شماره تلفن آدرس از این سام سرویس اگه کسی داره لطف کنه بده ؟ شما P2 کارت گارانتی سام سرویس دداره ؟
شماره تلفن آدرس از این سام سرویس اگه کسی داره لطف کنه بده ؟ شما P2 کارت گارانتی سام سرویس دداره ؟
برا من داره..........کجا زندگی می کنی مال همان جا رو بدم؟؟؟
تو می تونی زنگ بزنی به این 8735050 021 شماره فکر کنم یک 8 بعد 021 باید بزاری...اول زنگ بزن اگه کار نکرد یک 8 هم بزار............
این شماره برای سوال و انتقادو................
من غرب تهران اکباتان
به حالت UMS که در نمی آد ! مثل MTP Device میشناسه... چیکار کنم به صورت UMS بشناسه ؟
باید فیرم ویرشو عوض کنی
شنیدم فیرم ویر جدید این مشکل رو نداره
از خود Emodio که آپدیت کردم فریموایرش 5.8 شد چجوری این فریم وایر 5.10 بریزم روش ؟
صفحه ی 53 هستش که همان 5.8 بدون بگ هست و میشه 5.10...........5.8 مشکل زیاد داره............فکر نکنم با این کار درست بشه چون برا من که نشد ولی بهتر از 5.8 هست
میددونم سلیم جان که صفحه 53 هست اما مشکل من اینه که اصلا مثل removable disk نمیشناسه که بتونم توش کپی کنم فقط مثل یه device که بشه از emo MP11 توش موزیک عکس یا فیلم وگرنه فایل فریم وایر که دانلود کرم اصلا نمیشناسه و نمی تونم منتقل کنم به داخل پی2 !
سلام من برات پیام خصوصی گزاشتم
فایرم ور هم نمیتونی از طریق EmoDio به ورژن 5.10 ارتقا بدی
راستی شما دستگاهت جز سریال خاورمیانه هست !! فکر کنم مشکلت همین باشه
حالت UMS کردن دستگاه شما دردسر داره ولی میشه درستش کرد ولی حالت استاندارد سامسونگ دوال هست !!!!
اینم ابتکاری جدید و جالب >> ساخت استند چوبی <<
این استند چوبی روش ساخت خیلی راحتی داره اگه یکی لازم دارید به لینک زیر یه سری بزنید
روش ساخت و مواد لازم و عکس مراحل :
یه سری عکس از این استند :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)