تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 93 اولاول ... 84854555657585960616268 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 925

نام تاپيک: کلیه بحث ها ، مشکلات و اموزش های برنامه Ahead Nero

آخر فروم باز MohandesMCD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    in the world of MAGNETS & MIRACLES

پيش فرض

نمیدونم اینجا بود این سوال رو پرسیدم یا جای دیگه بود
    من چندتا dvd فیلم دارم.میخام کپی بگیرم روی کامپیوتر.مثلا با فرمت divx یا avi.میخام حجمش همون حجم dvd با بالاترین کیفیت ممکن باشه.زیرنویس هم باهاش نباشه و اگه بشه جداش کنم زیرنویس رو.توی 1 پارت هم تبدیلش کنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض مشکلی عجیب در رایت DVD با nero

با سلام
    من هم یک سوال مهم داشتم
    گاهی اوقات وقتی که با برنامه Nero StartSmart ، یک DVD را به صورت DVD-Video رایت میکنم ، بعد از اینکه رایت 100 درصد میشود ، دوباره از صفر شروع میکند که باید حدود 10 تا 15 دقیقه دیگر صبر کنم تا دوباره 100 درصد شود . بعد از این مرحله هم هیچ پیغامی برای اتمام رایت ظاهر نمیشود و وقتی که دکمه stop را میزنم پیغام زیر ظاهر میشود که در آن گزینه abort را انتخاب میکنم. در این حالت درب DVD Writer باز نیمشود و باید سیستم را ReStart کنم تا باز شود.
    * نسخه های مختلفی از nero را امتحان کردم خصوصا برنامه Nero 8.3.6.0 Micro_Bonus Pack که در بخش دانلود تبیان قرار دارد. اما با همه همین مشکل را دارم.
    * مدل دستگاه = Liteon 22X IDE
    پیغام بعد از زدن کلید stop :
    would you really like to abort the burn process ؟
    Info : interrupting burning may make your disc unreadable
    با وجود همه مشکلات فوق ، فیلم ها در DVD به خوبی نمایش داده میشود. لطفا توضیح کاملی دهید
    با تشکر

آخر فروم باز amintnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

با سلام
    من هم یک سوال مهم داشتم
    گاهی اوقات وقتی که با برنامه Nero StartSmart ، یک DVD را به صورت DVD-Video رایت میکنم ، بعد از اینکه رایت 100 درصد میشود ، دوباره از صفر شروع میکند که باید حدود 10 تا 15 دقیقه دیگر صبر کنم تا دوباره 100 درصد شود . بعد از این مرحله هم هیچ پیغامی برای اتمام رایت ظاهر نمیشود و وقتی که دکمه stop را میزنم پیغام زیر ظاهر میشود که در آن گزینه abort را انتخاب میکنم. در این حالت درب DVD Writer باز نیمشود و باید سیستم را ReStart کنم تا باز شود.
    * نسخه های مختلفی از nero را امتحان کردم خصوصا برنامه Nero 8.3.6.0 Micro_Bonus Pack که در بخش دانلود تبیان قرار دارد. اما با همه همین مشکل را دارم.
    * مدل دستگاه = Liteon 22X IDE
    پیغام بعد از زدن کلید stop :
    would you really like to abort the burn process ؟
    Info : interrupting burning may make your disc unreadable
    با وجود همه مشکلات فوق ، فیلم ها در DVD به خوبی نمایش داده میشود. لطفا توضیح کاملی دهید
    با تشکر
    احتمالا شما تیک چک کردن دیسک پس از اتمام رایت رو زدین. مرحله ی دوم به خواندن دیسک رایت شده میپردازد و خللی به رایت دیسک وارد نمیکند. بنابراین قبل از شروع رایت تیک مربوطه را غیر فعال کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

احتمالا شما تیک چک کردن دیسک پس از اتمام رایت رو زدین. مرحله ی دوم به خواندن دیسک رایت شده میپردازد و خللی به رایت دیسک وارد نمیکند. بنابراین قبل از شروع رایت تیک مربوطه را غیر فعال کنید.
    سلام
    اگر منظورتان گزینه verify data on disc after burning است ، این گزینه غیر فعال است در ضمن با توجه به مطالب زیر فکر نکنم این مسئله به خاطر چک کردن دیسک باشد :
    1_ این مشکل گاهی اوقات پیش می آید مثلا از هر 3 بار رایت کردن یک یا دو بار این مشکل پیش می آید در صورتی که گزینه فوق همیشه غیر فعال است.
    2_ با توجه به اینکه بعد از اتمام رایت پیغامی ظاهر نمیشود و مجبور میشوم که برنامه nero را End Task کنم و برای بیرون آوردن DVD سیستم را ReStart کنم بنابراین باید علت دیگری داشته باشد
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kharg Island's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    آدرس جزيره خارگ - جلوي مانيتور

1

سلام
    اگر منظورتان گزینه verify data on disc after burning است ، این گزینه غیر فعال است در ضمن با توجه به مطالب زیر فکر نکنم این مسئله به خاطر چک کردن دیسک باشد :
    1_ این مشکل گاهی اوقات پیش می آید مثلا از هر 3 بار رایت کردن یک یا دو بار این مشکل پیش می آید در صورتی که گزینه فوق همیشه غیر فعال است.
    2_ با توجه به اینکه بعد از اتمام رایت پیغامی ظاهر نمیشود و مجبور میشوم که برنامه nero را End Task کنم و برای بیرون آوردن DVD سیستم را ReStart کنم بنابراین باید علت دیگری داشته باشد
    با تشکر

دوست عزیز

وقتی با DVD Writer بازی ، برنامه و..... نصب میکنی باز هم باید حتما ری استارت کنی یا همون موقع سی دی در میاد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوست عزیز

وقتی با DVD Writer بازی ، برنامه و..... نصب میکنی باز هم باید حتما ری استارت کنی یا همون موقع سی دی در میاد.

سلام
    خیر ، هنگام نصب برنامه ها و ... هیچ مشکلی ندارم و فقط بعضی مواقع هنگام رایت باید برای بیرون آوردن DVD ، سیستم ری استارت شود. البته همان ظور که گفتم بعضی اوقات هم رایت به خوبی انجام میشود.
    یکی از دوستان میگفت که در برنامه nero گزینه simulation تیک دارد در صورتی که این گزینه تیک ندارد.
    با تشکر از شما

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    خیر ، هنگام نصب برنامه ها و ... هیچ مشکلی ندارم و فقط بعضی مواقع هنگام رایت باید برای بیرون آوردن DVD ، سیستم ری استارت شود. البته همان ظور که گفتم بعضی اوقات هم رایت به خوبی انجام میشود.
    یکی از دوستان میگفت که در برنامه nero گزینه simulation تیک دارد در صورتی که این گزینه تیک ندارد.
    با تشکر از شما
    سلام
    با وجود اینکه گزینه simulation تیک ندارد پس مشکل از کجاست ؟ آیا ممکن است فعال بودن گزینه های دیگر باعث این مشکل شده باشد ؟
    لطفا جواب دهید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

1 سوال در مورد ضبط صدا با نرم افزار camtasia studio

سلام
    من برای ضبط صدا با نرم افزار camtasia studio چی کار کنم تصویر رو صبط میکنه ولی صدا رو نه
    راستش می بخشید که سوالم رو تو این تاپیک نوشتم ندونستم توکد.م تاپیک سوالم رو مطرح کنم !

آخر فروم باز amintnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اشتباه شد...
    Last edited by amintnt; 22-07-2009 at 19:50.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من ميخوام با نرو رايت کنم اين ارور رو ميده:
    The file "install.wim" is larger than 2GB and therefore cannot be stored in an ISO file system. Please use the UDF file system to write such larger files. this can be done by selecting another compilation type. "

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •