نه، همشو که نمی تونم بازی کنم چون نه وقتش هست نه حالش.
به نظر 3 اش باحال میاد. گرافیکش خیلی بالاست؟ رو سیستم های متوسط اجرا میشه؟
نه، همشو که نمی تونم بازی کنم چون نه وقتش هست نه حالش.
به نظر 3 اش باحال میاد. گرافیکش خیلی بالاست؟ رو سیستم های متوسط اجرا میشه؟
شما مشخصات سیتمت رو بگو
اگرم خواستی یه سرچی بزن برو تو تاپیکش صفحه اولش فک کنم مشخصات سیستم رو زده باشه
گرافیکش مال بازی های نسل قدیمه با بازی های الان مقایسه کنی گرافیکش اصلا شاخ نیس ولی برایه زمان خودش که 3 سال پیش بوده خوبه![]()
سلام دوست عزیز
اگه حالشو داری هر سه تاشو بازی کن . ولی واقعیت اینه که خودم هم حتی نتونستم شماره یک اونو بازی کنم چون گرافیکش چندان به دل نمیشینه. ولی به نظر من داستان نسخه دومش از همه بهتره و جذابیت بیشتری رو داره.
من خودم نسخه 3 رو فقط دوبار بازی کردم ولی نسخه 2رو شاید بیشتر از 15 بار بازی کردم. خیلی حال میده.
این سیستم من:
CPU: Pentium 4 3.00 GHz
Ram: 1 Gb DDR 2
VGA: GeForce 6200 256MB Turbo Cash
سیستم جالبی نیست ولی فک برای پرنس کافی باشه.
البته اون گرافیکو دست کم نگیرید من با همون Fifa 09 و PES 09 رو مدیوم بازی میکنم.
پس کلا شد نسخه های 3 و 2 دیگه؟
ردیفهبا این سیستم راحت می تونی این بازی رو اجرا کنی
3 اش قابلیت استیل داره که می تونی دشمنات رو مخفیانه بکشی خیلی حال می ده و پرنس تبدیل می شه به دارک پرنس
اما 2 اش هم بد نیست 2 تا پایانم داره که جالبه
دیگه هر جور که خودت حال می کنی می خوای 2 تاش رو بازی کن می خوای هم وایسا یه چند وقت دیگه سریه جدیدش می یاد اونو بگیر بازی کن![]()
خیلی ممنون از راهنمایی هاتون. واقعا مفید بود.
حتما سیستمو عوض میکنم که بشه سری جدیدشو بازی کرد. خیلی قشنگ شده.
به نظر من 2 خیلی از 1 پایین تره چون 2 مثل 1 فکری نیست من 6 روزه متوسط روزی 2 ساعت بازی کردم الان تو 80%هستم ولی بابا 1 خیلی جالب فکری محیط جذاب داشت توی نسخه 2 این غول سیاه هست که دنبالت میکنه خیلی مسخره هست مثل هشت پا میمونه هی اون تناب ها رو می فرسته دنبالت.راستی این قسمت که میری توی گردو خاک زمان رو میبره جلو معنی دقیقش چی هست و در کل نسخه 2 چطوری توصیف بشه بهتره متاسفانه صفحه های قبلی رو نتونستم بخونم.
سلام
دوست من فکری بازی نکردی اصلا انگار!
POP به خاطر این اینقدر محبوب شد که بازی روونی بود و بازیکن رو خیلی اذیت نمیکرد.
پیشنهاد میکنم برید و دراکولا اوریجین رو بازی کنید تا فکری رو بهتر بشناسید ...
------
در کل بازی خیلی آسونی ولی خیلی جالب و دقیق طراحی شده من شماره یکشو هم به پایان رسوندم شاید به خاطر اینکه شماره 1 سخت تر بوده چون خوب نمی تونستیم بازی کنیم و بعد یاد گرفتیم به خاطر همین شماره 2 برای من اسونه ممنون این بازی که گفتید سپک بازیش چطوری و اسمش رو میشه اینگلیسی بنویسید.![]()
ديگه آدرس سايت براي ترينر نداري؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)