دوستانی که لایزر دارن لطفا بگن پینگ تایم این شرکت با یاهو و گوگل چنده من الان پارس آنلاین دارم و چون پینگ تایم هاش 600 هست و به درد بازی آنلاین نمیخوره می خوام بیام لایزر راستی قطعی که زیاد نداره؟
دوستانی که لایزر دارن لطفا بگن پینگ تایم این شرکت با یاهو و گوگل چنده من الان پارس آنلاین دارم و چون پینگ تایم هاش 600 هست و به درد بازی آنلاین نمیخوره می خوام بیام لایزر راستی قطعی که زیاد نداره؟
قطعی تو کارش نیس من الآن 3 ماهه دارم سرویس 512 اش رو استفاده می کنم با سرعت بالا
نه کاهش سرعت داشته نه قطعی برای بازی های آنلاین هم گزینه مناسبیه پنجشنبه و جمعه هم که کلاً رایگانه
به نظر من لایزر میون شرکتای دیگه بهترینه
سلام ممنون از راهنماییبتون همشهری میشه بگین کدوم مرکز مخابراتی هستین و سرعت دانلود رایگان شبانه چند هست در ضمن لطف کنید قیمت 3 ما هه سرویس را هم بگین![]()
خوب یه سوال دیگه شبانه رایگان مال همه ی سرویساش هست؟ چون توی سایتش چیز دیگه ای زده؟
من که آنلاین سفارش دادم آیا ترتیس اثر داده میشه بهش یا نه؟ چون من اصفهان هستم و تلفنی چیزی از اصفهان توش نگذاشته بود!
512 با اون قیمتی که من تو سایتش دیدم بایدم خوب باشه
platinum منظورته دیگه درسته؟
وگرنه مابقی سرویسهاش که 512 نداره
کسی نبود جواب ما بده؟!!!!
سلام
1- من که سال پیش گرفتم هزینه رانژه ازم گرفت . نمیدونم جدیدا عوش شده یانه
2- همش شبانه رایگان نداره
بعضی سرویساش شبانه رایگانه . بعضیاش پنجشنبه جمعه رایگان و بعضیاش اصلا رایگان نداره
3- این هم تلفن نماینش توی اصفهان : 6616011
فقط تا ساعت 5 هستن
کسی از تبریز لایزر داره؟
سلام دوستان
دیگه از لایزر اینترنت نگیرید چون 17 هزار تومان سرویس های نا محدود رو گرون کرده
الان با 42 هزار تومان شما یک خط 128 نامحدود از لایزر با سرعت دانلود 16 کیلوبایت و یک خط 384 نامحدود ار اوراکل با سرعت دانلود 48 کیلوبایت میتونید بگیرید انتخاب با شماست
قیمت 128 نامحدود اوراکل هم اکنون 21 هزار تومان هست با هزینه رانژه رایگان
تو این 2 ساله که ماهی 23700 تومان میدادم واسه 128 یا قطع بود یا هزار مشکل دیگه حالا هم که افزایش 17 هزار تومانی هزینه
خودتان انتخاب کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)