بفرمائید عزیزان fsbuild
یک فلایت پلنر حرفه ای که به زودی بهش نیاز پیدا خواهید کرد. کمترین کار این برنامه اینه که مسیر پروازی بین مبدا و مقصدی رو که مشخص میکنید ست میکنه و روت ها رو قلمبه تحویلتون میده
(فلایت پلنر خود سیمولاتور رو فراموش کنید)
که میتونید به صورت یک فایل ذخیره کنید و تحت FMC پرنده مورد نظر ازش استفاده کنید. این آخرین آپدیتی بود که پیدا کردم. این برنامه یک نسخه رایکان با امکانات کم داره و یک نسخه تجاری.
این نسخه 2.3.7.3 هست. برنده های زیادی رو پشتیبانی میکنه و امکان اضافه کردن تعداد بیشتر رو هم داره . و در آخرین آپدیتی که پیدا کردم و گذاشتم فرودگاه های بسیار زیادی پشتیبانی میشن.
اول تصویری از برنامه....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بعد هم خود برنامه با حجمی حدود 20 مگ :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این نسخه مخصوص flight simulator x هست برای 2004 هم بزودی میزارم (هنوز 2004 رو بیشتر از x قبول دارم . شما ندارید ؟
)
در آخر اگر بدونم چطور فایل ها رو ناپیوسته آپلود کنم(یعنی که اگر مشکلی پیش اومد بتونم ادامه بدم و مجبور نشم از اول آپلود رو شروع کنم) خودم فایل های دانلود شده رو آپلود میکنم تا مجبور نباشید با سیستم های peer-to-perr یا تورنت محدودیت حجمیتون رو از دست بدید (حتما میدونید که وقتی دارید از تورنت چیزی دانلود میکنید بایستی همزمان نقش peer یا seed رو هم بازی کنید و برای دیگری از فایلهاتون آپلود کنید که این برای کسانی که محدودیت حجمی ماهانه دارند خوشایند نیست)
اگر هم زمان بدید مستقیم براتون seed میکنم (البته اگر فایل هائی که میزارم seed نداره یا کند هست احیانا)
آقایونی که adsl دارند لطفا اگر میتونن addon های موجود توی 4 dvd x و فایل های فارسیش رو آپلود کنن. (لطفا . لطفا. لطفا)
پاینده باشید.