با مرورگر دیگه هم تست کردم.. نشد..
من لینک های دیگه رو می تونم با هر مرورگری دانلود کنم.. نمی دونم مشکل این لینک ها چیه..
با مرورگر دیگه هم تست کردم.. نشد..
من لینک های دیگه رو می تونم با هر مرورگری دانلود کنم.. نمی دونم مشکل این لینک ها چیه..
سلام. من يه مشكلي با دانلود منيجر دارم.
گاهي اوقات وقتي يه فايل رو دانلود ميكنم، دانلود تا 100% پيش ميره و complete ميشه ولي آخرش اين ارور رو ميده و نميذاره فايل save بشه.
چيكار بايد بكنم تا درست بشه؟؟
![]()
برو به تنظمیاتش بعد نوع فایل نوشته: از سایتهای زیر به صورت خودکار دانلو انجام نشود شاید اونجا اسم راپید شیر هست.
اینم ببین
اگه اپرا داری با اون برو. بعد توی IDM به قسمت Downloads-->Options-->General برید و جلوی opera رو تیک بزنید.
شما هم محل جای فایلی که دانلود میکنی رو عوض کن ببین چی میشه.
سلام
دوستان کسی صداهای Internet Download Manager رو داره؟
ممنون
سلام. من 2-1 تا مشکل با دانلود فایل دارم اگه کسی میدونه لطفا کمک کنه. اول اینکه میخوام بدونم اگه سایت فیل تر باشه با دادن url به این برنامه های hidownload یا idm نمیشه دانلود کرد؟ چون مثلا نمیدونم چرا ولی megaupload فیل تره واسه من.
دوم اینکه من وقتی url رو تو هرکدوم از این دوبرنامه add میکنم و استارت رو میزنم بیشتر وقتا چیزی رو دانلود نمیکنن بجز یه فایل ناقص خیلی کوچیک به جای فایل اصلی. البته بعضی وقتا هم دانلود درست و کامل انجام میشه ولی نمیدونم مشکل چیه که بیشتر وقتا نمیشه. گاهی هم تا زمانی که خود لینک (مثلا رپید شیر) رو باز نکنم تو فایرفاکس و idm از اونجا دانلود رو به عهده نگیره درست نمیشه. چه جوریاست؟ کسی میتونه مشکلو بگه بهم؟
مرسی
اين كار رو كردم ولي نشدشما هم محل جای فایلی که دانلود میکنی رو عوض کن ببین چی میشه.
سلام
راهي وجود داره كه imd روطوري تنظيم كنيم كه به محض روشن شدن كامپيوتر خود به خود به اينترنت وصل بشه و شروع به دانلود كنه در اين صورت تنظيمات اون چيه ؟
سلام
شما بايد بري قسمت scheduler ،توي صف مورد نظرتون تيك اين قسمتي از عكس رو كه نشون دادم رو بزني .
![]()
سلام
چطور ي خود بخود به اينترنت وصل ميشه ؟چون مثلا من چند تا اكانت ديال آپ و اي دي اس ال دارم به چه صورت تنظيم كنم كه با ديال يا اي دي اس ال به اينترنت متصل بشه ؟
سلام.
بعد ازاینکه تغییرات تون رو در قسمت زمانبندی انجام دادید، تغییرات رو ذخیره کنید.
وارد تنظیمات بشید و به تب ارتباط با مودم برید.
از این تب میتونید هر کانکشن ای رو که میخواهید انتخاب کنید برای اتصال شبانه..
موفق باشید![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)