سلام خدمت اساتید گرامی.
دوستان یک جایی هم یک تاپیک بزنید و آی دی N-Gage خودتون را بنویسید تا بتونیم شما را add کنیم
خوشحال می شیم
سلام خدمت اساتید گرامی.
دوستان یک جایی هم یک تاپیک بزنید و آی دی N-Gage خودتون را بنویسید تا بتونیم شما را add کنیم
خوشحال می شیم
بازی جدید فقط سیمس اومده و بیلیارد(البته بیلیارد هنوز کرک نشده انشاا... به زودی کرک میشه)بازی جدید چیزی ندارین بزارین خسته شدیم از بس اون قدیمی ها رو بازی کردیم
یونس جان دستت درد نکنه اون فایلی که گفتی
رو کلا کپی کردم مموری و فون مموری رو فرمت کردم و دوباره این فایل رو کپی کردم سر جاش تمام بازیهام سیواش سر جاشون هست!20007b39
دستت دردست
گالریم هم درست شد.
در کل دمت گرم.
راستی این فایل
نقل قول:
نوشته شده توسط Majid393 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راحت ترین روش landscape کردن بازیهای n-gage II بر روی تمامی گوشی ها ( تست شده توسط خودم بر روی N82 ) :
1-گوشیتون باید هک شده باشه .....
2-فایل رو دانلود کنید ...
3- بعد از خارج کردن فایل از حالت فشرده ( RAR ) فایل txt رو در این آدرس کپی کنید ( owerwrite کنید ) : c/private/10202be9
4-بعد فایل txt رو Read Only کنید
5- یکبار گوشیو ریست ( خاموش روشن ) کنید.
6- وارد n-gage بشید و یکی از بازیها ( مثلا آسفالت 3 ) رو انتخاب کنید و از option گزینه rotate left رو انتخاب کنید و بعد به صورت LandScape بازی کنید ....
7- ما رو هم دعا کنید ...
( منبع : موبایلستان )
کد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رو میتونید برام یه جا به جز رپیدشر آپلود کند؟
رپیدباز چند روزه که مشکل داره (در حال به روز رسانیه)
دمتون گرم!
آی دی بچه ها توی اینجا هست اما باید بگردی!سلام خدمت اساتید گرامی.
خوشحال می شیم
http://www.forum.p30world.com/group.php?groupid=148&pp=10
Last edited by mahdi_ctr; 29-06-2008 at 16:39.
سلام
دوست عزيز N-Ggae Point شما چقدره كه انقد زود از اين بازي ها سير شديد...؟
چراااااا؟؟؟؟؟
بابا يه كپي پيست سادس....نشد...؟
انشالله بعد از تغييرات انجمن موبايل يه بخش جدا واسه N-Gage زده بشه همه كار ميكنيم...![]()
دوست عزیز اینجا هیچکس مایل به دادن آی دی انگیج خودش نیست... من هم چندبار پست زدم واسه آی دی اعضای دیگه اما همه خودشونو می زنن به اون راه! اگه می خوای منو add کن تا باهم بازی کنیم! : Linkinkurd
اینجا تاپیک گذاشتن آی دی نیست که همونجوری که گفتم برید این آدرس:دوست عزیز اینجا هیچکس مایل به دادن آی دی انگیج خودش نیست... من هم چندبار پست زدم واسه آی دی اعضای دیگه اما همه خودشونو می زنن به اون راه! اگه می خوای منو add کن تا باهم بازی کنیم! : Linkinkurdآی دی بچه ها همه اینجا هست فقط یه 6 صفحه باید بگردی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
====================
یونس جان دیگه دلمو زدم به دریا دارم ماهی گیری رو هم با دیال آپ دانلود میکنم!
امیدوارم بعد از ریختن بازی پشیمون نشم!
راستی توی بازی سیمس 10 تا لول رو پر کردی؟
من یه کار مونده که نکردم
این یعنی چی و باید چیکار کنم؟
Good listener
It's good listen to the sho....
Last edited by mahdi_ctr; 30-06-2008 at 16:41.
شما باید بری پیش اون یارو فروشگاهه همه نصیحت ها و پند هاشو گوش کنی... تند تند بزن بعد که اومدی بیرون از فروشگاهش تمومه اونم بهت میده... من 10 تاشئ توی یک روز تموم کردم.
بازی ماهی گیری بدون شک زیبا ترین بازی ساخته شده برای انگیج هست. شما فقط هدفون بزن گوشت و به صدای پرنده ها و حیوانات صاحل گوش کن تا کاملا احساس کنی اونجایی.
سلام
من بازیهای فول شده را دانلود کردم بازی فیفا نصب شد اجرا می شه ولی بقیه بازیها این پیام را میده
file is curepted
مدل گوشیم ان81 8گیگ است لطفا کمک کنید
سلام
یه سوال داشتم
من میخوام N73 Me بگیرم . این بازیهایی که شما گذاشتین همش به این گوشی که میخوام بگیرم میخوره؟
باشه امتحان میکنم.شما باید بری پیش اون یارو فروشگاهه همه نصیحت ها و پند هاشو گوش کنی... تند تند بزن بعد که اومدی بیرون از فروشگاهش تمومه اونم بهت میده... من 10 تاشئ توی یک روز تموم کردم.
بازی ماهی گیری بدون شک زیبا ترین بازی ساخته شده برای انگیج هست. شما فقط هدفون بزن گوشت و به صدای پرنده ها و حیوانات صاحل گوش کن تا کاملا احساس کنی اونجایی.
آره ماهیگیری رو دانلود کردم خیلی باحاله فقط برای آدمای بیکار خوبه چون خیلی وقت میخواد!
شما برو توی SecMan و بعد گزینه Install root certificate رو انتخاب کن و نصبش کن.سلام
من بازیهای فول شده را دانلود کردم بازی فیفا نصب شد اجرا می شه ولی بقیه بازیها این پیام را میده
file is curepted
مدل گوشیم ان81 8گیگ است لطفا کمک کنید
انشاا... که مشکلتون حل میشه.
شما برو توی این سایتسلام
یه سوال داشتم
من میخوام N73 Me بگیرم . این بازیهایی که شما گذاشتین همش به این گوشی که میخوام بگیرم میخوره؟
ببین گوشی که میخوای هست یا نه اگه بود برو بخرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دوست عزيز اين بازي ها با هك رو گوشي تون به راحتي نصب ميشه...
تاپيك هك:
شاد باشيکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)