«ن تبديل كردم و هيچ مشكلي نداشته منو ها عوض ميشه به والكمن تبديل ميشه صدا قوي تر ميشه ولي تنها مشكلي كه داره برنامه كرنومتر و تناسب اندام به دليل نداشتنic مورد نظر كار نميكنه فقط گزينه هاش فعال هستن.
«ن تبديل كردم و هيچ مشكلي نداشته منو ها عوض ميشه به والكمن تبديل ميشه صدا قوي تر ميشه ولي تنها مشكلي كه داره برنامه كرنومتر و تناسب اندام به دليل نداشتنic مورد نظر كار نميكنه فقط گزينه هاش فعال هستن.
پس شما تبديل كردين فقط همين مشكل رو داشت...
مشكل ديگه اي نداشت اگه اينجوري باشه كـــــه ارزش داره تبديل كني
موفق باشيد!![]()
آقا ممنون«ن تبديل كردم و هيچ مشكلي نداشته منو ها عوض ميشه به والكمن تبديل ميشه صدا قوي تر ميشه ولي تنها مشكلي كه داره برنامه كرنومتر و تناسب اندام به دليل نداشتنic مورد نظر كار نميكنه فقط گزينه هاش فعال هستن.
منم این رو میدونستم ولی مطمئن نبودم
مرسی که شکم رو برطرف کردی
بالاخره يكي پيدا ميشه به ما بگه چطوري بايد پچ لعنتي را پارت پارت كنيم؟
پچی برای برای پاک کردن اسم اپراتور نيست ؟!
کلاً راهی برای اين کار هست ؟
شما پچ رو پارت پارت کن (هر پارت زیر 7000 خط) و بعد اول هر پارت (اولین جمله) باید شماره ای که بعد + هست رو بذاریبالاخره يكي پيدا ميشه به ما بگه چطوري بايد پچ لعنتي را پارت پارت كنيم؟
یعنی توی هر پارت خط اولش باید این باشه :
+44140000
این عدد برای ک810 هست !! حالا شما باید متناسب با گوشیت عدد رو بذاری اولش
پچ رو نمیدونم ولی فک کنم با لایوت بشه ورشداشتپچی برای برای پاک کردن اسم اپراتور نيست ؟!
کلاً راهی برای اين کار هست
یا با الف هر چیزی دوست داری جاش بنویسی
خوب دقيقاً بايد چيکار کنم ؟
کسی تا حالا اين کار رو کرده ؟
اگه ميشه دقيقاً بگيد بايد چيکار کنم
تست شده؟شما پچ رو پارت پارت کن (هر پارت زیر 7000 خط) و بعد اول هر پارت (اولین جمله) باید شماره ای که بعد + هست رو بذاری
یعنی توی هر پارت خط اولش باید این باشه :
+44140000
این عدد برای ک810 هست !! حالا شما باید متناسب با گوشیت عدد رو بذاری اولش![]()
سلام !خوب دقيقاً بايد چيکار کنم ؟
کسی تا حالا اين کار رو کرده ؟
اگه ميشه دقيقاً بگيد بايد چيکار کنم
من فقط دیدم و هنوز انجام ندادم
من تستش نکردم !! یکی از بچه ها اینجوری بهم گفت !تست شده؟
ببخشید من چند روز مسافرت بودم نتونستم جوابتونو بدم....
شما باید main اورجنال رو گوشیتون فلش کنید مثلا K810_R8BA024_MAIN_GENERIC_SM_RED52 ...در ضمن هنگام دادن ÷یغام برای نصب شما باید no رو بزنید نه yes چون yes واسه ریموو کردنه نه نصب کردن!!!
.
Last edited by abolfazlm; 04-07-2008 at 23:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)