تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 254 اولاول ... 84854555657585960616268108158 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 2539

نام تاپيک: خـــودروهــــای ســـنـــگـــيـــن و اتوبوس

پروفشنال Pario's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

تصحیح : در این جدول قیمتها به دلار آمریکا هستند

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

( از ویرایش متنفرم! مرورگری که ازش استفاده میکنم هنگام ویرایش قاطی میکنه)

2. 2 کاربر از Pario بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mard_khasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان.. اگه ممکنه یه نفر درباره ی اصطلاح زیر مایلر (مربوط به کامیون بنز 2624 و 1924) به من توضیح بده...

خود مایلر که کلمه ی غلطی هستش !؟ چون meiller kipper فقط لگن و سیستم کمپرسی 2628 رو تولید کرده.. درسته ؟ حالا این زیر مایلر چیه ؟ منظور از زیر ، زیر بندیه ؟

خودم فکر می کنم منظور اینه که لگن و سیستم کمپرسی اش ، مونتاژ Meiller Kipper هستش.. نظر شما چیه؟

=================================

اینم اون کار 3 بعدی که انجام می دادم... موتور نداره.. کسی عکس موتور مایلر (همون 2628 ) نداره ؟؟

لینک عکس بزرگ زیرشه..

کد:

کد:

کد:

کد:

کد:

کد:

کد:

کد:
    Last edited by mard_khasteh; 20-08-2009 at 23:51.

4. 4 کاربر از mard_khasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

سلا م
    فکر همن بنز جفت 2624است که دفرانسیل مایلر را دارد که کلا ماشین مزخرفی است
    واقعا کارهایت خیلی قشنگ است

6. این کاربر از بی باک بی بال بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mard_khasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون بی باک جان... آره به این 2624 ها میگن زیر مایلر.. مگه شرکت meiller kipper دیفرانسیل 2628 رو تولید کرده ؟؟ فکر کنم این شرکت فقط باید لگن 2628 رو تولید کرده باشه.. نه ؟

=============

ممنون بی باک جان... من خیلی 2628 رو دوست دارم

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

نه تولید نمیکنه این بنزها به بنز مایلر مشهور شدن واسه همین به دیفرانسیل و زیر اینها هم میگن زیر مایلر.
    در واقع مایلر یا همون میلر یه کمپرسی ساز هستش.

9. این کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز .German.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

آفتوواز و کاماز ادغام می شوند

گروه بین الملل: کمپاني آفتواز، بزرگترين شرکت توليد کننده خودروهاي شخصي و سبک در روسيه، و شرکت کاماز، موفق ترين سازنده کاميون ها در اين کشور، در نظر دارند بزودي با يکديگر ادغام شوند.
    به گزارش خبرخودرو ، شرکت دولتي روس تکنولوژي در روسيه که هم اکنون بالغ بر بيست و پنج درصد از سهام شرکت آفتواز، و تقريباً چهل درصد از شرکت کاماز، را در اختيار دارد، اعلام کرد که مصمم است اين دو شرکت را با يکديگر، در يک کمپاني بزرگ ادغام کند. اين شبکه افزود انتشار اين خبر، باعث افزايش قابل ملاحظه ارزش سهام هر دو شرکت ياد شده در بازار بورس مسکو در روز دوشنبه شد.
    کارشناسان اقتصادي بر اين عقيده اند که احتمالاً سرگي کاگوگيان، رئيس بسيار موفق شرکت کاماز، به عنوان رئيس کمپاني تلفيقي جديد، برگزيده خواهد شد.
    از سوي ديگر شرکت آفتواز، عملکردِ خوبي نداشته و خودروهاي ارزان قيمت آن که از کيفيت بالايي برخوردار نيست، با استقبال کافيِ شهروندان روس در برابر رقباي خارجي، مواجه نشده است.
    اين در حالي است که کاميون هاي کاماز روسيه که در حد استانداردهاي بين المللي توليد مي شوند، به راحتي قادر اند با رقباي بين المللي خود، در بازار روسيه رقابت کنند.
    از همين رو برخي تحليلگران اقتصادي، از جمله، النا ساخنوا، از شرکت وي تي بي کاپيتال، به تلفيق دو شرکت ياد شده به شدت انتقاد کرده و عنوان کرده اند، اين دو کمپاني به هيچ وجه، از لحاظ نوع محصولات توليد شده و همچنين طرز عملکرد، با يکديگر سنخيت ندارند و به احتمال زياد ادغام اين دو کمپاني باعث وارد شدن لطمات مالي و کيفي به شرکت موفق کاماز خواهد شد، بدون اين که در وضعيت شرکت آفتواز بهبود قابل ملاحظه اي ايجاد کند.
    سهامداران دو شرکت نامبرده در نهايت بايد به تلفيق اين دو شرکت بزرگ رأي مثبت دهند، و گرنه چنين ادغامي هرگز صورت نخواهد گرفت.

11. این کاربر از .German. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

با سلام

من تازه با ایین انجمن اشنا شدم

تا اونجا که من اطلاع دارم به 2628 میگن مایلر

در ضمن تا سواره 26 26 و 26 28 و.. نشدی نگو مزخرفه پدرم چند سال اتو کار 2626 سفیید داشت من هم رانندگی رو با اون یاد گرفتم واقعا پر قدرته با موتور 8 سیلند خورجینی

یه چیزه دیگه همک بگم در ماشین الات بار بری توان موتور ( اسب بخار ) اصلا مهم نیست فقط دایره گردش و گشتاور موتور مهمه
    برای مثال موتوری با 370 اسب بخار گشتاور 2200 n.m خیلی قوی تر و با کارایی بیشتری هست تا موتوری با 420 اسب و گشتاور 1800 n.m

یه چیزه خیلی مهم در خارج از ایران ولوو یکی از بی کیفیت ترین کامیون هاست

در جهان حرف اول رو به ترتیب

1 ) مان
    2) بنز
    3) اسکانیا
    4) بلداگ

میزنه

البته من 8 سال روی 2626 و 113 h و هوو و اکتروز راننگی کردم

هوو چینی هم ماشین پر قدرت خوبیه واگر گیربکسش اور دار و مشکل دید اینه زیره رکاب و خفه کنه بهتری بود یه چیزی در حد همین fh12 می شد

13. 2 کاربر از h113 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام دوست عزیز خوش اومدی
    بله بنزهای 2626 و 2826 کاب اور یا همون بی دماغها ماشینهای پر قدرتی هستن که هنوز هم توی حمل نقل بارهای سنگین شهرت خاصی دارن مدلهای ده سیلندر تیتان هم که سر این مدلها هستن
    در مورد رده بندی شما هم خیلی جالب بود ولی بهتره اینطوری بگیم
    مرسدس بنز
    گروه کامیونسازی ولوو (ولوو سوئد رنو فرانسه ماک یا همون بولداگ آمریکا)
    اسکانیا و مان که هر دو رفتن زیر چتر فولکس واگن تا جایی که یادمه.
    هوو رو نمیتونم قبول کنم چون موتورش گشتاور چندانی نداره ولی از دانگ فنگ و بقیه همقطاران چینی خودش بهتره مشکل گیربکس ترمز و ضعیف بودن بعضی قطعات و وزن زیاد خشک و آسون نبودن تعمیر و نگهداریش ضعف شدیدی هستش.
    البته خیلی ماشین مناسبی میتونه باشه ولی باید یک چند مورد بومی سازی روش انجام بشه تا با شرایط جاده های ایران همخوانی داشته باشه.
    مثلا ترمزهای قویتر فنر بندی یا به اصطلاح زیر ماشین باید سبکتر بشه به نوعی جایگیری بعضی قطعات روی شاسی تغییر کنه تا باکهای بزرگتری روش قرار بگیرن.

15. 3 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

بنز 3850 (تیتان) شاه کاره موتور 10 سیلندر اینتر کولر و توربوشارژر
    ماشین برای 30 ساله پیش چه امکاناتی داره :
    تمام قسمتهای گریس خور ماشین که در اکثر ماشینها دستی انجام میشه در تیتان به صورت اوتومات از یک سیستم پنو ماتیکی که دستور زمان گریس کاری رو از کیلو متر شمار میگره همه قسمتها از طبق و ریش گرفته تا بلبرینگها و ... در کیلو متر های مختلف گریس کاری میشه دارای دو محفظه گریس هست سفیید و قرمز که تو مخزن قرمز گریس نسوز میریزن
    شیشه بالابر و اینه برقی کرمکن کولر بسیار پر قدرت 8 دنده اور دار و دارای کمک محور جلو و کنترل ترمز دومداره تریلی از داخل کابین تنظیم ارتفاع صندلی اتو مات با تنظیمات الکترو نیکی جی پی اس در بعضی مدلها دارای تیفور در پشت کابین
    خفه کن بسیار پر قدرت که مثل یک ترمز به تنهایی عمل میکنه
    هوو اگر یکسری مشکلاتش بر طرف شه نسبت به قیمتش خیلی خوبه

17. 4 کاربر از h113 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

بنز 3850 (تیتان) شاه کاره موتور 10 سیلندر اینتر کولر و توربوشارژر
    ماشین برای 30 ساله پیش چه امکاناتی داره :
    تمام قسمتهای گریس خور ماشین که در اکثر ماشینها دستی انجام میشه در تیتان به صورت اوتومات از یک سیستم پنو ماتیکی که دستور زمان گریس کاری رو از کیلو متر شمار میگره همه قسمتها از طبق و ریش گرفته تا بلبرینگها و ... در کیلو متر های مختلف گریس کاری میشه دارای دو محفظه گریس هست سفیید و قرمز که تو مخزن قرمز گریس نسوز میریزن
    شیشه بالابر و اینه برقی کرمکن کولر بسیار پر قدرت 8 دنده اور دار و دارای کمک محور جلو و کنترل ترمز دومداره تریلی از داخل کابین تنظیم ارتفاع صندلی اتو مات با تنظیمات الکترو نیکی جی پی اس در بعضی مدلها دارای تیفور در پشت کابین
    خفه کن بسیار پر قدرت که مثل یک ترمز به تنهایی عمل میکنه
    هوو اگر یکسری مشکلاتش بر طرف شه نسبت به قیمتش خیلی خوبه
    مطالب بسیار خوبی میزنید استفاده زیادی بردم ممنونم ازتون
    در مورد هوو هم من چون امکان به طرح رفتن ماشینمون هست یه سری ایده داده بودم که میشد انجام داد موتور هوو 375 اسب هستش که میتونه موتور om457 نصب شده روی اتوبوسهای 457 و یه تعداد از آکسورها مورد استفاده قرار بگیره حذف یکی از دیفرانسیلها هم نتیجه خوبی میتونه بده و کلا تعویض مجوموعه تولید و انتقال قدرت میتونه جواب بهتری بده ولی چون این کار مستلزم هزینه بالایی هستش با تعویض توربو شارژر این موترو با نومنه های مرسدس بنز میشه گشتاور بالتری رو ازش گرفت موتور این ماشین تا حدودی شبیه موتورهای مرسدس بنز هستش و تا جایی که یادمه گیربکس ZF داره پس تعویض گیربکس با نمونه های اور دار و بهتر جواب خوبی میده حذف دیفانسیل دوم یعنی تبدیل کردن ماشین به شاسی 6x2 هم شاسی رو سبکتر میکنه هم توانایی حمل بار رو بالا میبره
    و تعویض کمک فنرها با نوع بادی هم یکی دیگه از کارها هستش که باید انجام بشه.

19. 3 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •