، در محدوده زماني كه از ساعت 9 صبح پنجشنبه 5/3/90 لغايت ساعت 24روز دوشنبه 9/3/90 مي‌باشد. براي انتخاب رشته به سايت سازمان مراجعه و با وارد كردن اطلاعات كارت اعتباري ثبت نام و يا شماره پرونده و كد رهگيري ثبت نام اوليه، نسبت به ثبت كد رشته‌ محلهاي انتخابي و تكميل فرم مذكور در مدت زماني كه در نظر گرفته شده، اقدام نمايند. بديهي است پس از تاييد نهايي كد رشته‌ محل‌هاي انتخابي توسط داوطلب، رمز 15 حرفي توسط سيستم به عنوان رسيد در اختيار داوطلب قرار داده خواهد شد.

روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور

.

2. 3 کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه SuffEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Land of suffering

پيش فرض

من شنبه 24 ارديبهشت كنكور ارشد داشتم ، مديريت تكنولوژي دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقيقات. تعداد سئوالات هر ماده درسي شده بود 15 تا. سئوالات تئوري هاي مديريت هم واقعا مسخره بود . همه اش از كتاب مديريت جاسبي بود يعني اگه خداي مديريت هم باشي و اون كتابو نخونده باشي نميتوني تست بزني چون كلمه به كلمه جوابها با اون كتاب همخواني داره . اقتصاد خرد و كلان 50 زدم زبان هم تو همين مايه ها . توليد 40. نميدونم چي ميشه . نتايج رو 5 ماه ديگه اعلام ميكنن. آدم تا اون موقع كپك ميزنه.

4. این کاربر از SuffEr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahya78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

من شنبه 24 ارديبهشت كنكور ارشد داشتم ، مديريت تكنولوژي دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقيقات. تعداد سئوالات هر ماده درسي شده بود 15 تا. سئوالات تئوري هاي مديريت هم واقعا مسخره بود . همه اش از كتاب مديريت جاسبي بود يعني اگه خداي مديريت هم باشي و اون كتابو نخونده باشي نميتوني تست بزني چون كلمه به كلمه جوابها با اون كتاب همخواني داره . اقتصاد خرد و كلان 50 زدم زبان هم تو همين مايه ها . توليد 40. نميدونم چي ميشه . نتايج رو 5 ماه ديگه اعلام ميكنن. آدم تا اون موقع كپك ميزنه.
    من مدیریت دولتی منابع انسانی بودم.
    بنظرم سوالات خیلی ناشیانه و غیر استاندارد بود خیلی...............
    مثلا تئوری سازمان و آمار افتضاح بود تئوری سازمان سوالات عجیب بود و برای آمار هم که تا تونسته بودن احتمال آورده بودن.
    بهبود و بازسازی و منابع انسانی و اقتصاد و زبان و مدیریت مالی خیلی آسون بود.
    حیف.....
    اگر فقط یکماه دیگه خونده بودم مطمئنا با رتبه خیلی خوبی قبول میشدم اما الان به قبولیم شک دارم.آخه تعداد شرکت کننده های امسال شاهرود هم زیاد شده بودن.
    سال قبل سال اولش بوده حتی کسی میگفت 3تا درسش منفی بوده قبول شده بود.
    امسال حدودا 750 نفر مدیریت 2تاگرایش شاهرود شرکت کرده بودن.حدود 100 نفر غایب داشت.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

نتایج ارشد اعلام شده رو بر روی سایت سازمان سنجش قرار داده شده

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

نتایج ارشد اعلام شده رو بر روی سایت سازمان سنجش قرار داده شده
    گفته بودن از صبح میاد که

من الان هم با شمارده داوطلبی هم با پرونده میزنم میگه همچین مشخصاتی پیدا نشد

جالبه رو فیلد های نام و نام خانوادگی که میری فارسی نمیشه و همون انگلیسیه تایپ میکنه

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

داوطلبي با چنين مشخصات موجود نمي باشد

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اه خدا رو شکر من هم هر بار که میزنم همین پیغام رو میزنه ترسیدم اخه من اون 3300 رو نریختم دوستان از بین شما کسی هست که اون 3300 رو نریخته باشه به حساب؟

الان باید چیکار کنیم؟کاش لااقل الان خود سنجش واسه این مشکل راه حلی میذاشت

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اه خدا رو شکر من هم هر بار که میزنم همین پیغام رو میزنه ترسیدم اخه من اون 3300 رو نریختم دوستان از بین شما کسی هست که اون 3300 رو نریخته باشه به حساب؟

الان باید چیکار کنیم؟کاش لااقل الان خود سنجش واسه این مشکل راه حلی میذاشت
    آقا شما رشتت چی بود ؟
    چون الان تو سایت های دیگه که دارم نگاه میکنم بچه همه رتبه هاشون رو فهمیدن !

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

منم با فیر فاکس و کروم که میرفتم میگفت داوطلبی با چنین مشخصاتی موجود نمیباشد ولی با اینترنت اکسپلورر که رفتم راحت جواب داد!!!!!!!

آخر فروم باز mohrd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Ṁashhad

پيش فرض

سلام.
    ظاهرا طراحان سایت سازمان سنجش، یک قابلیت کیبورد اتوماتیک روی سایتشون گذاشتند (همون که نوشته بود: لطفا کی بورد خود را در حالت En قرار دهید) که این کد فقط در مرورگر Internet Explorer جواب میده.
    در صورتی که بخواهید از Firefox یا Chrome استفاده کنید، باید خودتون نام و نام خانوادگی رو به شکل کیبورد های عربی بنویسید. مثلا "ی" رو با "ي" جایگزین کنید، "ک" رو با "ك" و ... .
    موفق باشید.

13. 2 کاربر از mohrd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •